Grafička riknula trazim novu

poruka: 17
|
čitano: 2.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa evo riknula mi graficka kartica XFX7870 Double disipation 2GbDDR5 :( sada trebam novu za konfigurciju na kojoj se povremeno igra poželjno je da je grafička slična ili malo bolja od stare  znaci nista ekstrra stara je radila kao sat dok nije krepala.I ako je moguče info gdje je najbolje potraziti za navedenu samo mi nemojte links spominjat.

Konfiguracija je sljedeća:

CPU - Amd Athlon II X4 740 3.2 ,FMA Box

Matična - Asrock FM2A55M DG5 AMD A55 HUDSON

RAM - Kingstone DD3 1600MHZ 4GB x2

HDD - WD Caviar Blue 500GB 16MB SATA III

PSU - Silverstone Strider ST50F-ES, 500W, Active PFC 
Monitor - LG Electronics W2240 (1920-1080 max)

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 13:53 (bobo21).

0 0 hvala 0
12 godina

Uzmi R9 280 po mom najbolja kupnja trenutno i nesto je jaca od tvoje ( to je rebrand HD 7950) i vise se isplati nju uzet nego r9 270x koja je rebrand tvoje.R9 270x

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

I meni je riknula ista grafička prije 20 dana..na sreću riknula je pod garancijom pa su mi rekli da ću dobit novu u tom rangu..

Mislim da ću i ja uzeti ovu gigabyte r9 280 jer košta isto koliko sam ja platio ovu šta se pokvarila.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Pripremi se na borbu sa tim sevisom jer ce ti ponudit R9 270x u najboljem slucaju naime ta je u rangu s tvojom starom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Grafička riknula trazim novu
nicky.sl kaže...

Pripremi se na borbu sa tim sevisom jer ce ti ponudit R9 270x u najboljem slucaju naime ta je u rangu s tvojom starom.

Znam da, a valjda ce bit toliko korektni pa da mi daju tu 280 pa makar i morao nešto doplatit..

12 godina

Nadajmo se, u svakom slucaju javi rezultat

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Može.

Kažu da će me zvati u petak ili najkasnije u ponedjeljak..nadam se da hoće jer već 2 tjedna mi tako govore pa još ništa..

15 godina
dexxa86 kaže...
nicky.sl kaže...

Može.

Kažu da će me zvati u petak ili najkasnije u ponedjeljak..nadam se da hoće jer već 2 tjedna mi tako govore pa još ništa..

budi uporan i dosadan. u protivnom neces nista rjesiti jos neko vrijeme

Prodajem Logitech G700 i G110
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 19:24 (zagy15061984).
12 godina
neaktivan

imas srwecu pa je pod garancijom na mojoj je taman istekla prije tjedan dana grrrrr......

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...
dexxa86 kaže...
nicky.sl kaže...

Može.

budi uporan i dosadan. u protivnom neces nista rjesiti jos neko vrijeme

Jesam uporan, čak i malo dosadan ali i pristojan još uvijek..

Ako mi do ponedjeljka ništa ne jave bojim se da neću više bit tako pristojan, jer mi se čini da me navlače.

Grafičku sam poslao u Zagreb preporučeno 16.12. prošle godine, znači sutra će biti mjesec dana..

Zvao sam ih sigurno 7-8 puta i svaki put bi rekli da bi trebalo biti riješeno za dan-dva..

Do sada su uvijek bili korektni, složio sam kod njih konfu i preporučio ih još trojici koji su onda isto tamo složili ali sada su me malo razočarali u vezi ove grafičke, ali pošto su do sad bili ok dajem im još kredita..

12 godina
neaktivan

Zanima me samo mozda bi bilo bolje d otkažem gore navedenu karticu i uzmem ovu jeftinije ću proći

http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/pc-komponente/graficke-kartice/asus-graficka-kartica-r9-270-dc2oc-2gd5-90yv04x0-m0na00_-_CX002C0B9C?tab=pod

0 0 hvala 0
12 godina

Je proci ces jeftinije i dobit vise od 30% slabiju karticu

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pretpostavio sam tako nesto ali sam imao nevjerovatan peh da mi rkne i auto i puknu naočale pa moram i to rjesiti isto.

Zanima me jos samo ta asus kartica jeli bolja/losija od one koju sam imao?Bitno mi je samo da mi dragon age radi na njoj bez problema

Hvala jos jednom nicky puno si pomogao

0 0 hvala 0
12 godina

Asus je po mom uz Gigu krema (najbolje od najboljeg) grafickih kartica.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo da javim, sad su me zvali iz servisa i rekli su mi da će mi poslat xfx r9 270x pošto je ta u rangu sa mojom.

Znaći, dobit ću novu grafičku, bolju nego što sam imao sa novom dvogodišnjom garancijom..ja zadovoljan.

Najprije sam htio neku jaču, ali tu bi imao nekih problema oko napajanja pa je ovako ispalo odlično..

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...

Evo da javim, sad su me zvali iz servisa i rekli su mi da će mi poslat xfx r9 270x pošto je ta u rangu sa mojom.

Znaći, dobit ću novu grafičku, bolju nego što sam imao sa novom dvogodišnjom garancijom..ja zadovoljan.

Najprije sam htio neku jaču, ali tu bi imao nekih problema oko napajanja pa je ovako ispalo odlično..

Ne bi bilo nikakvih problema oko napajanja. Silencer 400 je dovoljan za i5+280 built.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice