ATI Radeon HD3450

poruka: 5
|
čitano: 1.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD3450

Mene zanima je li ovu graficku VGA Sapphire PCI-E ATI Radeon HD3450, 256 MB DDR2 mogu staviti na maticnu ASUS A8N-VM CSM?

Mislio sam uzeti ovu graficku jer je najjeftinija a treba mi samo da je stavim i da mi komp radi. Trenutni problem mi je taj sto normalno upalim komp a na monitoru samo crni ekran (integrirana je graficka), stavim drugi ekran opet isto, a stavim taj ekran na drugi komp i on radi normalno, pa mislim da je problem do intergrirane graficke a nadam se da nista nije s maticnom, pa mislim ovako rijesiti problem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ATI Radeon HD3450

Da ta grafa može ići na tu matičnu jer grafika ima PCI-E sučelje, a matična ima jedan PCI-E slot

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
neaktivan

to sto pise PCI-E se automatski misli x16?

16 godina
neaktivan

Da ovdje se misli na 16x (iako ima i manjih: fizički: 1x i 4x, a ima i utora koji izgledaju kao obični 16x, ali rade na manjim brzinama: 8x i 4x. No neka te to ne buni jer je ta kartica kompatibilna sa tom pločom)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 19:55 (Oly_E3).
17 godina
ATI Radeon HD3450

hmm... prije nego ista kupis predlazem da zamolis nekog od prijatelja da ti posudi neku slabiju grafulju da to malo isprobas... jer ako je oso bios tj maticna kompletna jer onda ako i kupis grafulju nes imal nis

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice