AMD Radeon HD 6670 bolje hlađenje

poruka: 6
|
čitano: 1.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ovako kao što naslov kaže imam AMD Radeon HD 6670 1gb ddr5 i htio bi malo snizit njenu temperaturu sa boljim hlađenjem pa sam malo njuškao po netu, jel bi se moglo na nju staviti

Hladnjak ARCTIC COOLING Accelero Mono Plus

http://www.protis.hr/products/details/hladnjak-arctic-cooling-accelero-mono-plus-za-vga/61350

makar sam vidio kao po spec da ima kartica sličnih mojoj ali konkretno model moje nema ili samo ova vrsta bi mogla ić na nju

Hladnjak ARCTIC-COOLING Accelero L2 Plus

http://www.protis.hr/products/details/hladnjak-arcticcooling-accelero-l2-plus-za-vga/61359

za ovaj konkretno u spec se nalazi moja grafička

čine mi se slični modeli samo je prvi malo veći pa ako ide rađe bi kupio taj jači hladnjak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam koliko dugo je katica u pogonu, ali probaj za početak zamijeniti termalnu pastu!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 6670 bolje hlađenje

godinu i pol je otprilike u pogonu a sad kako ljeto dolazi temperature nenormalno kreću rasti... pa kad već radim neke preinake na kompu htio bi uzet novo hlađenje da bude bolje a i da bude tiše jer stock ventilator vrišti na visokim temperaturama zato bi mi trebala preporuka jel ide i ovaj jači hladnjak na tu grafičku

13 godina
neaktivan

kaj nitko od vas iskusnih ne zna jel može onaj prvi cooler na moju grafu :/

0 0 hvala 0
14 godina
dostepan kaže...

Bolje onda uzmi AC L2 Pro za svoju grafu jer ti bolje ne treba, ovako će ti onaj MONO vrijedit više od grafe {#}

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
15 godina
dostepan kaže...

HD6670 se NE nalazi na listi podrzanih grafickih kartica na sluzbenoj stranici hladnjaka , tak da si uzmi jeftiniji L2 Plus ako hoces !  Cisto dovoljan za tvoju grafu koja ionako ima malu potrosnju , pa tako i zagrijavanje !

A mozes i prije kupnje hladnjaka , ispuhat prasinu na grafi i promjenit pastu , pa ako ce biti nize temp. , neces morati ni kupovat hladnjak !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice