Preporuka digitalca do 2k kn

poruka: 39
|
čitano: 15.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ja imam A710is i prezadovoljan sam s njim.preporucujem Canon!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Canon pravi odlične fotiće u svim klasama tak da s njim nemreš pogriješiti, imaš tu i Pentax A30, te Sony W200 koji imaju gotovo iste performanse, ali ja bih ipak išao na CANON => Canon IXUS 860IS! Imam 2 njihova aparata i do sada nisam imao niti jednu zamjerku! :)

I is a college student.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2008 11:56 (FriX).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Olympus FE-290

• 4x wide optical zoom (equiv. to 28-112mm on a 35mm camera) 1:3.3-5.0
  • See and share images on the extra-large 7.6cm/3.0” LCD (234,000 pixel resolution)
  • 7.1 Megapixels to make poster-size prints
  • “One button, one function” design principle and Guide Function for easy operation
  • 15 scene modes for best results in different situations (e.g. Landscape and Portrait)
  • Liven up memories with movie recording with sound
  • Super Macro mode (as close as 5cm)
  • Flexible shooting with internal memory plus xD-Picture Card slot
  • Slim metal body in silver or black
  • High ISO setting
  • Perfect Shot Preview
  • Supplied with Olympus Master software 2.03 including Muvee Pack trial version plus LI-42B lithium ion battery

Cijena: 1700 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

canon ixus 860 Is = 2k kuna

jako zadovoljan kvalitetom. + jako dobre manualne mogucnosti (rucni odabir ekspozicije, ISO itd.).

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuka digitalca do 2k kn

Samsung S850 -  8,1 Mp

-  5x Opticki zoom

-  2.5" TFT color LCD

-  ASR

-  ISO 1600

- Interval shooting funkcija

2000kn

Mene dobro sluzi!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
protjeran
RE: Preporuka digitalca do 2k kn

ljudi to sta imate neki fotic ne znaci da je najbolji, ali vidim da razum kolko tolko prevladava pa se ugavnom preporucuje Canon, poznato je da su Olympusovi fotici u ovom segmentu trash, a Sony su standardno, prosjecni, nista posebno. buduci da sam koristio puno aparata jedino sto mogu prepurucit je Canon, ixus ili powershot, ovisno sta vam treba ili vam se svidi...

ostrim zube
17 godina
neaktivan

meni je ovaj upa u oko......CANON Digital Ixus 80 IS dođe oko 1900 kn .....što mislite???

may the force be with you!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

molim vas ako ima netko da me uputi koji digitalac kupiti da ima kvalitetne slike i videozapis kvalitetan? bitno mi je da ima podjednako kvalitetno i jedno i drugo.do 2000kn.samo za mene za privatnu upotreb,za slikanje i snimanje moje dječice i tako tih nekih kućnih trenutaka.dosad sam pronasla canon sx230,samsung wb150f i olimpusova dva: sz-14 i sp810uz. (njih ima kupiti u mom gradu). molim helpajte!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Olympus XZ-1 je ubjedljivo najbolji aparat kojeg mozes kupiti za taj novac i za svoje potrebe.

http://www.supernet.hr/digitalni-fotoaparati_13#M0238314

procitaj review i pogledaj samplove: http://www.dpreview.com/reviews/OlympusXZ1

Takodjer dobra opcija ti je i Olympus E-PM1 (http://www.supernet.hr/digitalni-fotoaparati_13#M0239845)

samo kod njega je caka sto ima izmjenljive objektive (osnovni dobijes u cijeni koja je gore) te tako dobijes malo nezgrapniji uredjaj za nosanje okolo, Fotografije su mu po mom ukusu nijansu bolje od XZ-1.

Review: http://www.dpreview.com/reviews/olympusepm1

Sto se tice videa, XZ-1 snima odlican video ako imas mirnu ruku i ne koristis zoom za vrijeme snimanja. Problem sa zoomom je sto se na snimku cuje zujanje kad ga koristis.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice