ATI 4870x2 (pitnje)

poruka: 7
|
čitano: 1.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ATI 4870x2 (pitnje)

Zanima me jel ima te grafike u Hrvatskoj za kupit,gledao sam nanavu.net,većinu dućana i nisam je našao,imam ati 3850 koja sve teže podnosi moje gamerske zahtjeve,došla je nova 5xxx serija iz ati-a(koja je relativno skupa),oćekivao sam da kad dođe ta nova serija(5xxx) da će 4xxx serija pojeftinit,i kupit tu 4870x2,mislim da kad je ta grafa izašla da je bila cjena cca 3000Kn,uglavnom me zanima šta se dogodilo sa tom grafom,gdje je nestala...

Isprićavam se ako tema već postoji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: ATI 4870x2 (pitnje)

Uzmeš si novu XFX HD5850. To ti je tu negdje. Eventualno dobiš 1GB memorije manje i DX11 više!Belji se

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Zanima me jel ima te grafike u Hrvatskoj za kupit,gledao sam nanavu.net,većinu dućana i nisam je našao,imam ati 3850 koja sve teže podnosi moje gamerske zahtjeve,došla je nova 5xxx serija iz ati-a(koja je relativno skupa),oćekivao sam da kad dođe ta nova serija(5xxx) da će 4xxx serija pojeftinit,i kupit tu 4870x2,mislim da kad je ta grafa izašla da je bila cjena cca 3000Kn,uglavnom me zanima šta se dogodilo sa tom grafom,gdje je nestala...

Isprićavam se ako tema već postoji

Pa ne misliš valjda na to napajanje koje imaš stavit HD4870x2.Ta grafa iscrpi bez beda i Corsaie od 600W,a ne taj Codgen koji je vijerojatno nebi ni mogao pokrenut.

Niti CPU ti nije za pariti sa tom grafom.Prvo ti moraš mijenjat napajanje(po mogučnosti i CPU) da bi mogao ciljat na grafe iz High End segmenta.

Niti ja nisam mogao nigdje nači tu grafu.Možda su ju čak povukli iz proizvodnje.

Istina je oko nas,a laž još više.
15 godina
neaktivan

Ma znam da moram mjenjat napajanje,to sam mislio uzet u magazin rs-u,Raptoxx 600w za 550Kn(http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=napajanje-raptoxx-advanced-600w-v22-rt-600w-abp&code=280053&cat=napajanja),ima jedan moj frend tu grafu,kupio u feniksu cjelu konfu(složio nešto),uglavnom on ima coolermaster 550w i uspjeva gurat tu grafu,stim da se njemu strahovito grije napajanje...a za procesor još šparam...

Kako ati stalno izbacuje nove proizvode na tržište,gledao sam neku karticu koju ću moći imati na dulji rok,konkretno gađam karticu sa dvije jezgre,a izgleda da na našem tržištu ima samo jedna-5970,što je paprena kartica sa paprenom cjenom,kako je 3xxx serija već out(ne proizvodi se više), ostala mi je jedino 4870x2,a izgleda da sam i za nju već zakasnio...Plač

A ništa,hvala svima,vidim da je puno vas pogledalo ovu temuOsmijeh

17 godina
ATI 4870x2 (pitnje)

Cuj, onak iskreno, prvo jednog Corsaira 550W, ako razmisljas o tako jakim karticama sa visokom potrosnjom ondak i 650W

Zatim si pogledaj HD5850 koji n trosi tak puno, jaka je kartica trenutno, kasnije lako nadokupis jos jednu

U medjuvremenu gledaj prec na 4jezgre procesor i to je to

HD4870x2 nema vec neko vrijeme, mislim da je nece ni biti kod nas

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ATI 4870x2 (pitnje)

Da, nema je i ni ja ne vjerujem da će je više bit. Postoji mogučnost kupovine jedino polovne kartice ali onda ispada garancija iz igre što mislim da se za tako velike novce i takvu igračku ne isplati. Dakle i ja mislim da je puno isplativije ić na minimalno HD5850 pa kasnije ubost još jednu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razmisli,kupi prvo napajanje,preporucam vx550w,ali i 450w je dobro neke bolje marke,i onda uzmi neki quad,a onda tek neku 4890 ili 5850,zavisi kolko para imas,ali nemoj dual gpu kartice...a ta grafa ti je dobra jos neko vrijeme dok nvidia ne izbaci gt300 seriju,pa ce atijeva serija pojeftinit
SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice