GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 208.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
GTX 7XX Club

To 2gd5 ti je 2 gb ddr5 kratica...meni je moja 660 ti pe 2gd5/oc i ima tf4

razorblade
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GTX 7XX Club

noob question, sta je tf4?

17 godina
thaar kaže...

noob question, sta je tf4?

MSIev hladnjak, twin frozr4..

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bas sam ovih dana mislia naručit 780 na computer universe, izgleda se treba jos malo strpit -.-'

13 godina
thaar kaže...

bas sam ovih dana mislia naručit 780 na computer universe, izgleda se treba jos malo strpit -.-'

Sad je najgore vrijeme za kupovat...Treba pričekat dok AMD izbaci non ref modele...

Vidiš da se vuku šupački potezi s obje strane....

12 godina
GTX 7XX Club

Mislim da je sada 770 best buy..odkad su skinuli cijene...narucio si 770...od msi...cant wait660 ti bay bay

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
mariolla79 kaže...

Mislim da je sada 770 best buy..odkad su skinuli cijene...narucio si 770...od msi...cant wait660 ti bay bay

misliš bye bye :)

embrace whatever may come
12 godina
GTX 7XX Club

Mislio sam 660 ti aj....baj baj....get it? Javim kad dodje

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GTX 7XX Club

Kak sljaka tvoja msi? 

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

dobija li se ovaj holiday bundle u europi sa nvidia 700s, prijatelj mi kaze da je kontaktirao computer universe i kažu da oni nedaju igre sa grafama :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
mariolla79 kaže...

Kak sljaka tvoja msi? 

Radi mi odlično za sad. Evo dva miseca skoro u konfi, nisam još imao nikakav bsod, pregrijavanje i sl. Definitivno preporuka. oca se solidno, ova moja ide bez problema na 1250/1900 u igrama. nisam ni probavao više, a igram zapravo na laganom ocu od +25 na core i +150 na mem...temp u idlu 24-26, load 65 sa novim driverima u c3 )najviše mi se grije na njoj)...ostale igre poput ac3 sa limitom na 60fps i temp ne ide iznad 55C... Kartica je kao što i naslov kaže, plug n play i gejmaj bezbrižno :)

jedina primjedba je ne toliko glasan coil whine pri loadu i visokom fps-u. no nije slučaj kod svake grafičke i zapravo više ovisi o kombinaciji između psu-grafičke. al nemaj brige, nije glasno ni iritantno. baš me zanima oće li tebi bit toga, pa javi kad dođe...najbolje ti je testirati na direct compute testu dje fps ide preko 1k.

13 godina
protjeran
Ovo za kombinaciju psu-gpu prvi put cujem, si to mozda provjerio osobno(mijenjanjem psu-a) pa ti je coil bio manji ili??lp
||| Core™ inside |||
12 godina
GTX 7XX Club

Imao sam coil na 7950..na 670 i 660ti nisam...to je prvo kaj sam isprobao....nadam s3 da na novoj isto necu...ali imam corsair sp 2350 rpm na mugenu tak da gore od toga nebude lol....sad sam zvao bratica u svicu...da kad dodje oko nove da mi dofura phanteks tp14 black and white i 2 af 140

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GTX 7XX Club

Coil ima po meni jedino veze s zavojnicama na ventovima grafe

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
eywa33 kaže...
mariolla79 kaže...

Kak sljaka tvoja msi? 

Radi mi odlično za sad. Evo dva miseca skoro u konfi, nisam još imao nikakav bsod, pregrijavanje i sl. Definitivno preporuka. oca se solidno, ova moja ide bez problema na 1250/1900 u igrama. nisam ni probavao više, a igram zapravo na laganom ocu od +25 na core i +150 na mem...temp u idlu 24-26, load 65 sa novim driverima u c3 )najviše mi se grije na njoj)...ostale igre poput ac3 sa limitom na 60fps i temp ne ide iznad 55C... Kartica je kao što i naslov kaže, plug n play i gejmaj bezbrižno :)

jedina primjedba je ne toliko glasan coil whine pri loadu i visokom fps-u. no nije slučaj kod svake grafičke i zapravo više ovisi o kombinaciji između psu-grafičke. al nemaj brige, nije glasno ni iritantno. baš me zanima oće li tebi bit toga, pa javi kad dođe...najbolje ti je testirati na direct compute testu dje fps ide preko 1k.

Ta MSI gaming je (kad se kloka) najača kartica u odnosu na perf/novac...po meni trenutno...Hebote držiš ju na 1250/1900 ? U bugu na testu su je digli preko 1300...

12 godina
protjeran

Daj molim te link na taj test, nemogu naći uopče.

13 godina
DeathBringer12 kaže...

Daj molim te link na taj test, nemogu naći uopče.

Test ti je broju Buga kad su recenzirali (i to vrlo loše) seriju 7xx...Ako me sijećanje dobro služi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 16:42 (DarthMarkus).
12 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...
eywa33 kaže...
mariolla79 kaže...

Kak sljaka tvoja msi? 

Ta MSI gaming je (kad se kloka) najača kartica u odnosu na perf/novac...po meni trenutno...Hebote držiš ju na 1250/1900 ? U bugu na testu su je digli preko 1300...

Ne držim ju na toj frekvi već sam provjerio da može ići na tom clocku u C3 multiplayeru bez problema. držim ju na +25/+150

15 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

samo neznam zašto overclockat grafu koja sve vrti na 60+ fps....

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
thaar kaže...

samo neznam zašto overclockat grafu koja sve vrti na 60+ fps....

Slažem se s ovime.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
GTX 7XX Club

Ja samo OC-am kad bencham,u igrama nikad!!Kad ne ide preko 60fps kupjem novu!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 21:24 (volegradele).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
GTX 7XX Club

I onda koliko ispadne na kraju sa poštarinom ova MSi GTX 770 TF4??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTX 7XX Club

uz dostavu ups i paypal oko 2265 kn

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
GTX 7XX Club

To je stvarno primamljivo!!

AMO PRODAJEM MSI GTX 670 OC 2g gare!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

ja ne bi na tvom mjestu jer je dobitak do 10%,ti trebaš ići na jače

kradem mine iz minskog polja
13 godina
dery kaže...
volegradele kaže...

ja ne bi na tvom mjestu jer je dobitak do 10%,ti trebaš ići na jače

DA trebam ić na 2x 770!!{#}

Plan mi je do kraja godine imat SLI,pa ako mogu birat(a mogu) zašto ne 2X770!

AUDIOFIL
12 godina
odjavljen
volegradele kaže...

trenutno stvarno nije potreban sli 770 prosječnom gejmeru. ali pitam se tko je prosječan ovdje?! {#}

...def. su cijene odlične za jedan sli, no pokušat ću stisnit zube kolko god mogu...bar do 12.mj. 

13 godina
eywa33 kaže...
volegradele kaže...

trenutno stvarno nije potreban sli 770 prosječnom gejmeru. ali pitam se tko je prosječan ovdje?! {#}

...def. su cijene odlične za jedan sli, no pokušat ću stisnit zube kolko god mogu...bar do 12.mj. 

Budeš imao BN sa tim FX-om!!{#}

AUDIOFIL
12 godina
protjeran

computer universe ->  ako ste kupili nešto manje od 40€ i pokvarilo se, vračate ga njima na vlastitit trošak, ako je više od 40€ oni plačaju.

i evo odgovora:

And when will you adopt price of official nvidia news, they dropped prices http://www.pcworld.com/article/2058325/nvidia-cuts-high-end-graphics-card-prices-to-fight-amd.html

At the moment I can not explain you when we will drop the price. Please keep visiting us and observe the item.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice