ATI Radeon HD 3870X2 smrzava slika

poruka: 17
|
čitano: 5.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle imam problem da mi nakon par minuta korištenja samo smrzne slika i moram ga restartat.do temperature nije..što bi to moglo biti...možda mi matična ne podržava "dual GPU".?

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ATI Radeon HD 3870X2 smrzava slika

graficka ti krepava....probaj prvo ram provjerit,ali te grafe su tako slozene da riknu,vjeruj mi ,naslagao sam ih se u zivotu...

otkup neispravne elektronike
13 godina
neaktivan

RAM nije zato što se taj problem javlja od kada sam ju stavio u komp...prije toga je sve uredno radilo sa druge dvije grafičke kartice!

evo krvna slika everesta :)

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i da...grafička je kupljena od lika koji tvrdi da je kod njega uredno radila....i da nije imao nikakvih problema.

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 11:46 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma tvrdnje su jedno,a istina drugo...no ok,mozda ti je driver u konfliktu sa nekim driverom...koje si grafe prije imao? obrisi stare drivere i stavi nove.napajanje je dovoljno jako?

te "x2" grafe su dva chipa na jednoj ploci,a cooler je gotovo  isti kao kod grafe s jednim chipom pa vole odjebat te grafe...

13 godina
neaktivan

Imao nvidiu 8800 gtx i radeonku x1650, od njih pobrisani driveri....napajanje je uredno teralo ovu gtx-icu tako da nebi rekao da je slabo...a i da je do napajanja onda bi mi se vjerovatno ugasila slika...ili komp..nebi se smrznila...

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 12:04 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nikacc kaže...

Imao nvidiu 8800 gtx i radeonku x1650, od njih pobrisani driveri....napajanje je uredno teralo ovu gtx-icu tako da nebi rekao da je slabo...a i da je do napajanja onda bi mi se vjerovatno ugasila slika...ili komp..nebi se smrznila...

Probaj da renistaliras system.

13 godina
neaktivan

Jel može biti do BIOS-a?

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 12:49 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nikacc kaže...

Jel može biti do BIOS-a?

Ostaci driver-a ili neispravnost, lijepo nanovo windowse instaliraj, pa vidi.

Danas je HD 3870 X2 loša kupnja ako se radi o referentnoj.

Samo Hajduk živi vječno !
13 godina
neaktivan

Srušio windowse, ista stvar :S

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nikacc kaže...

Srušio windowse, ista stvar :S

da li si stavio iste drivere, koje i prošli put (prije rušenja i friške instalacije Windowsa)????
i koje Windowse si imao, a koje si stavio sada???? 

JohnyJ
13 godina
neaktivan

pomiri se s tim da ti je graficka riknula! nema tu puno mudrosti!

13 godina
neaktivan

Isti windowsi, isti driveri..wind ultimate 64 , probat cu stavit grafu u drugu konfiguraciju..pa ako se i tamo bude smrzavalo sve mi je jasno....

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 9:37 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nikacc kaže...

Isti windowsi, isti driveri..wind ultimate 64 , probat cu stavit grafu u drugu konfiguraciju..pa ako se i tamo bude smrzavalo sve mi je jasno....

hmmm.... sa tom opcijom (prebacivanja grafe u drugu konfu) si jako blizu točnog rješenja no nemora uvijek biti da ako se i u drugoj konfi bude isto događalo da je onda prdnula grafička. pogotovo ak buš instaliral isti driver?!?!?!? probaj ti također i skinut neku drugu verziju (malo stariju ili malo noviju, zavisno od drivera koji imaš) pa onda probaj i instalirat neki drugi driver i kod sebe na konfi i na toj drugoj konfi na kojoj buš probal. ak bude ista stvar e onda potraži tu negdje na forumu, upute ili članak iz časopisa kako ispeći grafu u pećnici, pa probaj i tu soluciju.

JohnyJ
14 godina
odjavljen

Jeli možda riječ o Asus 3870X2 ?

Ako je, onda ti je moj frend to prodao, njemu je radila ok.

Samo Hajduk živi vječno !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Flashanje biosa je riješilo problem ;)

Hvala svima na odgovorima.

Pro audio equipment
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa mogao si bar mi mail poslat ne da ja trazim po forumu{#} nakon neprospavane noci i toliko truda ulozenog da nadjemo rijesenje.... {#} Ja sam tebi rekao da je ispravna samo treba nac rijesenje i vise manje sam se trudio toliko da ti pomognem  ne da tebe uvjerim da je ispravna nego da pokazem nekim ljudima koji zakljucke donose u minuti da ipak malo trebaju pokusat neke stvari koje bi mogle utjecati na rad hardvera (kompatibilnosti maticne, memorije, temperature cpu,napajanja  i jos pun k... stvari koje znaju zamrznuti desktop) prije nego kazu daj baci to u smece pokvareno je.... Al ono staje bitno nek ona tebi radi al kladim se da ces uskoro postat kako smanjiti buku na toj kartici {#}{#}

http://www.youtube.com/user/TECHXPOSE
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice