Gt 630 pregrijavanje

poruka: 12
|
čitano: 2.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Gt 630 pregrijavanje

Pre nekoliko dana buraz je otvorio komp i ocistio ga jer je bilo prasine i bio je isto bucan i sad jos se juce javio problem sa fps a evo i danas vidim zbog cega,usao sam u igricu inace igram samo dotu od igara i meni pade fps na 30 i nikako da se vise podigne izasao sam i pogledam temepraturu i vidim 100 stepena to je tako u igrici a ovako kad je sve ugaseno  65-70  http://prntscr.com/5wf0jh kasnije sam isto otvorio komp i pogledao i vidim da ovo ne radi tj ne okrece se uopste http://prntscr.com/5wevzq ako biste mi mogli reci sta se desava sa mojom grafickom i sta treba da radim ? unapred hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Gt 630 pregrijavanje

Probaj prstom okretati ventilator grafičke, dali se okreće lagano?.

Ti ventilatori imaju mali kabel pomoću kojeg se napajaju, spajaju se na pločicu od grafičke , pogledaj da on nije isključen.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gt 630 pregrijavanje

pokusao sam sada ponovo sa prstom i eto poceo da radi ali se jako slabo vrti u odnosu na onaj od procesora,ne znam ni koji  je kabal ne bi da jos nesto zajebem 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 15:04 (juicyjj).

0 0 hvala 0
13 godina
Gt 630 pregrijavanje

Nemas što potrgati ne boj se :) Izvadi graficku iz racunala 

( nešto slično tome). Na grafičkoj se nalazi samo taj kabel. Pošto se ventilator pokrenuo kada si ga malo zavrtio prstom ( pretpostavljam pokrenuo si prstom ventilator dok je racunalo radilo i ventilator se nastavio vrtiti ? ) Rekao bih ti da rastaviš grafu, skineš ventilator i podmažeš ga no, ako nisi baš do sada ništa tako radio , pozovi nekog iskusnijeg neka podmaže ventilator i sve će biti dobro. U međuvremenu ako imaš kompresor, ili komprimirani zrak ili benzinsku sa kompresorom u blizini izvadi grafičku i dobro ispuši ventilator. Naravno pripazi gdje usmjeruješ zrak i sa kolikim pritiskom da ne otkineš nešto. Nije toliko strašno.

Kako podmazati ventilator - 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 16:31 (g3arv8).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gt 630 pregrijavanje

hvala na pomoci dobar ovaj klip a evo nakon nekoliko sati od kad sam tak ventilator zavrtio samo sa prstom sada poceo opet da radi  ali i dalje mi gpu temepratura na 60 stepeni  pogledacu pa javim 

0 0 hvala 0
13 godina
Gt 630 pregrijavanje

Pretpostavljam , pošto si ga morao prstom zavrtiti da postoji neki otpor ,vjerojatno prašina  pa se ventilator ne može lagano vrtiti, zbog toga se možda i sporije vrti, zato ti i preporučam da što prije ispušeš grafičku oko ventilatora i njega samog.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gt 630 pregrijavanje

ma sada sve sam uradio izvadio graficku iz kompa rastavio pa lepo ispuhao,ocistio ma sve  i sada opet stavim i uopce nece vise ventilator 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Gt 630 pregrijavanje
Ni kad ga prstom zavrtis?
11 godina
neaktivan
Gt 630 pregrijavanje

ne :S 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Gt 630 pregrijavanje
Kabel od venta je ustekan u graficku , jedan jedini na dnu graficke? Probaj ga istekat i ustekat
11 godina
neaktivan
Gt 630 pregrijavanje

ne vidim ja tu nijedan kabal nisam nasao ?

0 1 hvala 0
13 godina
Gt 630 pregrijavanje

Zaokružen!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice