nista od Vlade jer je suspendiran !
Barem malo odmora od gluposti i (neopravdanog) glorificiranja EVGA.
Ma nije samo iritantan s tim glorificiranjem nego jos vise s pljuvanjem po atiju i njihovim grafama.
Ne kuzim tu pateticnu potrebu da popljuje nesto sto nit je ikad imao, nit ce imat, nit zeli imat.
Ma nije samo iritantan s tim glorificiranjem nego jos vise s pljuvanjem po atiju i njihovim grafama.
Ne kuzim tu pateticnu potrebu da popljuje nesto sto nit je ikad imao, nit ce imat, nit zeli imat.
Lik ima ATI grafu i može je pljuvat koliko hoće. Što se tiče opsesije EVGAom, to je već druga priča. Nadasve smiješna.
Citajuci sve njegove postove ( lakse bi , mislim izdrzao procitati ''Bracu Karamazove'' ) cini mi se da je njegova zaludjenost EVGA-om pomalo i umjetna. Treba se nesto imati sto je malo teze dobavljivo na ovim prostorima iako potrosi gomilu vremena da pronadje clanak ili dva da bi eto pokazao koliko je nesto ''uber alles'' a vjerovatno duboko u sebi se kaje sto je potrosio jednu prosjecnu placu (bar u Srbiji) da bi kupio nesto sa ''imenom''. I , naravno...mora racionalizirati prvo sebi...a to radi daveci druge.
Suspendiran ili ne....taj se smiriti nece.
Lik ima ATI grafu i može je pljuvat koliko hoće. Što se tiče opsesije EVGAom, to je već druga priča. Nadasve smiješna.
Samo sto lik ne pljuje ati grafu koju ima nego one koje nema.
Jel i ja sam nekada voleo AMDa a onda sam prestao da dajem pare slabicima i sirovinama koje su sve slabije.
Zapamtite moje reci, ponavljam vam ZAPAMTITE MOJE RECI. Sledeci cip je 40% jaci top na top jel NVIDIA nece ovo napraviti dva puta. Posle toga ide 50% pa sve veca razlika a onda cu nastaviti razgovor sa vama o AMDu.
Znaci laze EVGA Precision i overkloker 2GHz nije sruseno, trebao je Afterburner da koristi.
To su namestili da laze i ovakav naslov stavili.
..............cut
Vlada, hvala na detaljnom, znanstveno obrađenom i temeljitom infu, a to što je netko na tebe ljubomoran neka te ne brine, shvatiće "oni" što ti govoriš, kad-tad.
Vlada je fanboy(TEŠKI),ali skužio sam, ma koliko ljudi mu spuštali,on ne hebe nikog ni tri posto',samo dere svoj techno babble, ne daje minuse nikom i ne vrijeđa nikog,kapa dolje zbog toga...Draži mi je on(ma koliko se ne slagao s njim)nego sve pametni lektori,koji čekaju da se zaneseš i nešto krivo postaš-pa da bace svoj jadni sarkazam i kofol veliko znanje...
Vlada je fanboy(TEŠKI),ali skužio sam, ma koliko ljudi mu spuštali,on ne hebe nikog ni tri posto',samo dere svoj techno babble, ne daje minuse nikom i ne vrijeđa nikog,kapa dolje zbog toga...Draži mi je on(ma koliko se ne slagao s njim)nego sve pametni lektori,koji čekaju da se zaneseš i nešto krivo postaš-pa da bace svoj jadni sarkazam i kofol veliko znanje...
I to veoma poseban, nVidia/Intel fanboy sa AMD karticom i AMD procesorom. Uistinu jedinstven.
Nema vise AMDa i ja imam i7 sada.
Nema vise AMDa i ja imam i7 sada.
cestitam
Hvala, hvala.
Sada jurimo SATA III SSD Force GT 120 sada ce uskoro. Rekli 10-15dana.
Bezveze da na SATA III stoji SATA II SSD stari.
Spremio sam kes za to.
Kako bi voleo kada bi postojala neka nagradna igra da osvojim ovu 680 Classified.
Kako bi mi legla, joj, PCI-E 3.0.
Legla bi ti ko budali šamar .
Jbg mogu samo da je sanjam 650e kosta.
Zato je sada GTX580 Classified na EVGA Europe 450/460e pala cena za 100e.
Jos nije pocela prodaja Classified 680 u Evropi. Sada da imam 600e samo bi okrenuo Distributera i rekao kada se zvonce pretvori u korpicu narucuj.
I za 5 dana bi mi bila na gajbi.
Ali mi u Bgd imamo dobre cene za EVGA, jeftinije nego EVGA Europe za oko 20-30e po HW.
Opali taj proc na jedno 4.5 GHz.
Vlada, ja ti ne vjerujem ništa.
Stavi slike u temu "Slike vašeg Hardvera".
Ma daj stavio sam sliku celog CPU-Z, ko ce sada u svetu da stavlja 5870 i 4GB Kingstona i 3770k i EVGA Z77 FTW i sve da se vidi u pozadini i Bg vreme i ostalo, gde bi nasao te slike.
Necu da kacim slike kucista koje nema ni prednju stranu ni vrata ni nista samo sam kablove manje vise sredio.
Sve je otvoreno, sve znaci cekam H100 i Force GT 120GB za koji dan, a za OC ima vremena, ne zurim nigde, pogotovu ne u stanu sa 27C bez ijednog ventilatora a bas me briga da sada zurim da ubacujem sve da bi buljio u benchmark. Sve je tu u kompu, ima vremena za ucenje opcija po opcija, prvi i7 moj ne znam nista, nisam imao ni i5 nikada.
Sto mi ti ne verujes boli me.
Da znam to da uradim na Photoshopu tako sam bi zaradio za SR-X da to umem tako da izvedem da se ne provali.
Mogu samo da vam kazem da se i7 stock i 5870 klokovan do daske za Warhead slazu nikada bolje.
Mora Intel za najacu Single klasu ipak nazalost, na moje potpuno zaprepascenje, jel sam mislio da ce i AMD uvek biti potpuno jednak, za dve necu ni da govorim.
Ma daj stavio sam sliku celog CPU-Z, ko ce sada u svetu da stavlja 5870 i 4GB Kingstona i 3770k i EVGA Z77 FTW i sve da se vidi u pozadini i Bg vreme i ostalo, gde bi nasao te slike.
Necu da kacim slike kucista koje nema ni prednju stranu ni vrata ni nista samo sam kablove manje vise sredio.
Sve je otvoreno, sve znaci cekam H100 i Force GT 120GB za koji dan, a za OC ima vremena, ne zurim nigde, pogotovu ne u stanu sa 27C bez ijednog ventilatora a bas me briga da sada zurim da ubacujem sve da bi buljio u benchmark. Sve je tu u kompu, ima vremena za ucenje opcija po opcija, prvi i7 moj ne znam nista, nisam imao ni i5 nikada.
Sto mi ti ne verujes boli me.
Da znam to da uradim na Photoshopu tako sam bi zaradio za SR-X da to umem tako da izvedem da se ne provali.
Mogu samo da vam kazem da se i7 stock i 5870 klokovan do daske za Warhead slazu nikada bolje.
Mora Intel za najacu Single klasu ipak nazalost, na moje potpuno zaprepascenje, jel sam mislio da ce i AMD uvek biti potpuno jednak, za dve necu ni da govorim.
vlada-kolko si love već popušio na hardveru?daj mi reci dal osjetiš razliku kad igraš neku igricu s npr. 570gtx ili trenutno 5870 koju posjeduješ?
vlada-kolko si love već popušio na hardveru?daj mi reci dal osjetiš razliku kad igraš neku igricu s npr. 570gtx ili trenutno 5870 koju posjeduješ?
Hoces reci da se ne osjeti razlika!?
ti možeš vidjeti-primjetiti razliku u 25-30 sličica u sekundi u korist gtx karticei?
ti možeš viditi-primjetiti razliku u 25-30 sličica u sekundi u korist gtx karticei?
Naravno da je primjetno tih 25-30 frejmova vise. hahaha
Npr. ako igras igru na 25-30 slicica, a nakon nekog vremena na 55-60, to se itekako primjeti.
ti možeš viditi-primjetiti razliku u 25-30 sličica u sekundi u korist gtx karticei?
Npr. ako igras igru na 25-30 slicica, a nakon nekog vremena na 55-60, to se itekako primjeti.
viš ja nisam primjetil,..daj mi reci koja to igrica radi na 25-30 fpsa-i 5870 grafom?
viš ja nisam primjetil,..daj mi reci koja to igrica radi s 25-30 fpsa-i 5870 grafa?
Pa ne govorim za 5870, nego opcenito o Fps-u i razlikama. I normalno da neces primjetiti razliku ako igras na 60-70 ili 80-90 frejmova ...
viš ja nisam primjetil,..daj mi reci koja to igrica radi s 25-30 fpsa-i 5870 grafa?
Pa ne govorim za 5870, nego opcenito o Fps-u i razlikama. I normalno da neces primjetiti razliku ako igras na 60-70 ili 80-90 frejmova ...
ja govorim o 5870 i gtx570 u igricama,,inače pred godinu dana sam imal 5870 i sad trenutno imam 5770 v kompu i fakat nisam osjetil tu razliku u igricama..na istoj rezi i istim postavkama..
prije se dosta igral i kupoval-grafičke-ko i sad vlada primjer-al brate ovaj za 2000kn kaj ima grafičku i ja za 500kn isto se budemo naigrali-a tih 30-40fpsa me tolko ne cuka već ona razlika 1500kn
ja govorim o 5870 i gtx570 u igricama,,inače pred godinu dana sam imal 5870 i sad trenutno imam 5770 v kompu i fakat nisam osjetil tu razliku u igricama..na istoj rezi i istim postavkama..
prije se dosta igral i kupoval-grafičke-ko i sad vlada primjer-al brate ovaj za 2000kn kaj ima grafičku i ja za 500kn isto se budemo naigrali-a tih 30-40fpsa me tolko ne cuka već ona razlika 1500kn
To je skroz drugo. :)
držite se teme i naučite se citirat!
Zalosna stvar je da ce mene ova graficka kostat manje da kupim u US, posaljem u Slo i odem po nju(radi carine) nego da tu kupujem obicnu 680 rofl.
Nadam se da ju dobim prije vlade tako da mu mogu slikat ;D