Osobno sam imao problema s Crimson driverima kada su izasli te sam se prebacio na zadnje drivere koje sam imao prije njih i sve radi opet ok.
Sta se dogadalo? Prvo sam u odrednom trenu imao Crimson i Catalyst (zaboravio sam iskreno sta se tu dogadalo, ali je bilo konfuzno i bez smisla), onda mi je totalno nestao onaj sada okrljusteni CCC i onda su mi na kraju nestale kompletno opcije od Crimson drivera tj. nestalo je "Radeon Additional Settings".
Probao sam reinstall drivera tj. sve je ocisceno i s AMD Clean Uninstall Utility no na kraju nisam uopce imao "Radeon Additional Settings".
Kako nista nije pomagalo, u safe modu sam maknuo sve AMD drivere, stavio stare Catalyst drivere i opet sve radi ok (inace, ovo je prvi puta ikada da sam imao problema s nekim driverima na Windowsima).
Nakon toga nisam probao noviju verziju Crimson-a kao ni navedeni Crimson Edition 16.1 Hotfix (bas i nemam volje gubiti toliko vremena na zezanje s driverima, pogotovo ne s onima koji su tako problematicni i s kojima toliko ljudi ima problema (ne znam kako je AMD reagirao na sve one sprzene GPU-e...sramota).
Sto se tice Crimson Edition 16.1 Hotfix-a, moze li se instalirati odmah ili se prije njega mora normalno instalirati Crimson Edition 15.12 driveri od 17.12.2015.?
Trebali su taj hotfix staviti u drivere, a ne kao zaseban dio.