Brisanje ATI fajlova

poruka: 4
|
čitano: 1.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Brisanje ATI fajlova

Molim iskusne za pomoć, na slici su fajlovi koji očito pripadaju ATI drajverima za moju grafičku. Moj sistem je Win XP Pro 64-bit. Prva dva foldera nastala su kad sam kupio PC, i to su očito drajveri iz 6. mjeseca ove godine. Neznam šta je prvi (32-64) ali drugi folder je očito za 64-bitne Windowse. Treći folder su fajlovi od nedavno, 12. mjesec o.g., CCC, jer sam neki dan instalirao najnovije drajvere. Nažalost (moj bed, al bilo me strah) nisam prethodno deinstalirao stari CCC, nego samo instalirao novi. Sve uredno radi nakon toga.

Moje pitanje je: mogu li obrisati barem drugi folder (jer je očito da ga je treći zamjenio)? A kako stoje stvari sa prvim folderom, može i on delete? Da li se tu nalaze "radni" fajlovi, zbog kojih bi Delete bio kiks? Hvala unaprijed.

RAMONES forever!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 2:48 (Juzer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Brisanje ATI fajlova
Juzer kaže...

Molim iskusne za pomoć, na slici su fajlovi koji očito pripadaju ATI drajverima za moju grafičku. Moj sistem je Win XP Pro 64-bit. Prva dva foldera nastala su kad sam kupio PC, i to su očito drajveri iz 6. mjeseca ove godine. Neznam šta je prvi (32-64) ali drugi folder je očito za 64-bitne Windowse. Treći folder su fajlovi od nedavno, 12. mjesec o.g., CCC, jer sam neki dan instalirao najnovije drajvere. Nažalost (moj bed, al bilo me strah) nisam prethodno deinstalirao stari CCC, nego samo instalirao novi. Sve uredno radi nakon toga.

Moje pitanje je: mogu li obrisati barem drugi folder (jer je očito da ga je treći zamjenio)? A kako stoje stvari sa prvim folderom, može i on delete? Da li se tu nalaze "radni" fajlovi, zbog kojih bi Delete bio kiks? Hvala unaprijed.

ma mozes sve to obrisat fino, to su instalacijski fajlovi koji su se extraktali na disk prilikom instalacije...
Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
17 godina
neaktivan
RE: Brisanje ATI fajlova

Supač Cool tenks!

P.S: i našao sam dalje pod Program Files itd. da su se negdje instalirali, ali opet je lakše kad ti netko potvrdi.

RAMONES forever!
17 godina
neaktivan
Brisanje ATI fajlova

Isto tako i Nvidia stavlja svoje fajlove na hard pri instalaciji drivera. Briši, briši bez straha.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice