AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.920.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: ATi Catalyst - Topic o Driverima

Fail..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Ima li tko problema sa novim driverima za Radeone (10.12)? Evo ja ih maloprije instalirao, zna mi crashati YouTube ili prikazati video no cijeli video je jedna zelena površina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ReiKo kaže...

Ima li tko problema sa novim driverima za Radeone (10.12)? Evo ja ih maloprije instalirao, zna mi crashati YouTube ili prikazati video no cijeli video je jedna zelena površina.

Ja na svojoj HD4850 nemam problema. Mada nisam testirao, dal je bolje ili lošije u odnosu na starije.

16 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

imam ja isti problem, ali samo restartam browser i opet radi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 12:06 (Krmic).
15 godina
protjeran
ReiKo kaže...

Meni crasha nakon pola sata-sat igranja.

Prije nije.

16 godina
neaktivan

vidiš, meni se to dešavalo s 10.11

{#}

Zasad, radi odlično (btw nisam instalirao onu verziju sa novim UI-em već sa "klasičnim").

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
17 godina
neaktivan

Ja imam Powercolorov Radeon HD4870 i morao sam zbog toga revertati na 10.11 jer unatoč beti flasha, resetiranjima browsera i ostalim "fintama" opet ista stvar sa 10.12.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vi koji imate problema sa"zelenim youtube-om" probajte driversweeperom počistit drivere pa ih opet stavit, meni je pomoglo prije.

Ili u flash playeru isključit hardversku akceleraciju.

Inače 10.12 mi rade super, nikakvih problema nema.. jedino mi se ne sviđaju dodatni procesi koji su došli s novim CCC-om.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 18:24 (nontryer).
16 godina
neaktivan
može link na drivere s novim skinom? za HD radeon4200 integrirku... danke ;)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

Evo. Skini ove pokraj kojih piše "AMD Catalyst 10.12 Preview for Windows 7– Featuring the new Catalyst Control Center". {#}

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
16 godina
neaktivan
tnx dude :P
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

Ja uopče nemogu shvatit što svi tako dižu paniku oko tih drajvera :S Ja od kad imam komp, imao sam 20 grafičkih ako ne i više i uvijek sam instalirao zadnje i nikada nikakvih problema. 10.1hotfix radi super i čemu sad komplicirati -.-'' za 1-2 fps-a da ja gledam oću si nać muku tražit što ne valja, moš si mislit, lakše clockat karticu tolko nego izmišljat s drajverima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
imba kaže...

Ja uopče nemogu shvatit što svi tako dižu paniku oko tih drajvera :S Ja od kad imam komp, imao sam 20 grafičkih ako ne i više i uvijek sam instalirao zadnje i nikada nikakvih problema. 10.1hotfix radi super i čemu sad komplicirati -.-'' za 1-2 fps-a da ja gledam oću si nać muku tražit što ne valja, moš si mislit, lakše clockat karticu tolko nego izmišljat s drajverima.

zato šta neki hoću bit najbolji. Hoće imat veći banch score, želi izvuć šta je više fpsa itd. 

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina

Nevjerovatno koji bug , vidim da ga još neki imaju 10.12 verzija - zeleni youtube videi , nije da mi se ne sviđa zelena boja ali omg wtf {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vjerojatno kombinacija još nekih codeca. meni youtube radi sasvim ok.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
15 godina

imaju li driveri kakav utjecaj na clock? sa novim driverima (novi amd catalyst) sam dignuo mhz kao i na starijim, ali dok sam igrao gta 4 pojavljivali su se nakom 3-4 min sareni kvadratici po ekranu. sada toga zasad nema ni u jednoj igri (nemam gta pa nemrem isprobati). da li ce se ti kvadratici pojavljivati samo kod velikog opterecenja? imam 4850. (da li se taktovi spustaju dok grafa "miruje" - u 2D aplikacijama?)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...

imaju li driveri kakav utjecaj na clock? sa novim driverima (novi amd catalyst) sam dignuo mhz kao i na starijim, ali dok sam igrao gta 4 pojavljivali su se nakom 3-4 min sareni kvadratici po ekranu. sada toga zasad nema ni u jednoj igri (nemam gta pa nemrem isprobati). da li ce se ti kvadratici pojavljivati samo kod velikog opterecenja? imam 4850. (da li se taktovi spustaju dok grafa "miruje" - u 2D aplikacijama?)

Ne znam kako bi u pravilu trebalo bit.

Ali osobno iskustvo mi pokazuje da češ takve situacije doživjet (ako ih doživiš) u nekim opterečenijim situacijama za grafu (igre, neki čmarci i tako).

Iako, vjerovatno je moguče da to doživiš i bez nekih večih opterečenja. Ali takvu soluciju bi vjerovatno doživio pri nekom pretjerivanju OC-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 18:48 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan

koju verziju je najbolje catalysta stavit za ati mob. radeon 5650?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marky55 kaže...

koju verziju je najbolje catalysta stavit za ati mob. radeon 5650?

Najnoviju.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
17 godina
neaktivan

Ja sam se vratio na 10.9 jer mi verzija 10.12 samo stvarala probleme. Stalno sam dobivao poruku da su driveri od grafičke prestali s radom, štekale su neke igre itd. {#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 9:02 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jučer sam stavio 10.12 i sada mi svaki put kada uđem u catalist center zatitra ekran, a i sam centar mi izgleda isto kao i stara 10.2 verzija.

Šta ne bi trebao imati novo sučelje? Da li se to još nekome dešavalo?

Inače tijekom deinstalacije starih drivere mi se dogodio BSOD i nije mi htio instalati nove drivere.

Recoverao sam windowse i ponovna deinstalacija drivera, čišćenje driver sweeperom i instalacija novih drivera su prošli bez grešaka.

Sustav kaže da su driveri v.10.12.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Jučer sam stavio 10.12 i sada mi svaki put kada uđem u catalist center zatitra ekran, a i sam centar mi izgleda isto kao i stara 10.2 verzija.

...

I meni se je to dešavalo. Izgleda da je to normalno...

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina

Meni niš ne titra..

Što se tiče novog sučelja, vidi sliku.

16 godina

bok,

pa koja onda verzija drivera je najpouzdanija i najbolja nakon svih ovih postova o driverima.

npr za 5770 koji bi verzija bila OK 10.11 ili neka starija jer 10.12 očito ima previše mana

0 0 hvala 0
15 godina

Meni na 5770 10.12 radi odlično. Od kada su izašli, nisu mi se još niti jednom srušili, a performanse su bolje nego kod prethodnih verzija. K tome, još je i sučelje ljepše.

15 godina
neaktivan

Ja dosad nisam imao problema s driverima. Od 10.3 do 10.12 su svi radili bez greške.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Meni niš ne titra..

Što se tiče novog sučelja, vidi sliku.

Sad sam tek skužio, ja sam skinuo drugu verziju bez previewa novog sučelja. Hvala ti.

Da li vi svi prvo uninstalate stare drivere ili ima netko tko samo updejta?

15 godina
Vash kaže...
Da li vi svi prvo uninstalate stare drivere ili ima netko tko samo updejta?

Ja koristim Driver Sweeper. Možda je i slučajno, ali kad sam samo update-ao, baš ti driveri su mi se rušili (10.9 koliko se sjećam).

15 godina
protjeran

Pošto sam jako dugo na driverima 10.5,

vrijeme je i da ja promjenim drivere...

Inače, prije skidanja drivera, u google upisujete "šta":

13 "ATi drivers!"
7 "AMD drivers!"
0 "TweeekForce drivers!"
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Don Kihoty kaže...

Pošto sam jako dugo na driverima 10.5,

vrijeme je i da ja promjenim drivere...

Inače, prije skidanja drivera, u google upisujete "šta":

"amd game" upisujem odmah mi izbaci stranicu od AMD game gdje su driveri i ostale đinđe.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 11:14 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice