Panasonic Lumix TZ7 i TZ10 - Gdje kupiti?

poruka: 7
|
čitano: 14.310
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Panasonic Lumix TZ7 /// TZ10 - Gdje kupiti?

Pozdrav,

namjeravam kupiti kompaktni fotoaparat i izbor pada na jedan od dva Panasonicova modela:

Lumix TZ10 / ZS7 (2010)

Lumix DMC-TZ7 / ZS3 (2009)

Problem je sto novi model jos nije u prodaji kod nas iako je izasao prije par mjeseci, pretpostavljam da ovaj mjesec mora biti dostupan...

Stariji model koji zapravo i preferiram jer novi ne donosi posbno poboljsanje kvalitete (a i zbog manje cijene naravno), takodjer nema nigdje u ponudi!! Jedino mjesto gdje sam ga vidio u katalogu je M-Computers, ali cijena mu je 2.783,61! kn sto je nerealno i prenapuhano, jer u tom rangu bi trebao biti novi model.

Ako netko zna gdje bi mogli biti nabavljivi, pogotovo ako ste sami kupili TZ7, molim da javi... Googlanje bas i ne daje rezultata...

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Panasonic Lumix TZ7 /// TZ10 - Gdje kupiti?
slaver kaže...

Pozdrav,

namjeravam kupiti kompaktni fotoaparat i izbor pada na jedan od dva Panasonicova modela:

Ako netko zna gdje bi mogli biti nabavljivi, pogotovo ako ste sami kupili TZ7, molim da javi... Googlanje bas i ne daje rezultata...

Imam ti ja TZ7 na prodaju pa ako si još zainteresiran javi mi se na mail.

17 godina
neaktivan
RE: Panasonic Lumix TZ7 /// TZ10 - Gdje kupiti?

jel jos uvijek imas tz7 za prodaju. stanje i koliko novaca na pm ako nije problem.

17 godina
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav,

da li netko zna kakvi su ovi aparati (TZ7 ili TZ10) u kucnom okruzenju, tj. u uvjetima malo losijeg svijetla?

Znam da je sve drugo odlicno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Panasonic Lumix TZ7 i TZ10 - Gdje kupiti?

odlicni u svim uvijetima

i to je realna cijena za tz7 jer tz10 se ocekuje da kosta oko 3100-3300 kn

ja sam svoga tz7 platio 2780 kn prije 4 mjeseca

u optimum racunalima

17 godina
RE: Panasonic Lumix TZ7 i TZ10 - Gdje kupiti?

ima sada tz7 za 2300 kn ali me je malo strah indoor snimaka, (zarulja kao izvor svijetla) buduci da nema nikakve manualne postavke ...

s druge strane svidja mi se HD video buduci da imam staru mini DVD kameru koju ne namjeravam jos mijenjati a i nabavio sam novu HD ready plazmu na kojoj bi taj video vrlo odbro izgledao ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 15:14 (BoTiA).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice