- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja tu nista ne cujem ( jedva se prepoznaje nekakva promjena, s tim da sam pojacao zvucnike do kraja;)...inace te gtx-ice (imao sam takvu) imaju sitni coil whine! no to je zanemarivo i u zanemarivim situacijama!
i kako mislis pod opterecenjem? sigurno se to ne desava dok igras neku prosijecno zahtjevnu igru!( coil whine u normalnim 2d i gaming okolnostima se nece desavati (tek kad su zavojnice pod opterecenjem a ono pocinje u 3d scenama na nekakvih min 700-800fps-a)!
lp
(tek kad su zavojnice pod opterecenjem a ono pocinje u 3d scenama na nekakvih min 700-800fps-a)!
lp
Moja gtx 770 propjeva čim upalim unigine heaven ili neku malo zahtjevniju igru. Jasno se čuje whine na 1.5m udaljenosti od kučišta.
josipe i na 60 fps se cuje u prekidu zvuk a na 150 pa 1000-2000 fps u komadu zvuk
zanima me dali netko ima iskustva s reklamacijom? dali je netko slao na servis kako je prosao? sumljam da bi ju radi toga zamjenili
ja tu nista ne cujem ( jedva se prepoznaje nekakva promjena, s tim da sam pojacao zvucnike do kraja;)...inace te gtx-ice (imao sam takvu) imaju sitni coil whine! no to je zanemarivo i u zanemarivim situacijama!
i kako mislis pod opterecenjem? sigurno se to ne desava dok igras neku prosijecno zahtjevnu igru!( coil whine u normalnim 2d i gaming okolnostima se nece desavati (tek kad su zavojnice pod opterecenjem a ono pocinje u 3d scenama na nekakvih min 700-800fps-a)!
lp
da u 3d u svim boljim novijim igrama.
Ne znam, nemam iskustva da li priznaju garanciju ili ne, ja još nisam pokušao sa svojom, a jasno se čuje na unigine heavenu čim upalim i to konstantno.
lp
onda je nosi na servis!lp
Evo ako ce ti biti lakse, mogu ti reci da i moja Gainward GTX 780 ima coil whine u full loadu :), nisam ni pomisljao na reklamaciju jer me ne smeta bas toliko, a i jamstvo je jos dovoljno dugo (1g 6mj) pa ako crkne jbg nek joj je :P
lp
To ti ovisi od servisa i slushacevog uha, no cisto sumnjam da ce ti neki uvaziti to pod reklamaciju osim ako kartica nije onak do 14d stara pa imas po EU zakonu pravo na zamjenu. Za sve ostalo nitko ti nece vracati na policu koristenu karticu jer to je lova iz njihovog dzepa. Usputno ak im se bas ne svidis ili pak nemaju previse posla mozda ti odluce naplatiti pol sata serviserskog zijevanja. Koliko je to danas 150kn+25%? Ukrako neisplativa zahebancija. Da bas cvili 60-70dB onda bi ti mislim morali uvaziti, no ovo je necujno ako zatvoris kuciste.