ATI najavljuje nove cipove

poruka: 11
|
čitano: 1.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

ATI najavljuje cip r8xx za sljedcu godinu.Zar vec.Nisu ni ovi usli u prodaju http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8117&Itemid=65.

Bit ce high end graficka i koristit ce 2 takva cipa i kazu da su im vazne performanse.Valjd sam ja to sve dobro shvatio.Ako jesam mozemo se samo nadat da je tako i da ce sa sljedecom serijom kao i sa ovom pomesti nvidiu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nista novo..uvijek su u planu novi cipovi...Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

no krasno, bas kad mislim da je vrijeme idealno da kupim novu grafulju oni najave novi čip, sad neznam da li da cekam sljedecu godinu ili kupim neku HD 48XX seriju :@

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemoj misliti ni sekude da ces cekat jos minimalno godinu dana za novu grafu..ako imas novce kreni u ducan po hd4870 dok ih jos imaCool

novu generaciju se neisplati cekati..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 13:13 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: ATI najavljuje nove cipove

tak možeš čekat 20 godina, stalno izlaze nove

4870 još nema u dućanima

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 13:14 (nixass).
17 godina
AA-d00d kaže...

no krasno, bas kad mislim da je vrijeme idealno da kupim novu grafulju oni najave novi čip, sad neznam da li da cekam sljedecu godinu ili kupim neku HD 48XX seriju :@

Pa ja ti preporucujem da ako imas neku dobru graficku i da  ti se cekat cekaj ali ako ti je graficka dosta stara i nisi zadovoljan s njom idi i kupi je kao sto je vec neko reko mozes cekat jos 20 godina
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

4870 još nema u dućanima

Ima vani, nema u nas... Naši su nabavili samo GTX280 i HD4850. 4850 jer će se puno prodavati, GTX280 jer zarade više od 1300kn po komadu (provjerena informacija je da im je dobavna cijena 2700kn).
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Ima vani, nema u nas... Naši su nabavili samo GTX280 i HD4850. 4850 jer će se puno prodavati, GTX280 jer zarade više od 1300kn po komadu (provjerena informacija je da im je dobavna cijena 2700kn).
  ima u hgspotu GTX260 za 2499kn! 

al mislim da cu ja osobno pricekat jos 4870 i onda idem u kupovinu!

17 godina

Odgotit ce taj chip garant bar 6 mjeseci ako ne i vise.

Ovakve rane najave obicno nisu tocne tako da moja preporuka je da se ne ceka nova generacija, jer sadasnja ce garantirano vrtit sve igre sljedece godine na high, samo ne u HD rezoluciji. :P

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BuBizgb kaže...
naxeem kaže...
  ima u hgspotu GTX260 za 2499kn! 

al mislim da cu ja osobno pricekat jos 4870 i onda idem u kupovinu!

krivo si napiso....
djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

4870 još nema u dućanima

istina, također je istina da ova HD 48XX serija predstavlja fenomenalan omjer ulozenog-dobivenog, ali isto tako vjerujem da ce nova serija isto takav omjer imati, ako ne isti onda bar malo lasiji sto mi je opet N^2 puta bolje od ove nove nvidijeve serije

svi znamo da ce se atijeve najbolje prodavati neko duze vrijeme pa stoga sumnjam da tu istu politiku nece primijeniti i na novijim čipovima, meni nije problem cekati, ionako zbog faxa nemam bas puno vremena se igrati
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice