AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 672.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Ne može ništa drugo ugrozit hd7970 jer ona sama sebe ugrožava sa cijenom ,tako da izbacili oni ove slabije ili ne isto će se neprodavat.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000
dery kaže...

Ne može ništa drugo ugrozit hd7970 jer ona sama sebe ugrožava sa cijenom ,tako da izbacili oni ove slabije ili ne isto će se neprodavat.

o bit će kupaca bez brige. ja ti kažem da e se sve prodsat sta izaše na police

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ako ne sada onda kada izade HD 8xxx ili 9xxx {#}

Xc
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ako ne sada onda kada izade HD 8xxx ili 9xxx {#}

Tata, hoćemo da kupimo HD7970? Oćemo sine kad izađe HD9970 {#}

Izvorno se radi o golfu šestici al dobro {#}

15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

U linksu nestašica grafi, valjda se spremaju za novu seriju {#}

hm, artikl nije dostupan i tako redom xD hm, artikl nije dostupan i tako redom xD
EDIT: da se bolje vidi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 12:28 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zoharbizo kaže...

overhaul za 1800tinjak kuna se nade HD 6950 2GB Dual Fan s mogucnoscu otkljucavanja u HD 6970.Testirano i provjereno i naravno jos uvijek isplativo.

Još si zaboravio napisati da se otključava u 6970 samo pomakom swicha u položaj udaljeniji od mosta. Dirt 3 dual fan ima i dual bios sa prekidačem kod mostića. Prvi položaj 6950, drugi položaj shaderi otklučani u 6970, tvornički nasnimljen modani bios, ne treba flash i briga da li će nešto poći krivo.

Kendo
14 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

Novi driveri ( preview verzija ) 

Neznam dali ste dobili vijest o HD 7990

I u slikama ako nemate specifikacije novih radeona

1

2

I HD 7770 nije slaba ko šta su bili oni fake   benchovi, HD 7770 ima 2GB DDR5 memorije   na 1.125Ghz, Memorijski interface je ostao 128bitni dok GPU clock je prvi sa 1ghz barrier bez doma ocanja ili faktori OC

Ima 896 stream procesora, DX 11.1, PCIE 3, tdp je oko 90w i zahtijeva jedan PCIE naponski

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 13:18 (Bulldozer).
Moj PC  
5 0 hvala 5
15 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Neznam dali ste dobili vijest o HD 7990

I u slikama ako nemate specifikacije novih radeona

I HD 7770 nije slaba ko šta su bili oni fake   benchovi, HD 7770 ima 2GB DDR5 memorije   na 1.125Ghz, Memorijski interface je ostao 128bitni dok GPU clock je prvi sa 1ghz barrier bez doma ocanja ili faktori OC

Ima 896 stream procesora, DX 11.1, PCIE 3, tdp je oko 90w i zahtijeva jedan PCIE naponski
 ...borning

lezim, lijecim rane, pijem kamilicu i pomalo skicam po netu... kadli ugledam ovo

o.O o.O

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 13:35 (dado8).
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ova 1. slika ti je bila na stranici prije

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Vidiš da je tako za sve komponente.. valjda je inventura u pitanju.

15 godina
protjeran
MrXleader kaže...

jbg tek sad sam snimio, al u svakom slucaju djeluje zanimljivo, ponajvise poradi toga sta je prema ovome sadasnji highend - skart

14 godina
neaktivan
dado8 kaže...
MrXleader kaže...

jbg tek sad sam snimio, al u svakom slucaju djeluje zanimljivo, ponajvise poradi toga sta je prema ovome sadasnji highend - skart

Hoces da kazes da je HD 7970 skart?

15 godina
protjeran
Leopard_st kaže...
dado8 kaže...
MrXleader kaže...

prema ovom je, izgleda da punokrvni chip ima 36CU dok je kod HD7970 otkljucano njih 32... 

17 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...
dado8 kaže...
MrXleader kaže...

amd ima dosta novih stvari i napokon bi mogla postat konkurentna nvidii u stvarima izvan 3D-a,hardver je dobar,sve ovisi o softveru

pogledajte ovo

ako amd može napravit ovako dobru karticu i novu arhitekturu onda nvidia sa svojim keplerom može napravit puno više

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 14:11 (M4X).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Kako je krenulo mogli bi imati prvi 2GHz GPU, na LN2 naravno

http://www.legitreviews.com/news/12109/

Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
AMD Radeon HD 7000

Za sada ima itekakvog razloga za prelazak,samo su cijene bezobrazne.Perfomanse su se poprilicno povecale,skaliranje i oc potencijal su mnogo veci nego kod 5XXX/6XXX kao i teselacija,koja se po benchmarcima mnogo bolje izvodi na novoj seriji,to jest novom teselatoru na generaciji 7.I ako budemo sretni biti ce jos povecanja perfomansi sa driverima.Barem se nadam.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dery kaže...

Sigurno cjena def ugrožava ovu karticu i ako ne spuste cjene izlaskom kepler čipa mogli bi uzgubit dobar dio kupaca jer će sigurno kepler bit brži a

niska cjena amd kartica je u zadnje vrejeme zaslužna za dobru prodaju ali lako bi se mogli opeć ovaj put.

16 godina
neaktivan
floks kaže...
dery kaže...

Sigurno cjena def ugrožava ovu karticu i ako ne spuste cjene izlaskom kepler čipa mogli bi uzgubit dobar dio kupaca jer će sigurno kepler bit brži a

niska cjena amd kartica je u zadnje vrejeme zaslužna za dobru prodaju ali lako bi se mogli opeć ovaj put.

Ma AMD (ATI) uvijek prvi izda novu generaciju grafičkih i nabije cijenu sve do izlaska nove gen. nVidie.. Klasika već..

17 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

Kako je krenulo mogli bi imati prvi 2GHz GPU, na LN2 naravno

http://www.legitreviews.com/news/12109/

vau,impresivno,ja sam npr. sa 5850 izvukao 47% a ovo je skoro duplo

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
floks kaže...
dery kaže...

Ma AMD (ATI) uvijek prvi izda novu generaciju grafičkih i nabije cijenu sve do izlaska nove gen. nVidie.. Klasika već..

U zadnje 2 generacije najače amd  kartice pri izlasku nisu bile više od 3500kn a hd 7970 je preko 5000 soma.

17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

trenutno je previše jer je cijena 549$ i trgovci iskorištavaju ali otići će one sve,krenut će i masovno prodavanje gtx 580 kartica

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Leopard_st kaže...
dado8 kaže...
MrXleader kaže...

prema ovom je, izgleda da punokrvni chip ima 36CU dok je kod HD7970 otkljucano njih 32... 

Vidio sam i ja ovo, ali sumnjam da ce biti ista od toga. Koliko ja znam, od pocetka se zna da Tahiti ima 32 CU. Mislim da je ovo neka zeza ili nesh drugo.

17 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...
dado8 kaže...
Leopard_st kaže...
dado8 kaže...
MrXleader kaže...

Vidio sam i ja ovo, ali sumnjam da ce biti ista od toga. Koliko ja znam, od pocetka se zna da Tahiti ima 32 CU. Mislim da je ovo neka zeza ili nesh drugo.

hd 7970 ima rezerve,treba nešto ostavit i za dalje

nvidia također,kepler bi mogao bit jači do 50% od hd 7970 ali neće zbog cijene i idućih serija

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
AMD Radeon HD 7000
7970 narucena u portia! Vidit cemo kada ce stici.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrci24 kaže...
7970 narucena u portia! Vidit cemo kada ce stici.

9.1. ili kasnije{#}

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
AMD Radeon HD 7000
Nigdje tamo ne pise da je to predbiljezba nego pise da karticu stvarno imaju. A vidit cemo jel to istina ili ne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrci24 kaže...
Nigdje tamo ne pise da je to predbiljezba nego pise da karticu stvarno imaju. A vidit cemo jel to istina ili ne.

znači već si uplatio i sada ti trebaju poslat poštom?

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
AMD Radeon HD 7000
Nisam uplatio, platit cu pouzecem.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
M4X kaže...

trenutno je previše jer je cijena 549$ i trgovci iskorištavaju ali otići će one sve,krenut će i masovno prodavanje gtx 580 kartica

Jaoj daj bozeeeeee. Da se dokopam moje GTX580 Classified klokovane ili obicne nema veze i da se smirim viseee. Da klokujem 1000W monstruma na Ivy Bridgu i rezultati, AMD, KEPLER ne zanima me nista.

Samo bojim se da eVGA nece to odmah da spusti cenu a mene drugi GTX580 ne zanimaju. Sada je ona 60$ skuplja od 7970.

Ali ja to i ne racunam kao GTX580 tu kartu nego kao neku jacu. Posto neki GTX580 daju samo 65% rezultata nje.

Vec je trebala da padne cena ako se ja pitam cim se AMD pojavio ali za sada u Bgd samo 6970 i 6950 ima da se nadje po nizim cenama i to ne mnogo.

Bacamo pare a 5870 me sluzi nikad bolje. 

Vidite kako je to. Kada se pojavio 6970 sa 340e kostala je manje nego 5870. Tako se i pokazala.

Sada AMD zna sta ima i nece da je da za 400 tako lako. Ni kepler nece ispod 550 da bude.

I to je to jedna AMD 500e Nvidia 550 pa ko voli nek izvoli a mi cemo da kupimo serije kojima padne cena.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 10:39 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...
M4X kaže...

Jaoj daj bozeeeeee. Da se dokopam moje GTX580 Classified klokovane ili obicne nema veze i da se smirim viseee. Da klokujem 1000W monstruma na Ivy Bridgu i rezultati, AMD, KEPLER ne zanima me nista.

Samo bojim se da eVGA nece to odmah da spusti cenu a mene drugi GTX580 ne zanimaju. Sada je ona 60$ skuplja od 7970.

Ali ja to i ne racunam kao GTX580 tu kartu nego kao neku jacu. Posto neki GTX580 daju samo 65% rezultata nje.

Vec je trebala da padne cena ako se ja pitam cim se AMD pojavio ali za sada u Bgd samo 6970 i 6950 ima da se nadje po nizim cenama i to ne mnogo.

Bacamo pare a 5870 me sluzi nikad bolje. 

Vidite kako je to. Kada se pojavio 6970 sa 340e kostala je manje nego 5870. Tako se i pokazala.

Sada AMD zna sta ima i nece da je da za 400 tako lako. Ni kepler nece ispod 550 da bude.

I to je to jedna AMD 500e Nvidia 550 pa ko voli nek izvoli a mi cemo da kupimo serije kojima padne cena.

No comment.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice