Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj zaključana tema

poruka: 391
|
čitano: 101.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj
nick54312 kaže...
Plahi kaže...

Oprosti što ću se tako izraziti, ali si ogromna cjepidlaka. Pola foruma ti je reklo svoje mišljenje i ako ti još uvijek ne znaš kud s nofcima, daj u caritas čovječe.

Ili se samo hoćeš kurčiti po forumu i tražiš pažnju? {#}

BMK ako dobijem 1000 TD-ova, ali šta jest, jest.

Ajde citiraj mi postove koji su mu pomogli.

Neće ih biti puno. Svi samo spamaju i davaju mu savjete da uzme sve najskuplje kad već ima para, što mu to pomgne?

istina. hvala ti nick54312. Pa ako zele tako dobro ja nikom nebranim da si nabavi to sve ultimativno

DJ
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

A kao ne pomogne mu, ako ima toliko para neka jednostavno uzme sve najskuplje/najbolje i bok. Ovo sto on prica sam sa sobom neki shvacaju kao obicno pre*eravanje, pa i ja.

Ne slažem se s tobom. Zašto da uzme sve najskuplje/bolje?

Slažem se da autor nije siguran što želi.

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 15:08 (nick54312).
16 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...

istina. hvala ti nick54312. Pa ako zele tako dobro ja nikom nebranim da si nabavi to sve ultimativno

Nemoj mu sad tu zahvaljivat bezveze, rade mu posalji kakav i7 ili kakvu GTX 570{#}

14 godina
dedaa

A kao ne pomogne mu, ako ima toliko para neka jednostavno uzme sve najskuplje/najbolje i bok. Ovo sto on prica sam sa sobom neki shvacaju kao obicno pre*eravanje, pa i ja.

Zaboravi to svoje (ima para). nije bit u tome imam li ili ne bit je da si trazim najbolje rijesenje od grafe. nikakve ssd, procesore kulere na procesore ili slicna sranja. sad bi i oni naj gluplji trebali po malo kuziti

DJ
17 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...
dedaa

Zaboravi to svoje (ima para). nije bit u tome imam li ili ne bit je da si trazim najbolje rijesenje od grafe. nikakve ssd, procesore kulere na procesore ili slicna sranja. sad bi i oni naj gluplji trebali po malo kuziti

Uvijek je bilo i bit će najbolje rješenje ono najskuplje.

14 godina
Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj

s druge strane ja sam lijepo samo pitao dali tko zna gdje se grafa moze kupiti. pare nisam spominjao , neznam zasto mi svi novac nabijate na nos. ako si toliko zeljn novca potrudi se malo a ne po cijeli dan po forumima gubiti vrijeme i pricati kak je sve katastrofa i nemam gdje naci posao. ja kog znam i ko zeli raditi uvijek nade posao.

DJ
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
djdamir81 kaže...

Nemoj mu sad tu zahvaljivat bezveze, rade mu posalji kakav i7 ili kakvu GTX 570{#}

Pričaš bezveze. Kao:
1.Zašto bi netko zarađivao novce pa umjesto sebi kupovao komp, kupovao drugima?
2.Što ti je trebala ova poruka, što si s njom dobio?
3.Da sam ja modelator dobio biš žuti za početak i pratio bih te što radiš.
4.Niti nebih primio poklon koji vrijedi više od 5000 kn, da bi mi treblo nešto bolje od ovog što imam kupio bih si. Naravno nebih kupio i7 990x i GTX590 jer mi to stvarno ne treba, a i pre skupo je.

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 15:31 (nick54312).
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
dedaa kaže...
djdamir81 kaže...

Pričaš bezveze. Kao:
1.Zašto bi netko zarađivao novce pa umjesto sebi kupovao komp, kupovao drugima?
2.Što ti je trebala ova poruka, što si s njom dobio?
3.Da sam ja modelator dobio biš žuti za početak i pratio bih te što radiš.
4.Niti nebih primio poklon koji vrijedi više od 5000 kn, da bi mi treblo nešto bolje od ovog što imam kupio bih si. Naravno nebih kupio i7 990x i GTX590 jer mi to stvarno ne treba, a i pre skupo je.

Neznam, mozda zato sto se salim, sarkazam, kako god hoces.

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Neznam, mozda zato sto se salim, sarkazam, kako god hoces.

Gdje bi bio kraj ove teme da se svi šale?

Autor je smao pitao za pomoć.

Kruger
14 godina
neaktivan

Ok.Vidim da te svi je*u pa ovako:

1.GTX590 je preskupa za ono sto nudi,no s druge strane...

2.GTX580 ti nije dovoljna za 3 monitra,trebas SLI,znaci 2xGTX580.

3.Zasto ne HD6990,ima sve sto trebas,jeftinija nego 590?Bez obzira kaj te zezao 6970CF,ovo nebi trebalo raditi probleme.

4.Radije okini 2x GTX570 i uzivaj,em su jeftinije,em neces osjetit neku preveliku razliku.Lako se OCaju,nisu niti glasne niti vruce.

Sad je na tebi sto ces...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

3.Zasto ne HD6990,ima sve sto trebas,jeftinija nego 590?Bez obzira kaj te zezao 6970CF,ovo nebi trebalo raditi probleme.

4.Radije okini 2x GTX570 i uzivaj,em su jeftinije,em neces osjetit neku preveliku razliku.Lako se OCaju,nisu niti glasne niti vruce.

Kako ne, dao sam link gdje lik drži tri monitora s jednom 6950, a i sam autor je rekao da su mu neke igre radile bolje s jednom 6970 nego s dvije.

4. Clockaju se 570 ali se clockaju i 580 kartice. Pogledaj

Kruger
14 godina
BMK kaže...

ubiti da nisam imao problem s 6970 cf sigurno bi uzeo sad 6990. priznam da je greska najvise bila do mene sto ih nisam trazio s boljim hladenjem ali posto nisu bile skupe odlucio sam se na te dvije 6970 i mislio da ce drzati. naravno sve je super radilo cak na tri mon. dok se nije zadgijalo i onda nastanu problemi a to nisam predvidio. a posto sam ponovo mogao skoro isto para za nji dobiti koliko sam ih platio tak sam ih i prodao. zato sad trazim grafe i pitam za iskustva i gdje nabaviti. nije to bitno sto ljudi predlazu svakako na kraju sam procijenim sto cu uzeti. znas i sam opet da je uvijek dobro prije i koji savijet poslusati, zato jos i pratim iako ima stvarno dosta glupi savijeta da si pucam od smijeha

DJ
14 godina
nick54312 kaže...
Kako ne, dao sam link gdje lik drži tri monitora s jednom 6950, a i sam autor je rekao da su mu neke igre radile bolje s jednom 6970 nego s dvije.

4. Clockaju se 570 ali se clockaju i 580 kartice. Pogledaj

uz ovu karticu sigurno dobijes jos jednog crnca koji stoji pokraj i poljeva

DJ
14 godina
neaktivan

Nick 54321 ne znas sto pricas.

Jedna GTX 580 NIJE DOVOLJNA za 3 monitora.

Zasto?

Zato sto nije moguce na jednoj nVidia kartici imati 3 monitora. (Must run SLI for 3 monitors support)

SLI je obavezan za 3 monitora.

I da,HD6990 te nece prcat sa prevelikim zagrijavanjem kao ove dvije grafe,tako da...

Moj bi bio izbor ili HD6990 ili GTX570 Sli.Pogotovo Phantomke recimo ili neke sa super hladenjem,mrak!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Zasto?

Zato sto nije moguce na jednoj nVidia kartici imati 3 monitora. (Must run SLI for 3 monitors support)

I da,HD6990 te nece prcat sa prevelikim zagrijavanjem kao ove dvije grafe,tako da...

Moj bi bio izbor ili HD6990 ili GTX570 Sli.Pogotovo Phantomke recimo ili neke sa super hladenjem,mrak!

HD6990 je zagrijania i MNOGO bučnija od GTX580.

Autoru: Zašto moraš imati tri monitora? Prodaj ova tri monitora za dobre pare, ubodi GTX580, 3D monitor i 3D vision kit. Vjeruj mi 3D igranje pruža daleko,daleko veci užitak nego igranje sa tri monitora.

I'll be back
14 godina
neaktivan

Pa normalno da je,ali koliko je jaca covjece :D.

Usporedivao sam sa HD6970CF i mislim da ga tu ne bi razocarala kartica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Autoru: Zašto moraš imati tri monitora? Prodaj ova tri monitora za dobre pare, ubodi GTX580, 3D monitor i 3D vision kit. Vjeruj mi 3D igranje pruža daleko,daleko veci užitak nego igranje sa tri monitora.

I povraćanje... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 16:35 (naxeem).
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Pa normalno da je,ali koliko je jaca covjece :D.

Usporedivao sam sa HD6970CF i mislim da ga tu ne bi razocarala kartica...

Na HD6990 nemožeš igrati u 3D-u. Imam 3D Vision Kit i mogu igrati sve nove igre, a obično igranje i igranje sa 3D-om je neusporedivo. Posebice je gušt igrati FPS-ove poput Metro2033, BC2, Crysis2. AC(svi nastavci) također su fenomenalni u 3D-u. Shift2 je VAU efekt.

Nadalje GTX580 dere Metro2033 bez problema na Very High i DX11 sa 35FPS-a

I'll be back
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
microman kaže...

I povraćanje... {#}

Sigurno si probao pa znaš. Igram po 6-7h bez beda, nikakve glavobolje niti problemi sa vidom. Plus tome dubina mi je na 100%.

Naočale baš Cool izgledaju i udobne su za nosit, nema žuljanja nakon dužeg nošenja. 

I'll be back
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Zasto?

Joj da ispričavam se.

Kruger
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Zasto?

Da ali onda će imati problema s trzanjem kao što je imao i s 2x6970 zbog CFa, a samo s jednom GTX580/570 neće moći igrati na tri monitora.

Jako će ti bit ako se opet ne vratiš na ATzeznuto s tri monitora,  jedino I a nećeš valjda opet kupovati 2x6970 pa ti ostaje samo 6990.

Ugl. ako ideš prodavat monitore javi mi zainteresiran sam.

Kruger
14 godina

nemam potrebu za 570gtx ispod 580 sli nista. slabe su mi 570. 570 i 6970 su podjednake a ipak su 580 jace. a na tri mon nemas pojma koji je to gust igrati. sve visoko razlucivo pa kad sad igram na jednom cini mi se da mi fali slike. jednostavno svijet u igri nije nak potpunj kao na tri mon. gust je stvarno i nebi mijenjao.

DJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nick54312 kaže...

Ugl. ako ideš prodavat monitore javi mi zainteresiran sam.

NE PRODAJEM NARAVNO

DJ
14 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...

nemam potrebu za 570gtx ispod 580 sli nista. slabe su mi 570. 570 i 6970 su podjednake a ipak su 580 jace. a na tri mon nemas pojma koji je to gust igrati. sve visoko razlucivo pa kad sad igram na jednom cini mi se da mi fali slike. jednostavno svijet u igri nije nak potpunj kao na tri mon. gust je stvarno i nebi mijenjao.

Da imas pravo neznam kako je igrat pred tri monitora.

I da evo odgovroio mi je i kaže da igra Crysis 2 s jednom Sapphire 6950 flex edition , na max setings.

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 19:31 (nick54312).
14 godina
nick54312 kaže...
djdamir81 kaže...

Da imas pravo neznam kako je igrat pred tri monitora.

I da evo odgovroio mi je i kaže da igra Crysis 2 s jednom Sapphire 6950 flex edition , na max setings.

moguce ali po mom iskustvu sad ne bas 100% glatko jer i kod mene na 6970 nije bas 100% glatko islo. malo se osjeti dok mis okreces brzo da to nije naj glatko. ali jako igrivo po meni

DJ
14 godina
neaktivan

Sad te ne kuzim.

Ne zelis 570,sam kazes da nista ispod 580,a kaj ti drugo preostaje?

Uzmi 2x 580 i lockaj temu,nema smisla vise.Jedino ti jos preostaje 590 i HD6990,previse nepotrebne komplikacije.

Najbolje pricekaj 2tj da dodu u sve ducane 590 i pikni di je najjeftinija i tocka.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako neces HD6990 onda si uzmi Gainward GTX580 Phentom SLI i mirna Bosna.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gman kaže...

To sam si i mislio i po meni najbolje rijesenje. ovaj redosljed bi mi najbolji bio: sad dvije 580gtx uzeti, onda Asus RAMPAGE III EXTREME plocu pa dodati i trecu 580 malo kasnije i napajanje corsair 1200w i vijerujem da cu biti zadovoljan. SAD SE JOS SAMO ISPRICAVAM STO SAM VAS TOLIKO GUTIO S MOJIM GRAFAMA I ZAHVALJUJEM NA ODGOVORIMA!!!

DJ
14 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...
Gman kaže...

To sam si i mislio i po meni najbolje rijesenje. ovaj redosljed bi mi najbolji bio: sad dvije 580gtx uzeti, onda Asus RAMPAGE III EXTREME plocu pa dodati i trecu 580 malo kasnije i napajanje corsair 1200w i vijerujem da cu biti zadovoljan. SAD SE JOS SAMO ISPRICAVAM STO SAM VAS TOLIKO GUTIO S MOJIM GRAFAMA I ZAHVALJUJEM NA ODGOVORIMA!!!

Ne kužim.

Hoćeš li imati problema s SLIom kao što si imao s CFom u igrama?

Ako budeš imao problema onda nećeš moći igrati na tri monitora s jednom GTX580 kao što si mogao s jednom HD6970. Jel kužiš što hoću reći?

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:36 (nick54312).
14 godina
nick54312 kaže...
Ne kužim.

Hoćeš li imati problema s SLIom kao što si imao s CFom u igrama?

Ako budeš imao problema onda nećeš moći igrati na tri monitora s jednom GTX580 kao što si mogao s jednom HD6970. Jel kužiš što hoću reći?

PA NEZNAM ZASTO BI TREBAO IMATI PROBLEME SA SLI. A MOGUCE DA I BUDE AL BUDEM POKUSAO OVAJ REDOSLJED KOJI SAM NAVEO. NADAM SE DA NECE BITI PROBLEMA IPAK SU TO VRHUNSKE KOMPONENTE.

DJ
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice