GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.559.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Brijem da želi dobre igre pa traži dlaku u jajetu. Igra perek one stvari, jer su 99%naslova za iskusnog gamera izlizane sapunice, pa ima povod zbrisat ak padne ispod 60 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
XXX kaže...

Brijem da želi dobre igre pa traži dlaku u jajetu. Igra perek one stvari, jer su 99%naslova za iskusnog gamera izlizane sapunice, pa ima povod zbrisat ak padne ispod 60 

Slazem se, najmanji problem kod vecine danasnjih igara su dropovi na 55fps...

13 godina
protjeran
Jbte neki jos spominju 720p a ja muku mucim da uhvatim koji ss na 16k😂
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
odjavljen

Zapravo, imaš i pravo tu onda... nema smisla cjepidlačiti. Samo, mene više muči false advertising. :)

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...
Jbte neki jos spominju 720p a ja muku mucim da uhvatim koji ss na 16k😂

pa kaj nije cijela svrha tvoje kupnje hardvera i testiranja upravo taj 720p na low?

kakav bozji 4k? pa snaga hardveraja uopce ne dolazi do izrazaja na 4k.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
neaktivan

https://www.overclockers.co.uk/pc-components/graphics-cards/nvidia/geforce-gtx-1080-ti?sPage=1&sSort=3

cijene 1080Ti iz Overclockersa...moguca kupovina...od 700 funti naviše...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Zapravo, imaš i pravo tu onda... nema smisla cjepidlačiti. Samo, mene više muči false advertising. :)

Znam al kad onda mozes rec da je kartica 4K ready? Kad bas sve igre vrti bez dropova ispod 60fps na najvisem presetu? Ako ces gledat u postotcima, sigurno se 99% igara iz zadnje dvije godine vrte na iznad 60fps, a kad bi ih optuzio za false advertising rekli bi da se 99,9784% svih steam igara vrti na 60+ u 4K, sta je i istina..

12 godina
Tonči kaže...

....mene više muči false advertising. :)

i mene muči što nema mira u svijetu, muči me i glad u africi, spasio bi pingvine...

but... it's ok

15 godina
odjavljen
johnyaces777 kaže...

https://www.overclockers.co.uk/pc-components/graphics-cards/nvidia/geforce-gtx-1080-ti?sPage=1&sSort=3

cijene 1080Ti iz Overclockersa...moguca kupovina...od 700 funti naviše...

Half life 3 confirmed?   (se to netko zeza sa imenima igara ili?)

https://www.overclockers.co.uk/msi-geforce-gtx-1080ti-sea-hawk-ek-x-11264mb-gddr5x-pci-express-graphics-card-gx-33n-ms.html

With enough power to allow smooth gaming at 4k resolution along with super fluid VR frame rates to further improve your virtual reality experience, particular in upcoming games such as StarTrek Bridge Commander and Lemmings VR, GTX 1080 Ti will always have your back.

Packed with all the latest NVIDIA technologies and supporting fantastic G-SYNC technology for super fluid frame rates in action packed games such as Half Life 3, Fallout 5, Prey, Quake: Champions and Doom, take your gaming experience to the next level with GeForce GTX 1080Ti.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
12 godina

ma ovo je neko trolanje

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ansha kaže...
Tonči kaže...

Znam al kad onda mozes rec da je kartica 4K ready? Kad bas sve igre vrti bez dropova ispod 60fps na najvisem presetu? Ako ces gledat u postotcima, sigurno se 99% igara iz zadnje dvije godine vrte na iznad 60fps, a kad bi ih optuzio za false advertising rekli bi da se 99,9784% svih steam igara vrti na 60+ u 4K, sta je i istina..

Pa imamo tamo test gdje vidimo da se ne vrti toliko. :)

Nego, Fanu u svijetu je stanje ovakvo kod gejmera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 21:30 (Tonči).
16 godina
neaktivan
steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

jos jedan review "4K card" 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 21:35 (X3M).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

pogledaj znacenje rijeci "prefer" lol

preferam i ja moniku belluci, no to ne znaci i da ju hebem

16 godina
odjavljen
X3M kaže...

jos jedan review "4K card" 

Oo - dakle, nekim igrama neće pomoći ni SLI...

igra, min/avg

gta5 33/48
fallout4 27/47
titanfall 33/47
gow4 49/59
rotr 42/48
qb medium- 28/33
deus ex 32/47 (aa off)
division 29/49

Fanu kaže...
Tonči kaže...

pogledaj znacenje rijeci "prefer" lol

preferam i ja moniku belluci, no to ne znaci i da ju hebem

Znači da joj nisi pristupio na pravi način.  

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 16:18 (Tonči).
16 godina

Iskreno, nije loša cijena.

https://www.alzashop.com/cheap-nvidia-geforce-gtx1080-ti-graphics-cards/18860823.htm#f&cst=null&pg=1&pn=1&prod=&sc=523

Samo da ove third party ne budu više od 850€

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Iskreno ja čak razmišljam o ref...

Ono, Pascal je limitiran čipom, a koliko vidim ovo ref. je dosta pristojno hlađenje + baca mi van toplinu iz kućare...

Svrbi me jako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 16:31 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DarthMarkus kaže...

Ono, Pascal je limitiran čipom, a koliko vidim ovo ref. je dosta pristojno hlađenje + baca mi van toplinu iz kućare...

Svrbi me jako.

84*C

koji ce ti djavo to, radije sacekaj mjesec dana i uzmi nesto kako treba

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
chaselol kaže...
DarthMarkus kaže...

Svrbi me jako.

84*C

Za mjesec dana ću krepat, a godišnji mi do 27....

Ova trenutna mi ode sutra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 18:02 (DarthMarkus).
16 godina
DarthMarkus kaže...
chaselol kaže...
DarthMarkus kaže...

Svrbi me jako.

84*C

Kupi preko neta 1080 i za 14 dana vratiš i nadoplatiš za 1080ti. Malo nemoralno, al' et.

13 godina
Vkm996 kaže...
DarthMarkus kaže...
chaselol kaže...
DarthMarkus kaže...

Svrbi me jako.

84*C

Kupi preko neta 1080 i za 14 dana vratiš i nadoplatiš za 1080ti. Malo nemoralno, al' et.

Kako misliš ? Pa sad imam 1080-tku, a ne bih baš muljao, ako misliš na akhm reklamaciju  ?

14 godina

svaki proizvod (ne samo elektroniku) možeš vratiti unutar 14 dana od dana primitka ako si ga kupio izvan poslovnih prostora trgovca, bez navođenja razloga i zahtjevati povrat novca/preklapanje za novi skuplji proizvod istog trgovca.

to je nova moda brđana balkanistana, dok opet ne dođemo na crnu listu kao kod većine trgovaca sa ebay-a.

yippee ki-yay

1 0 hvala 0
13 godina
Apachy kaže...

svaki proizvod (ne samo elektroniku) možeš vratiti unutar 14 dana od dana primitka ako si ga kupio izvan poslovnih prostora trgovca, bez navođenja razloga i zahtjevati povrat novca/preklapanje za novi skuplji proizvod istog trgovca.

to je nova moda brđana balkanistana, dok opet ne dođemo na crnu listu kao kod većine trgovaca sa ebay-a.

U magazin RS npr ne daju.

14 godina

ako si naručio sa npr. njihove web stranice onda ti moraju dati povrat novca u roku 14 dana, bez da ti navedeš razlog. naravno, npr. grafu moraš vratiti neoštećenu i sa svim dodacima koji su došli uz nju.

nema tu oni to ne rade, ne žele itd. oni su na to obvezani zakonom o zaštiti potrošaća, čini mi se čl 72., ako trguju unutar hrv.

druga je stvar kaj oni možda znaju o čemu se radi pa se žele ograditi, ali za sada još ne mogu ništa napraviti, tj. moraju vratit novac.

yippee ki-yay
15 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...

U magazin RS npr ne daju.

Moraju, to je zakon. Ako ne daju, mogu ići na sud.

13 godina

Jbi ga...Velim ti, uzimao sam neku grafu nedavno, gazda veli ne može ...

Kao oni ispravnu stvar ne mogu vratit dobavljaču. Tjedan dana je prošlo od kupovine.

Sad; znam kakav je zakon u EU, nisam idiot, no pitanje je koliko su naši vrli trgovci primorani ga se pridržavat.

Ubijte me, ali mislim da nisam jedini na forumu koji je dobio figu od HR trgovca. Što onda ? Prijetiti se tužbom ?

P.S. Nisam uzimao preko weba, nego iz trgovine. Ali u razgovoru sa bossom nisam to spominjao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 20:13 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Nije to zakon u EU, to je zakon u hr. Zaprijeti inspekcijom i društvom potrošača pa da vidiš. Samo to vrijedi ako kupiš na neviđeno, znači preko neta (neovisno dal ti dođe poštom ili pokupiš u dućanu). Ako ušetaš u dućan i kupiš s police onda ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 20:14 (Jakovp).

0 0 hvala 0
13 godina
Jakovp kaže...

Nije to zakon u EU, to je zakon u hr. Zaprijeti inspekcijom i društvom potrošača pa da vidiš. Samo to vrijedi ako kupiš na neviđeno, znači preko neta. Ako ušetaš u dućan i kupiš s police onda ništa.

Znači, praktički tu kao nisi u evidienciji, pa te mogu *ebat...

Koja debilana. Jbte, kaj ne bi račun trebao bit neki faktor ?

14 godina
DarthMarkus kaže...

Jbi ga...Velim ti, uzimao sam neku grafu nedavno, gazda veli ne može ...

Kao oni ispravnu stvar ne mogu vratit dobavljaču. Tjedan dana je prošlo od kupovine.

Sad; znam kakav je zakon u EU, nisam idiot, no pitanje je koliko su naši vrli trgovci primorani ga se pridržavat.

Ubijte me, ali mislim da nisam jedini na forumu koji je dobio figu od HR trgovca. Što onda ? Prijetiti se tužbom ?

P.S. Nisam uzimao preko weba, nego iz trgovine. Ali u razgovoru sa bossom nisam to spominjao.

ako si uzimao osobno u trgovini - u roku od 8 dana od dana kupnje možeš vratiti stvar i zahtjevati povrat novca ako ta stvar ne odgovara tvojim potrebama, ne ispunjava svrhu radi koje je kupljena itd. tu valjda možeš izmuljati da ne znaš ništa o računalima, svali krivicu na njih da ti kao prosječna osoba ništa ne znaš o računalima niti si ti dužan išta znati (što kod nas uopće nije rijetkost) i da ti nisu dali dovoljno informacija o toj grafi.

ovo vrijedi ako kupuješ za sebe, za vlastite potrebe, ne za firmu ili profesionalno obavljanje djelatnosti.

naravno, opet moraš vratiti neoštećeno i sa svim dodacima.

gledaj, kod nas u rh ništa neće ići ako tako piše u zakonu. sam se moraš boriti. u 99% slučajeva pali prijava inspekciji za nadzor tržišnog natjecanja, prijava društvu/udrugi za zaštitu prava potrošaća. u najgorem slučaju (i ako imaš novca, vremena, volje i živaca) ideš kod odvjetnika da piše upozorenje pred tužbu, i na kraju pokretanje posupka (al do toga ne dolazi nikada, kad im dođe inspektor, već će pjevati drugu pjesmu).

edit: ovo sve vrijedi ako je grafa ispravna. ako je neispravna - ide se na jamstvo ili odgovornost trgovca za neispravnost prodane stvari koja traje 2 godine od dana prodaje. to bi valjda trebalo biti jasno 

yippee ki-yay
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 20:37 (Apachy).
17 godina
odjavljen

Zato je najbolje kupovati prek weba, em je jeftinije em ni ne ustaneš iz stolice em imaš pravo povrata robe bez pitanja. Ja prakticiram samo web ili polovno ali nisam jebivjetar da koristim takve situacije bez morala. Još nisam niš vratio, niti namjeravam ak je ispravno. Ak mi se neš nije svidjelo prodam kao polovno, nemam obraza zbog vlastitog neznanja hebat druge. Isto tak očekujem da i drugi budu pošteni prema meni.

Moj PC  
5 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice