7600GS ne radi

poruka: 16
|
čitano: 1.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Dakle, ujuto je postom stigla graficka, stavio u komp, instalirao najnovije drivere iako su vec bili najnoviji i onda u par igara pocinje bacati one duge pruge i dok se kreces sve ih je vise i vise..tipa cod2, lol, dishonored nece uopce pokrenut...sugestije???

KOMP JE: intel c2d e6550 2,33;2GB ddr2 rami neki socijalni 667;gigabyte ga-ep31-ds3l;type-r 530; i 7600GS naravno

samo da napomen prijasnja g.kartica je bila bfg gtx260

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Probaj neke starije drivere stavit, ipak je to dosta stara grafa, ako to ne pomogne onda je neispravna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Probao, jos uvijek baca stvari, temp. 79 gpu-z,..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
7600GS ne radi

Probaj ocistit hladnjak i promijenit pastu da spustis temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Stavio sam starije (OPET), i sad bar nema onih crta dugackih, sad malo po zidovima, nebu i nekim predmetima baca drugu boju(npr. u codu zelene ljestve), probao sam i na full i low, i relativno isto radi oko 2-3 min pa onda dodju cudne boje, svakako ocistit cu komp od prasine i promijenit pastu pa javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Jel mogu umjesto termopaste staviti bakrenu mast koja se stavlja na sarafe kotaca da se ne zapeku???pise na pasti do 1200c stupnjeva, ima u sebi bakra znaci provodi toplinu???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
7600GS ne radi

Ne , nemoj nikakve masti stavljat ! Kupi npr. COOLERMASTER HTK-002 , dobra pasta !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Promijenio sam pastu i sve ispuhao i ocistio, iiii sad je jos gore, sad i na radnoj povrsini baca raznorazne pravokutne ili sl. CRNE objekte, probat cu jos nesto s drajverima, igrice rade ali totalno prekrivene svakakcim zutim, crvenim i sl. bojama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

ako si sve dobro pocistio nanio pastu kako treba ne bi smjelo biti problema... provjeri dali je hladnjak dobro lego na grafu...  

0 0 hvala 0
15 godina
7600GS ne radi

Si ukopcao natrag vent od grafe ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Ventilator nema jer je 7600GS, hladnjak je dobro sjeo, za pastu sam stavio onu bakrenu mast i temperature su nize(41C idle)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
7600GS ne radi

I ja sam imao prije 7600GS , al je imala vent !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Kad sam ju dobio, pocela je zezat samo u igri, pa onda s drugim drajverima i u windowsima, a sad s promijenjenom pastom i uuwindowsima i igri

evo vratio gtx260 i sve radi, ne moze biti nista drugo nego graficka, ma da sam ja i krivo stavio hladnjak(sto nisam SIGURNO), ona ne bi trebala bacat flickere, bar dok je u idleu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 17:40 (111Ante111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

Jel se moze jos nesto uciniti??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
7600GS ne radi

pozdravi se sa 2012 godinom i grafičkom.

Samo se nadam da nisi platio za nju, a ako si platio da si dao 50-ak kuna.

To je prestara grafička, preeeveliki je rizik kupovati polovne grafičke tako stare

Ljudi kupe novu grafičku u trgovini pa ih nakon tjedan dana počne zahebavati, a kamoli grafička kao što je ova koja je odslužila svoje

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 21:27 (crozoki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
7600GS ne radi

100kn...a vratit je covjeku ne mogu jer sam unakazio dio hladnjaka oko sarafa dog sam ga vadio, i jos sam pastu promijenjio....nemoze bit nista nego ne valja...driveri mogu biti od najstarijih do najnovijih ona mora redom sve radit a ne mi flickere bacat

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice