......sam planirao, pa me zanima koliko su osjetne razlike između serija 3870 i 4870, ako je vec netko napravio prelaz. Nesto sa strane izletjelo od prodaje mog starog racunara tako da kad se sve zbroji, ova 4870 bi bila moja za cca. 365 KN.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ja mislim da nema svrhe jos prelaziti jedno ko mislis igrati crysis na very high na velikoj rezi.
koji si vrag onda kupovo 3870 ako si ga mislio dva - tri mjeseca kasnije mijenjat? bar pricekaj da izade nova generacija...
koji si vrag onda kupovo 3870 ako si ga mislio dva - tri mjeseca kasnije mijenjat? bar pricekaj da izade nova generacija...

Odogor na tvoje pitanje nalazi se na ovom linku:
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/09/03/sapphire-ati-radeon-hd-4870-x2/3

Vi nebi za 365,00 KN uzeli .......
Pa ako te pare tak tiskaju u đepu onda kupi sta ns onda uopce pitas. SPAMERU
Vi nebi za 365,00 KN uzeli .......
Da, stvarno... Zakaj uopće kupuješ novu grafu?
A usput, OC edišni su preskupi za ono kaj nude...
OT - otprilike kao da prelaziš na HD3870x2 i još malo više.
Ako imaš rezu manju od 1680x1050, tvoj potez bi bio glup.
LordShgi nije bas spam, i ti bi vjerovatno da si u prilici, sa prelaskom na novu platformu(stara konf. sa komponentama: P4P800 Ai serija, sa Prescotom 3.2/KingSotona 4x512 DDR400 DualCh./ Saphire X1950Pro Agp 512/ itd. izabrao kao i ja kad je tek izasla serija E8200, pa P35 chip.( Asusa P5K serije,MSI p35Neo2/ F /FR , Abit i ostali slavni i neslavni) , da ne davim, kad vec kupujes, ako si pri novcima, kupis, nije bas high, ali moze biti, vremenski da posluzi, kao sto sam i ja uzeo prije cca. 3-5 mjes.(manje -vise) MSI P35Neo2F/FR- E8200 2.66(OC 3.0 barem blizu E8400 )/4x1Gb Kingstona 800Mhz/HDD WD-a 500gb+200gb/Thermaltake 700W/Club3D OC 3870 Edit./2xDVDRW...., pa sam staru konfu unovcio, prodao 3870 i suma sumaru , jos ostane pinki, koje prebacim kao sto je naveo "kompotko" u vezi monitora, koji mi je sad trenutno NEC MultiSync 1980FXi 19"(sluzi vec 1.5 god.) , tako da , sta reci dalje, dame i gospodo nego , malo zabave, pa onda , u svakom slucaju HVALA, a "TEMPERATURA" vise manje.
Eto kao sto rekoh ako ti pare smetaju u đepu onda uzimaj. Ali ja mislim da je to stvarno glup potez i jos k tome OC edišn tak da... Ja to nikad nebi napravio a na tebi je red.