@dery - nisam baš siguran da je ta najbolja. besla slobodno ti uzmi Gainwardovu, ima odličan hladnjak i perfomanse.
vidi to ti je ovako - gtx 260 ima siru sabirnicu, a hd 4870 ima brzu memoriju - pa sad ti biraj - iako je razlika jako mala
Uzet cu gtx260,samo ne znam od kojeg proizvodaca ovisit ce o parama.
Samo ako ćeš spajati komp na televizor mislim da bi ti bolji izbor bio ATI, ima kvalitetniji HDMI izlaz, dok su po performansama vrlo slične, gtx260 je malo brža sve dok neuključiš filtere na maximum a onda se izjednačuju.
Moze jos jedno pitanje.Gdje da testiram komp ali ne ovaj sadasnji nego onaj koji cu imat,ili gdje da testiram gtx260
Moze mi iko odgovorit
Kak misliš testirat? 3dmark06,vantage,furmark,crysis benchmark... ili nesto drugo?
Pa da na nekom benchmarku.Da vidim koliko bi frapesa dobio na recimo gta 4 da stavim sve na max.
Prvo si pokrenuo temu koja postoji i aktivna je, potom kada si dobio odgovor, donio odluku - pod istom temom ideš u off-topic i tražiš nove odgovore i savjete!
To je protivno pravilima, a i beskorisno za druge (forumske rasprave nisu samo za jednog korisnika).
Lock - a drugi put budi pažljiviji jer ćeš dobiti opomenu!