Hvala vam dečki puno,jako puno na pomoči uzet ču hd2600 xt i ovo napajanje Power Supply FORTRON 350 W ATX 2.0,HQ,PFC iz vemila
Hvala vam dečki puno,jako puno na pomoči uzet ču hd2600 xt i ovo napajanje Power Supply FORTRON 350 W ATX 2.0,HQ,PFC iz vemila
Ako je driveri za HD 2600xt rade uzeo bi vjerojatno nju.Može li mi tko provjeriti da li postoji fix za drivere i dali to radi.Bio bih vam jako zahvalan.
Sretno, nadam se da će bit sve OK.
I jesi nabavio? Radi?
Kupujem iduči mjesec sad sam samo pitao da znam kak rasporedit pare
Kupujem iduči mjesec sad sam samo pitao da znam kak rasporedit pare
Eto, samo da malo pokvarim veselje: grafičke izlaze tako brzo da treba pitati max 7 dana prije nego se ide kupovati...za mjesec dana sve cijene će biti pretumbane, izaći će možda i 4xxx serija ATI itd, uglavnom, sve što smo dosad napisali je bilo uzalud
Eto, samo da malo pokvarim veselje: grafičke izlaze tako brzo da treba pitati max 7 dana prije nego se ide kupovati...za mjesec dana sve cijene će biti pretumbane, izaći će možda i 4xxx serija ATI itd, uglavnom, sve što smo dosad napisali je bilo uzalud
Btw koliko imas god?
Grafik kart šop?
Lol
Nemaju svi smisla za eng..ali to nije tako vazno
Graphic art shop ako si na to mislio
Dečki kupio sam HD 2600xt i FORTRON od 400w i sve radi savršeno.Problema sa driverima nije bilo.
Dečki kupio sam HD 2600xt i FORTRON od 400w i sve radi savršeno.Problema sa driverima nije bilo.
Hvala vam puno na pomoći®