Gpu-z "ASIC" quality
- poruka: 273
- |
- čitano: 86.613
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Di je taj 80 + klub ?
Kolega,
pitali smo se da li se isplati ici na gtx 980ti i sada ispada da smo i jedan i drugi dobili dobre oc potencijale :) a to se vidi i po ovim rezultatima.
Mislim da tvoja ide na 1600+ sa dodavanje mva, ja cu se morati malo pomuciti
Di je taj 80 + klub ?
Kolega,
pitali smo se da li se isplati ici na gtx 980ti i sada ispada da smo i jedan i drugi dobili dobre oc potencijale :) a to se vidi i po ovim rezultatima.
Ide i bez voltaže, benčmarci su bili na 1615 gpu, ali mi se memorija nešto lošije kloka, dakle + 320, dok na netu vidim svi komotno šibaju na 500 +/-
Di je taj 80 + klub ?
Kolega,
Ide i bez voltaže, benčmarci su bili na 1615 gpu, ali mi se memorija nešto lošije kloka, dakle + 320, dok na netu vidim svi komotno šibaju na 500 +/-
valley ti je bio na 1600+ ? pa kako si dobio manji score od mene koji sam bio na 1570?
Pa baš i nije...Evo friški iz pekare 1613 (gpu), onaj prvi je bio sa jako malim OC-om
ali pazi ja dobijem na manjem kloku veci score?
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gtx-9xx-club/215072.aspx?page=247&jumpto=4969155&sort=asc&view=flat
daj sliku gpuz i max clock memorije i gpua da vidim
Pa baš i nije...Evo friški iz pekare 1613 (gpu), onaj prvi je bio sa jako malim OC-om
ali pazi ja dobijem na manjem kloku veci score?
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gtx-9xx-club/215072.aspx?page=247&jumpto=4969155&sort=asc&view=flat
daj sliku gpuz i max clock memorije i gpua da vidim
Izgleda da ovaj senzor krivo očitava i precX jede gofna...U pravu si...Javim ti se u PM...
Evo nakon sto je gpu-z nesto promjenjen imamo nesto bolje informacije oko asicq-a!
Sad su stavili u kojem postotku vam se nalazi vas gpu primjerak!
Pa shodno tome da jos jednom pohvalim svoju staru "ocigledno" zlatni primjerak cipa!
po njihovoj bazi trenutno naj cip s gtx970!lp

probati cu sta može, ali moj i3 ce ju ugusit ko beba zvečku

Nesumnjam da bi ti iz nje izbio zadnji atom snage ali meni se to iskreno ne da, malo ću igrati BF a onda vanka
Evo nakon sto je gpu-z nesto promjenjen imamo nesto bolje informacije oko asicq-a!
Sad su stavili u kojem postotku vam se nalazi vas gpu primjerak!
Pa shodno tome da jos jednom pohvalim svoju staru "ocigledno" zlatni primjerak cipa!
po njihovoj bazi trenutno naj cip s gtx970!lp
haha predobro,daj to unovči i prodaj nekom nvidia fanboju
evo i rx 480,76.9%
to je vec odavno unovceno!lp
zašto misliš da nejde? pa benčal sam na puno više
pa na koliko max prolazi unigine heaven i 3dmark firestrike?