kupujem novi komp.
koju od ovih 2 kartice mi preporucujete?
kupujem novi komp.
koju od ovih 2 kartice mi preporucujete?
Topla preporuka GTX260 sa novim drajverom 180.48 brise pod sa 4870.
Ako ti nije hitno pričekaj nove nVidijine katrice(GTX 270 i 290)
ali preporučujem GTX 260 jer sada sa najnovijim driverima ostavlja u prašini
4870
Te kartice dolaze negdje u 12 mj ili na početku 2009 g.
Ja bih pričekao ali kako ti želiš
kupujem komp. par dana iza Bozica
Realno gledajući - SVEJEDNO je. Koju god od te dvije uzmeš nemožeš promašiti. Gledaj koja ti je jeftinija i uživaj. Razlike između te dvije kartice su sićušne (5 fps ova gore/dolje ovisno o situaciji). E sad ako si freak kojem je i taj 1 ili 2 fps-a više važno onda navali na onu skuplju iliti GTX260, ali radi tolike male razlike davati više novca.......meni osobno nebi ni palo na pamet.
A, kako ce se kretati cijene novih kartica? (GTX)
Ja dajem svoj glas GTXici iz jednostavnog razloga sto ju imam i sto sam zadovoljan s njom.
Realno gledajući - SVEJEDNO je. Koju god od te dvije uzmeš nemožeš promašiti. Gledaj koja ti je jeftinija i uživaj. Razlike između te dvije kartice su sićušne (5 fps ova gore/dolje ovisno o situaciji). E sad ako si freak kojem je i taj 1 ili 2 fps-a više važno onda navali na onu skuplju iliti GTX260, ali radi tolike male razlike davati više novca.......meni osobno nebi ni palo na pamet.
Pročitao sam negdje kao što su ove danas GTX 260 će koštat kao GTX 270,a GTX 260 će se spustit na 1500kn
a ta GTX 270 je 260 sa više stream procesora i građen u manjem proizvodnom procesu tj. imat će i veće
brzine GPU-a memorije i Shadera i pošto je manji proizvodni proces = manja potrošnja,manje zagrijavanje
veći Overclock i veće brzine
Ja ti preporučujem da pričekaš
GTX 260 ako mislis uzet sada , ako ne pričekaj nove grafičke kartice.
Uzimaj ako je s 216 jezgri... Bez razmišljanja...
Inače sam ATI fan ali ipak logika prevladava... Omjer cijene i performansi je ipak (po meni) važniji...
Sretno...
GTX260 je hladnija, tako da bi bila moj izbor...
P.S. nek netko da usporedbu performansi s starim i novim driverima, bas me zanima...
Realno gledajući - SVEJEDNO je. Koju god od te dvije uzmeš nemožeš promašiti. Gledaj koja ti je jeftinija i uživaj. Razlike između te dvije kartice su sićušne....
GTX260 je hladnija, tako da bi bila moj izbor...
P.S. nek netko da usporedbu performansi s starim i novim driverima, bas me zanima...
ili GTX 280 za 2350 kn?
Ako možeš dobiti GTX 260 za tih 1400 kuna onda nemaš šta razmišljati. Definitivno to uzmi.
ili GTX 280 za 2350 kn?
Kupit ćeš od nekog prijatelja rabljeno ili iz inozemstva po tako niskoj cijeni?
ak moš dobit za 1400kn super, ako ne - nemoj uzimat. tih par frejmova ne vrijedi 400kn više
ISPRAVAK!!
gledao sam stare cijene
ili GTX 280 za 2350 kn?
ili GTX 280 za 2350 kn?
ili GTX 280 za 2350 kn?
pa normalno da kupujem u inozemstvu
Tip ili buba bez veze ili ju nabavi na crno(znate ono: Opala grafa s kamiona) ili hoce nekog zaj**bat pa sam sebe reklamira u nadi da netko od njega naruci i uplati lovu a grafu nikad ne vidi.
Ako je takav kandidat lako ce se skužit pa ce bit crnje
NEMA šanse na legalan nacin doc toliko jeftino do tih grafa
U hg spotu se moze naci ovaj gtx280 za 3000kn...no gtx260 ne moze za 1900...al gledaj malo realno...gtx280 je nova kartica najvisa klasa...vjerovatno ni polovna nije koristena vise od max mj. dana...sto je prakticki nova kartica, pa sumljam da ce je neko prodat za 2000kn a platio ju je sigurno 4t kn...
ili GTX 280 za 2350 kn?
Tip ili buba bez veze ili ju nabavi na crno(znate ono: Opala grafa s kamiona) ili hoce nekog zaj**bat pa sam sebe reklamira u nadi da netko od njega naruci i uplati lovu a grafu nikad ne vidi.
Ako je takav kandidat lako ce se skužit pa ce bit crnje
NEMA šanse na legalan nacin doc toliko jeftino do tih grafa