AMD Navi izdvojena tema

poruka: 9.746
|
čitano: 1.853.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
AMD Navi

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1j80wx8/modders_found_a_way_to_inject_amd_fsr4_support_to/

Edit: unistit ce me ovaj instar, ak nisam danas 500 puta otvorio mail da vidim jel sta doslo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2025 20:43 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Navi

he he ak  su moderi to već razbili onda je dobra šansa da nekaj od tog FSRa 4 sjedne na moju RX 6800

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: AMD Navi
hahhaajaads kaže...

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1j80wx8/modders_found_a_way_to_inject_amd_fsr4_support_to/

Edit: unistit ce me ovaj instar, ak nisam danas 500 puta otvorio mail da vidim jel sta doslo...

Rade do 5. Ako do 15:00 nisi dobio odgovor, nećeš ga ni dobit.

Mislim da će ih bit na Amazonu ovaj mjesec po MSRPu, samo treba pratit. Obično u noći bljesnu.

Nadam se da će vratit pare u roku, ako botchaju.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
10 godina
AMD Navi

Ja sam poludio dok sam pokušao kupiti 9070xt, cijeli dan zajebancije i ništa nisam uzeo :D Mislim da sam 100-injak EU dućana prošao

Također očekujem kroz par tjedana kada se od scalpera ne prodaju grafičke i budu ih masovno vraćali u dućane da će biti normalnije cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nhooydz kaže...

Ja sam poludio dok sam pokušao kupiti 9070xt, cijeli dan zajebancije i ništa nisam uzeo :D Mislim da sam 100-injak EU dućana prošao

Također očekujem kroz par tjedana kada se od scalpera ne prodaju grafičke i budu ih masovno vraćali u dućane da će biti normalnije cijene

Situacija u dućanima kod nas je groblje - hrpe precijenjenih 7900 XTX (cca 1200€) i odmah ispod njih 9070XT... neka trunu u skladištu, samo budala bi to išla kupovati.

Sumnjam u pojeftinjenje, naučili su se da takve cijene prolaze, još se ekipa grabi za njih... mogu ići na gore jedino.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2025 11:15 (Mad Ant).
10 godina
AMD Navi

Gledao sam baš instar 1200 eura skoro aoruos 9070xt, radije bi za te pare uzeo 5070ti, ali volim radeon već dugo, očekivao sam da će kod nas cijene biti bolesne. Strpit ću se, skoro ugrabio iz UK za 700 eura Sapphire Pulse i u zadnji tren je otišlo sa lagera, a sve mi se posložilo da mi frend dolazi iz UK itd. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Navi

iznad 900 nebi dao za 9070xt

samo treba cekati i naci ce se po 800

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
AMD Navi

Ima na caseking preorder za 860 za Sapphire Pulse model (meni se čini taj najbolji)

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
nhooydz kaže...

Ima na caseking preorder za 860 za Sapphire Pulse model (meni se čini taj najbolji)

i dok stave 25% vat i dostavu od 20-40e i eto... do prije sat vremena je bilo kod nrinfo par modela za 789

14 godina
Jos manje bi dao 1200€ za 5070Ti...

BTW kod nas uopce nema XFX Mercury OC 9070XT Magnetic...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2025 11:44 (Mad Ant).
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
AMD Navi

Došla je u njemačkoj Acer Nitro RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 za 799€ , nikad čuo za shop ali iz 3.000 recenzija na idealo.de ocjena je 4.3/5.0 pa je valjda onda legit i korektna.
Ako je netko u Njemačkoj ili ima tamo nekoga (a tko nema) može probat naručiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2025 11:48 (ibme74).

0 0 hvala 0
10 godina
hahhaajaads kaže...
nhooydz kaže...

i dok stave 25% vat i dostavu od 20-40e i eto... do prije sat vremena je bilo kod nrinfo par modela za 789

Ja obično naručim na mailboxde, ostane njihov VAT, meni naplate 20 eura dostavu (forwarding)

22 mjeseca
ibme74 kaže...

Došla je u njemačkoj Acer Nitro RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 za 799€ , nikad čuo za shop ali iz 3.000 recenzija na idealo.de ocjena je 4.3/5.0 pa je valjda onda legit i korektna.
Ako je netko u Njemačkoj ili ima tamo nekoga (a tko nema) može probat naručiti.

Moguće da hlađenje nije najidealnije. Razlika između obične hladne ploče i "parne komore" (vapour chamber) je 10ak stupnjeva i veća brzina ventilatora pa time i veća buka. Btw, nitro nije boost 3100mhz već 2970mhz. Predator je 3100mhz.

11 godina
nhooydz kaže...
hahhaajaads kaže...
nhooydz kaže...

Ja obično naručim na mailboxde, ostane njihov VAT, meni naplate 20 eura dostavu (forwarding)

I opet je preskupo... znaci skoro 900€ za najjeftiniji model 9070xt sto nema smisla

10 godina
hahhaajaads kaže...
nhooydz kaže...
hahhaajaads kaže...
nhooydz kaže...

I opet je preskupo... znaci skoro 900€ za najjeftiniji model 9070xt sto nema smisla

Slažem se, najviše bi volio da je 700 eura što bi po meni bilo kao OK, iako sam za te pare skoro kupio 1080ti 

4 godine
Kad prije 15 godina😅😂😂😂
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Nema kartice u Instaru...o well...anyway.

Po keka eura je sigurno neće prodavat pored 5070ti.

Čekat Amazon - malo, malo budu ispod 800.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2025 15:11 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
AMD Navi

Yap, i ja odbijenicu dobio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Navi

Znači imali su doslovno 5 kartica koje su pograbili između sebe.

A ništa, za 900+ eura nek im lageri stoje. Vidim da se baš nešto ne prodaju po tim cijenama.

Moj PC  
4 0 hvala 0
5 tjedana
AMD Navi

Takoder odbijenica, dakle stoji da su imali tipa 5 grafa, koje im dobavljaci ili nisu poslali ili ih je neki sretni dobitnik rerutirao tamo di su ih i planirali rerutirat. Znam da se ovo desava i da je takav market, ali ovo je jako neozbiljno od njih. 5 dana cekat potvrdu za kupnju ili odbijenicu, u kom se periodu moglo uzet na drugom mjestu. Na pozive se ili ne javljaju, ili stavljaju na cekanje, i za informacije i za upit o roku povrata novca, a na e-mail ni jedan (1) nisu odgovorili. Radnici u poslovnici su uvik bili izvrsni, samo iza ovoga ne planiram ih stavljat ni pod razno kao ducan za koji se moze garantirat ili preporucit. U meduvremenu se grafa u admu prodala, tako da idemo dalje u potrazi za grafickom karticom koja ima smisla do 1000 eura. Jadno, i od amd-a, nvidie, AIB-ova i retailera. 

https://www.computerbase.de/news/grafikkarten/verfuegbarkeit-und-preise-hier-gibt-es-amd-radeon-rx-9070-xt-und-rx-9070-zu-kaufen.91631/

Tu imate real time updateove za stock, ako kom znaci, sretno svima sa ovom gomilom nesklada.

1 0 hvala 0
17 godina
Nisam dobio nikakav odbijenicu niti potvrdu da su poslali. Nada još postoji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Šta bi vi htjeli, odmah malu cijenu i da ih ima neograničeno. Kad ih bude neograničeno onda ide normal cijena tako tržište funkcionira. Cijena im najviše pada pred kraj ljeta jer se nataloži na lageru nakon ljetovanja.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Navi

ako se potrosi za ljetovanje, nema se za novu skupu grafu, znas kako to ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Navi

Pa ta garafa nije ni za par dana ljetovanja HR Jadranu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gemmy kaže...

ako se potrosi za ljetovanje, nema se za novu skupu grafu, znas kako to ide

Razlog više zašto tada padaju cijene.

11 godina
water1126 kaže...

Takoder odbijenica, dakle stoji da su imali tipa 5 grafa, koje im dobavljaci ili nisu poslali ili ih je neki sretni dobitnik rerutirao tamo di su ih i planirali rerutirat. Znam da se ovo desava i da je takav market, ali ovo je jako neozbiljno od njih. 5 dana cekat potvrdu za kupnju ili odbijenicu, u kom se periodu moglo uzet na drugom mjestu. Na pozive se ili ne javljaju, ili stavljaju na cekanje, i za informacije i za upit o roku povrata novca, a na e-mail ni jedan (1) nisu odgovorili. Radnici u poslovnici su uvik bili izvrsni, samo iza ovoga ne planiram ih stavljat ni pod razno kao ducan za koji se moze garantirat ili preporucit. U meduvremenu se grafa u admu prodala, tako da idemo dalje u potrazi za grafickom karticom koja ima smisla do 1000 eura. Jadno, i od amd-a, nvidie, AIB-ova i retailera. 

https://www.computerbase.de/news/grafikkarten/verfuegbarkeit-und-preise-hier-gibt-es-amd-radeon-rx-9070-xt-und-rx-9070-zu-kaufen.91631/

Tu imate real time updateove za stock, ako kom znaci, sretno svima sa ovom gomilom nesklada.

Pogledaj sutra ujutro amazon.de, nrinfo... zadnjih par dana nonstop svanu ujutro i prodaju se do podne...

Gemmy kaže...
Nisam dobio nikakav odbijenicu niti potvrdu da su poslali. Nada još postoji.

Kad si narucio ? Racunaj da sam ja dobio odbijenicu a narucio sam u petak u pol 7...

13 godina
AMD Navi

Stigla Hellhoundica iz ADM, predivna je sad jos cekam Quicksilvericu s Amazon.de pa slatke muke odlucivanja koju zadrzat a koju prodat/ vratit :P

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Minneyar kaže...

Stigla Hellhoundica iz ADM, predivna je sad jos cekam Quicksilvericu s Amazon.de pa slatke muke odlucivanja koju zadrzat a koju prodat/ vratit :P

Nemaš se šta mislit baci taj xfx u prodaju. Hellhound nenadjebiv.

13 godina
AMD Navi

Ali je i 100 EUR skuplji, u tom grmu lezi zec. Jel bas 100 EUR bolji?

BTW dojmovi zasad: tocno +50% u odnosu na RTX 3080. Mjerio sam igre trenutno instalirane taman prije vađenja stare grafe. S tim da je ova jos i puno tisa i puno hladnija, mislim da sam opet ubo odlican timing za kupnju na kraju :)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2025 20:25 (Minneyar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
DarthMarkus kaže...

Znači imali su doslovno 5 kartica koje su pograbili između sebe.

A ništa, za 900+ eura nek im lageri stoje. Vidim da se baš nešto ne prodaju po tim cijenama.

Ak nisi, nariktaj si na discordu ovog bota sta gleda stockove za 9070xt i pinga te, tj. na linku sto je kolega objavio.

Sad sam si nariktal mailboxde na computeruniverse i cekam da nesta dobro izleti, prije cca 3 sata je bila asus prime 9070xt za 689€ i normalno u chatu ima par koji su ju ulovili po toj cijeni...

Edit: dostupne grafe opet kod NR info, ja cu ipak pricekat par dana da vidim ocu ulovit koju po nizoj cijeni

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2025 21:06 (hahhaajaads).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice