Zanima me koja GTXica je bolje napravljena odnosno njihovo hladenje.Imam izbor izmedu Asus GTX 970 Strix sa dva ventilatora i Inno3D iChill GTX 970 sa tri ventilatora koja je nesto jeftinija i u mjerama veca.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me koja GTXica je bolje napravljena odnosno njihovo hladenje.Imam izbor izmedu Asus GTX 970 Strix sa dva ventilatora i Inno3D iChill GTX 970 sa tri ventilatora koja je nesto jeftinija i u mjerama veca.
samo MSI
Gigabyte G1, bb od svih.
Gledaj onu sa najdužom garancijom.
Ja bi uzeo Ichill, vrhunski je odradena kartica, bez obrzira sta je slabije ime od Asusa, ova Inno je je jedna od brzis 970-ki.
ASUS, Gigabyte ili MSI. Ja bih uzeo ASUS jer mi se dizajn najviše sviđa i preferiram ASUS ali bilo koja od te 3 je odličan izbor jer su to pouzdani proizvođači i rade već godinama vrhunski proizvod. Inno3D i slični nisu toliko na tržištu i nisu stekli ime kao ova 3 na tržištu GPU-ova ali ako je stvar u novcu uzmi najjeftiniju. Nikako ne govorim da su ostale GTX 970 lošije od 3 "kralja" ali kažem ja bih samo od njih uzeo.
Asus.
Frend ima Inno3D i kartica ima iste temperature kao referentna (80 stupnjeva u normalnom gamingu) te nema prostora za overclock. Jedino nisam siguran dal se radi bas o tom iChill modelu ili nekoj drugoj Inno3D izvedbi.
Asus.
Frend ima Inno3D i kartica ima iste temperature kao referentna (80 stupnjeva u normalnom gamingu) te nema prostora za overclock. Jedino nisam siguran dal se radi bas o tom iChill modelu ili nekoj drugoj Inno3D izvedbi.
Zgodna stvar kod ASUS-a je 0dB mode. Do 50°C ventovi miruju. Savršeno za MOBA igre i sve slične stvari. A uz sve to ASUS-ov dizaj onak fucking sove je meni genijalan. MSI ima isto. Gigabyte se mora dodatno enable-ati.
MSI mogu preporucit iz prve ruke,ventovi se ne pale niti kod laganog gaminga a da rad na desktopu niti ne spominjem,moja radi 24/7 na 1500mhz naravno superstabilno.Po ljetu mi je dosla do mislim max 71c....ili 73c ali na 1500MHZ oc na defoltu su temps nesto nize,grafa je izuzetno tiha.Svoju sam platio 3097kn kod nas gara je 3 godine.... Sad je vjerujem i jeftinija.....
ja imam gigabyte izvedbu preko mjesec dana i prezadovoljan sam sa njome, tiha, hladna, a na najnovijim igricama max temp mi je do sad bila 61-62 stupnja i to su bila samo jedan do dva peaka, inace je oko 57-58 u full loadu :)
Asus strix 970 ne preporučujem jer je vrlo loš overclocker i nešto bučnija od ove dole dvije.
Gigabyte g1 gaming i msi gaming su najbolje izvedbe jer se overclockaju u nebesa i hladnije su od asusa.
Asus strix 970 ne preporučujem jer je vrlo loš overclocker i nešto bučnija od ove dole dvije.
Gigabyte g1 gaming i msi gaming su najbolje izvedbe jer se overclockaju u nebesa i hladnije su od asusa.
Da se ne clocka nešto ekstremno to je istina ali da je bučnija to nije. Možda jedna on najtiših izvedbi GTX 970. Na granici ci je MSI-jevom izvedbom