Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 954.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club
Almin94 kaže...
4mal kaže...

nisam dijete i samo sam ti lupio jedan TD neznam zasto se uopce loze ljudi na to (mene bas briga ) ne znaci da sam ljut ili nesto nego da mi se ne svidja odredjena tvrdnja 

i napisao sam ti u zadnjem postu , ti napadas bzvz ...

Ne napadam, nego sam samo rekao da se Ultra HD texture pack odnosi i na 1080p rezu. Ti si rekao da je za samo za 4K.

Moš ti metnut HD texture i na 1024X768 rezu ali razliku češ vidjeti tek na rezolucijama višim od full HD. U tome je poanta a ljudi se lože na HD teksture na narodnoj full HD rezi i misle da im treba više od 2GB rama. Trebat će im sigurno ali nije uopće bitno za dosadašnje igre. Tko zna kada će i biti. Kad bude bitno sadašnje GTX 770 će i tako biti pre slabe za nešto više od midium detalja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 18:30 (XXX).
17 godina
Gtx 9xx Club

eto kolega je sve objasnio {#} 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Zaboravio sam napomenuti da je picajzla sigurno u pravu ako netko misli raditi sli. Tada je apsolutno pametnije uzeti grafe sa 4GB rama, zbrajale neke igre ram ili ne.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
XXX kaže...

Moš ti metnut HD texture i na 1024X768 rezu ali razliku češ vidjeti tek na rezolucijama višim od full HD.

To nije istina.

13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Čini se da je evga napravila popriličan gaf s novim ACX 2.0

coolerom na gtx 970.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX kaže...

Moš ti metnut HD texture i na 1024X768 rezu ali razliku češ vidjeti tek na rezolucijama višim od full HD. U tome je poanta a ljudi se lože na HD teksture na narodnoj full HD rezi i misle da im treba više od 2GB rama. Trebat će im sigurno ali nije uopće bitno za dosadašnje igre. Tko zna kada će i biti. Kad bude bitno sadašnje GTX 770 će i tako biti pre slabe za nešto više od midium detalja.

Ovo nije tacno, ali bas nikako nije tacno. :)

15 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...

Pa ti si poceo tu pricati kako su tih 4gb prebitni i kljucni a ljudi koji imaju 4gb kartice kazu da njje bas tako - 770 je dovoljna za shadow of mordor -

I komentar na ovaj dsr - bez 4K monitora se mozete pozdravit sa 4k -

Btw dsr ima samo funkciju da se ljudi rjese sto prije starijeg hardwarea jer ga dsr opterecuje i kad ljudi dobiju slabije performanse pozele nove gpu i nvidia spremi lovu u đep

Dsr OFF

Jesu 4GB bitna i potrebna za maxed out uz UltraHD texure pack i 1080p.

17 godina
XXX kaže...

Moš ti metnut HD texture i na 1024X768 rezu ali razliku češ vidjeti tek na rezolucijama višim od full HD.

To nije istina!

12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

XXXman????odgovor neki,odbrana ili napad,ajde,malo da je zanimljivije...udari ga,opali mu šamar,nije ti brat....ajmo,naši,tamburaši....eeeejjjjjj :)tko tu koga,da vidimo,tko će koga,ako neče svoj svoga ;) več dvojica tvrde da nije istina...predlažem duel iliti dvoboj pištoljima sutra ujutro u zoru,evo ja ću bit prvi sekundant,molim još jednog kolegu,pa nek se ovaj duel završi pošteno i pravedno ...{#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
absolon kaže...

Čini se da je evga napravila popriličan gaf s novim ACX 2.0

coolerom na gtx 970.

nemam pojma otkud im ta fotka, no evo ti anantech review 970 sa novim acx 2.0 i fotka u prilogu, pa onda overclockers review 980 s acx 2.0 coolerom

http://www.anandtech.com/show/8568/the-geforce-gtx-970-review-feat-evga/2

http://www.overclockers.com/evga-gtx980-superclocked-acx2.0-graphics-card-review

EDIT:

doduše tu sam fotku vidio na techpowerup, no tamo je recenzirana 970 acx, ne acx 2.0

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 22:37 (picajzla0707).
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

To vrijedi i kod nas u bilo kojoj trgovini zar ne?

13 godina
MEGATAMA kaže...

To vrijedi i kod nas u bilo kojoj trgovini zar ne?

samo u ovim zemljama

14 godina
protjeran
dar01 kaže...

samo u ovim zemljama

To si negdje pročitao ili sam došao do tog zaključka? U terms and conditions tako ne piše već kaže da je worldwide i da traje do 31.1. Nakon toga navodno dolazi nova lista igara. 

Isto tako nema nikave logike da se jedna Malta i Rumunjska stave na tu listu, a tržišta kao što su SAD ili Njemačka izostave

battlelog - Volume_CRO
14 godina

Koliko sam ja pročitao ne dobiješ 3 igre nego biraš jednu ?

14 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Koliko sam ja pročitao ne dobiješ 3 igre nego biraš jednu ?

Da. Teško je uopće i za očekivati da će pokloniti sva tri igre koje su hitovi, a nisu još ni izašle. Mada su i mogli, barem za 980-tku s obzirom na cijenu {#}

battlelog - Volume_CRO
14 godina

Već spomenuto u ovoj temi prije par stranica, ali oko silne rasprave o VRAMu se pogubilo {#}

Mene zanima gdje se to kod nas može iskoristiti pošto je HR isto uključena u promociju, jučer sam pitao u M-Computers pa su mi rekli da nemaju nikakve kupone i da s grafičkim karticama GTX 970/980 kod njih ništa takvo ne dolazi....

16 godina
Gtx 9xx Club

Poslao sam ja mail s upitom direktno u nvidiju pa kad/ako odgovore javim info ovdje.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Pa zasto nema kod nas tih EVGA...pa to mi nije jasno nikako.!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Stigle i moje :)

Naručio sam EVGU, ali je velika nestašica i vele da ne znaju kad će ju imati. Čekao sam mjesec dana i promjenio na MSI.

Pro patria
Moj PC  
27 3 hvala 4
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Ideš...svaka čast na prinovama kolega {#}.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Malarkey kaže...

Naručio sam EVGU, ali je velika nestašica i vele da ne znaju kad će ju imati. Čekao sam mjesec dana i promjenio na MSI.

Po meni bacanje novaca, ja bi rade uzeo dvije gtx 970, uštedio bi oko 3000kn, manje bi izgubio kad cijena počne padat ,a i performanse nisu toliko vece na 980 da opravdaju toliku razliku u cijeni, gledam benchmarkove oko 10-15%, sa dvije gtx 970 mozes igrat sve sta postoji na 4k.Gtx 970 je definitivno trenutno best buy.

17 godina
Gtx 9xx Club

slicna stvar kak je bilo sa 290/x cf razlike su bile minimalne , no ako njemu nije lova problem i zeli imat zadnji high end od nv tj nove serije ,koji je trenutno dostupan zasto to omalovazavat

ima tu u bugu ekipe sa 4x evga balck titana i extreme cpu-ima! pa im niko nije ni a reko! dajte ljudi opustite se i nek ljudi kupuju sto hoce, niste vi to platili   {#}

stvarno neznam cemu TD bzvz {#}

p.s uzivaj u SLI masini {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 19:35 (4mal).
Moj PC  
10 4 hvala 2
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

Balkanski mentalitet i ljubomora.

16 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ako netko hoće naručiti EVGA GTX 980 ja vam ih mogu nabaviti kad se budem vraćao iz Rusije u decembru. Zbog stanja u politici i pada cijene nafte ruska rublja je devalvirala poprilično tako da je sada to vrlo isplativo. Cijena prava sitnica 550 eurica. Modeli od palita su 500 eura a MSi i Gigabyte je negdje izmedju. :)

8 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...
4mal kaže...

Balkanski mentalitet i ljubomora.

Katastrofa,gledam i ne mogu da virujem kojih debila ima!!

Čovik popuši 3 TD zato što si može priuštit 2 X 980,pa ne mogu faking virovat!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 23:50 (volegradele).
12 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Kolega daj još slika u sto vecoj rezoluciji da se ovi patnici mogu isplakati kako spada, meni je drago da si uzeo 980 - jel zna se tko je  no.1 trenutno.

Ovi referentni modeli od nvidie su jako ljepi !

12 godina
odjavljen
Malarkey kaže...

Čestitke, nego reci na čem igraš (monitor mislim)? Vidim da ne piše u konfi. Te limene životinje ne zaslužuju ništa ispod bar surrounda (onome kojem ne smeta), tio reć 4K, al oni koji znaju moje mišljenje o 4K znaju šta i zašto govorin x/

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
volegradele kaže...
* * *

Katastrofa,gledam i ne mogu da virujem kojih debila ima!!

Čovik popuši 3 TD zato što si može priuštit 2 X 980,pa ne mogu faking virovat!!

Popušio sam i ja i to poprilično kada sam par stranica prije na odgovaranje koji brand kupiti ili čime se voditi, da je glavna zvijezda vodilja Garancija pa potom ako ćemo generalizirati kod AMD-a Sapphire a kod Nvidie EVGA (što potvrđuje Chaselov post sa EVGA-om od 5 godina garancije)

Jest da sam se i ja zapitoao je li on ovo kupio dvije iste ili mi se se samo slika dupla nakon mamurnog jutra, ali respect, čovjek voli taj sport i želi najbolji alat za njega, nema se tu šta ni prigovoriti a pogotovo ne biti ljubomoran.

Želim samo čestitati i poželiti mu da prije garantnog roka kupi još dvije (buduće Nvidijice) pa ove nama 'sirotinji' da dâ u oglas pojeftino :D

l.p. svima. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 11:01 (Envy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice