AMD Radeon 6xxx
- poruka: 4.994
- |
- čitano: 550.363
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Da da AMD je počeo sa low-endom sada kao i obično nakon ostalih segmenata ponude koje su popunio ovih par mjeseci. Sad će kartice do 1300 kuna planuti u našim trgovinama!
Štoviše to i jesu one koje najviše idu. Nisu svi hardcore gameri kao jaXD
Izašao je Radeon HD 6670.
Košta 630Kn, a podjednak je sa HD5750! Novi best-buy u low-end segmentu!!
baš i nije
http://www.anandtech.com/show/4278/amds-radeon-hd-6670-radeon-hd-6570/4
5750 je 20-ak posto brža.
Nije baš utješno kad pogledaš da je 5750 u webshopovima (protis, diskont) po 640 kn
Ali uskoro će isčeznut jer je 6750 već tu i košta malo preko 700kn.
6750 je rebrandana 5750 pa tako da ne vidim nekog posebog razloga zašto bi se odabrala ona a ne ova starija.
Imam 5750 i sasvim zadovoljan-iako je plaćena duplo više nego što joj je sada cijena ali štaš :D
Evo vamo ću pitati jer neznam da li je ovo vezano uz sve grafe 6xxx serije ili se samo meni događa,a malo mi je čudno jer se prije nisam susretao s time.
Je li normalno da svaki put kada palim računalo ventilator od graficke djejednom ode 100%,stvori veliku buku i onda se smiri nakon sekund, dvi?
Evo vamo ću pitati jer neznam da li je ovo vezano uz sve grafe 6xxx serije ili se samo meni događa,a malo mi je čudno jer se prije nisam susretao s time
.Je li normalno svaki put kad palim računalo ventilator od graficke djejednom ode 100%,stvori veliku buku i onda se smiri nakon jedne sekunde.
a čuj normalno... zblesira se i meni nekad pri bootanju na par sekundi, ništa strašno.
Uvijek mi se to dogodi na HD4890.
Jedno pitanje,da ne otvaram drugu temu.Posjedujem XFX HD 6850 i iako na kutiji piše da akcelerira HD video,skinuo sam HD film rezolucije 1920x1080.Gledao sam ga ne HDTV-u i ponekad je znalo malo zaštekati kada bi bile neke zahtjevnije scene.Ja zapravo niti ne znam je li akceleracija uključena.Znači,kako to uključiti ili kako ubrzati HD video?Pri gledanju videa aktivnost kartice je bila manja od 10%.Hvala.
Prije bi rekao da ti šteka radi playera/codeca nego do tvog hardvera.I procesor i grafička koju imaš u pola snage odrađuju taj posao.
Koristim GOM Player.Preporučate nešto drugo?
ja koristim bs player i ok mi je.