AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 637.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Kolega, nije to nikakav problem, vec prigoda za promjenu na novo-bolje-snaznije.

Taj PSU ionako nije za tebe, upgrade je neminovan. Hehe

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

ja bih sada mijenjao svoju g1 gtx 970 za tu r290x koju kolega prodaje na forumu..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: AMD Radeon R9 300 Series
toxic kaže...

ja bih sada mijenjao svoju g1 gtx 970 za tu r290x koju kolega prodaje na forumu..

Jel tako...tako su spretni kad treba usadit sumlju xD.

@metallic

770 će ipak ostat u obitelji samo se seli u drugo računalo u kojem je sve novije osim prastare 560ti koja ima nekih problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 18:39 (D.N.R.).
13 godina
metallic kaže...

Sto je najsmjesnije, cak je i chaseLOL; dao suvisao argument za ostanak na 770 seriji, i nije predlozio HD290 za 1800 sa njuskala. :)

Nisam istina, jer za tu cifru je referentna bez gare sigurno a to nije pametna kupovina nego macak u vreci.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ma sve u redu, u pravu si u ovim slucaju. Trebao sam napisati da si dao najkorisniji savjet, a na kraju to bi bilo i najrazumnije.

Ipak, kasnije je razjasnjena prica oko kupnje nove grafe.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
toxic kaže...

djaba ti, nezeli, treba lovu

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

nisam niti trazio jos....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Ja cu isto uzimati ubrzo drugi komp, doslovno bih mogao iskesirati sada za tu grafu, ali nisam imao namjeru mijenjati napajanje.

Ali kada gledam recenzije i vidim kako jebeno izgleda, pa cak i kutija sa kojom dolazi, odmah bi ju kupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ajmo prestanite spamat i trolat temu ,sa nv-om nisam fan boy ali

Brate ovo je previse...

Bdw fury x na stocku daje veci frame rateom od titan x oc! 

U dx12 tj.ashes singularity ! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 23:38 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
protjeran
4mal kaže...

Ajmo prestanite spamat i trolat temu ,sa nv-om nisam fan boy ali

Brate ovo je previse...

ah to je samo jedna igra od milijon.... djaba da razglabamo o fury-x kad ih nema vise od 5komada za cijelu hrv

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 23:41 (Stjepanj).
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Jedna ali vrijedna idemo dalje low api loves hbm! 

Ne. Narocito nego o 300 seriji pobogu to je i naslov teme ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 23:43 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Sudeći po onome kaj se pise po overclockers.net forumu, Asus je opet zayebo hladnjak i na R9 300 seriji. Zbog toga je vjerojatno i ono da postize vise temperature od referentnih grafi. Bravo Asus! 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

Kad se budu igrale igre u dx12 fury i titan će bit na otpadu.

kradem mine iz minskog polja
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Sudeći po onome kaj se pise po overclockers.net forumu, Asus je opet zayebo hladnjak i na R9 300 seriji. Zbog toga je vjerojatno i ono da postize vise temperature od referentnih grafi. Bravo Asus! 

Ne kužim kako se to može dogodit. Prije prodaje ide testiranje. Ako temperature nisu kako treba radi promjene dok ne postigneš željene razultate. Izgleda da se i oni vode APP smjernicama.

12 godina
neaktivan
axos kaže...
GamerX9 kaže...

Ne kužim kako se to može dogodit. Prije prodaje ide testiranje. Ako temperature nisu kako treba radi promjene dok ne postigneš željene razultate. Izgleda da se i oni vode APP smjernicama.

Ma cisti debilizam od strane Asusa. I jos gluplje zvuci kad znas da im se to vec dogodilo s R9 200 serijom...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
GamerX9 kaže...

Ma cisti debilizam od strane Asusa. I jos gluplje zvuci kad znas da im se to vec dogodilo s R9 200 serijom...

koliko sam vidio po testovima, nisu podbacili samo na amd-u - i ona super-duper strixica nvidia 980ti s tri venta se grije ko luda - "dvoventilna" msi je za 10-ak stupnjeva hladnija

17 godina

pih dotle sam vec na pascalu ili artic islandu

13 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

hihihi

kaj se tice ove asusice s 3x venta izgleda da se stvarno prave grbavi jer djaba toliki pasivni hladnjak kad 2 heat "pajpa" uopce ne prenose toplinu s cipa na njih

i nevjerovatno u niti jednom svjetski poznatom portalu za recenzije hw(sad sam bas isao provjeriti skoro sve) nisu "A" spomenuli o tome a u vecini ima ta slika i pozamasne temperature kao i buka...nabijem ih a seru za fury-xyz da je bucan i bla bla..

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 21:52 (Stjepanj).
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Uglavnom se ne pise nista lose niti za jedan brand po HW portalima, valjda ne zele kvariti prodaju ni jednom brandu. Ja na to vise naletim po nekim "boljim" forumima tipa tomshardware, linustechtips itd. ili jednostavno reviewovi kupaca na Amazonu i Neweggu cesto znaju puno reci.

Npr. Gigabyte R9 390 drzi 65°C sa 40% ventova u idle i to ne jednom vec se 3, 4 puta ponovila slicna stvar kroz jedno 40 reviewa na neweggu. Izgleda da su jedino MSI i Sapphire napravili posao, ostalo je sve manjkavo ili cak dosta lose izvedeno (looking at you Asus).

EDIT: Jel itko probao OCat MSI 390-tku? Navodno da se moze do 1250 MHz ako ti se potrefi dobar primjerak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 23:33 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Dali MSI 390 ima ovaj "isti" cooler kao na gtx 970 gaming?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Da. Twin Frozr V je u pitanju.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ako ce netko nekad htjeti svoju r9 390 mijenjati za gtx 970

neka mi se javi.

čak ne mora biti niti za stalno, jednostavno bih želio probati vidjeti kako radi r9 390 u nekim igrama, vrlo vjerojatno lošije od gtx 970 ali nema veze..

eto ja imam ovu gtx 970 g1 gaming pa ako netko želi nek se slobodno javi :)

za r390x bih ja nadoplatio još..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 10:47 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

neka mi se javi.

čak ne mora biti niti za stalno, jednostavno bih želio probati vidjeti kako radi r9 390 u nekim igrama, vrlo vjerojatno lošije od gtx 970 ali nema veze..

Ja sam ti imao r9 290 tri-x overclockanu mislim +60 na jezgru i odigrao sam na njoj ili bar probao igrat vecinu novijih a i hrpu starih igara pa ti mogu iz prve ruke rec kako koja igra radi........

12 godina
neaktivan
toxic kaže...

neka mi se javi.

12 godina
protjeran
toxic kaže...

neka mi se javi.

Ako si iz Rijeke posudim ti ja svoju 390 pa gledaj kako radi u igrama na par dana jer nemislim ju prodavat 

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
toxic kaže...

neka mi se javi.

Nakon sta je Jayz stavio taj review za MSI R9 390, vise ga uopce ne pratim....jer je ta recenzija van svake pameti!

Ispada da je msi napravio 390 (citaj fury) 

Realno gledajuci gotovo sve recenzije su "podplacene" narocito tih youtubera.... stock r9 390 13200 GPU score na 3dmarku? wtf

zbilja sam pratio njegove recenzije...al tu ga je pretjero

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 13:26 (dr.jazz).
12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Jbg, onda je i Metro, GTA V i Grid Autosport benchmark tool "podplaćen" da pokazuje rezultate u korist 390-tke. 

Sad goris od hejta jer tvoja XFX-ica ima funkciju radijatora na struju, a da se prije vjerojatno nisi ni raspitao kakva je koja grafa iz nove serije. Ne zalim te, iskreno.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Sad goris od hejta jer tvoja XFX-ica ima funkciju radijatora na struju, a da se prije vjerojatno nisi ni raspitao kakva je koja grafa iz nove serije. Ne zalim te, iskreno.

Nemoj se zavaravat, svaka R9 390 ima funkciju radijatora na struju, i XFX i Sapphire jednaku količinu topline generiraju i "izbacuju" u okolinu. E sad sapphire to radi malo efikasnije pa je jezgra možda 10c hladnija.

12 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Recenzije grafa su postale nepouzdane iz dva primarna razloga.....

Uopce se ne navode nedostatci u dizajnu odredjenih modela....rekao bih iz politicke korektnosti.

Da su performanse u svim igrama kao u ovih recimo 10 koje konstantno povlace po SVIM testiranjima i danas bih bio na 290 tri-x jer je sa hardverske strane ona bila odlicna....

Uglavnom ako zelite dobit sto realniju sliku o komadu hardvera koji vas zanima citajte dojmove vlasnika tog komada hardvera po forumima.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Imas pravo sto se tice recenzija.

Samo sam malo skeptican o objektivnosti vlasnika, koji nisu uvik realni.

Znam i po sebi. :p

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice