Fotoaparat do 700 kn

poruka: 12
|
čitano: 9.531
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fotoaparat do 700 kn

Trebam fotoaparat za "kućnu" upotrebu do nekih 700kn , dakle ništa posebno, bitno mi je samo da je pouzdan i da slike ne izgledaju "kao s mobitela". Imao sam Canona A580 (bio sam zadovoljan) ali ga je netko "posudio". Molim vas za savjet, bilo bi poželjno da ima punjivu bateriju ali nije uvijet. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fotoaparat do 700 kn
16 godina
neaktivan
Fotoaparat do 700 kn

ja kupio fotic za more.platio 1200 kn. sa malo boljeg mobitela su bolje slike nego sa tih gluposti. a frend koji se bavi fotografijom kaze da sve ispod nekih 2000 kn je čisto sranje.

a za 700 kn teško da ces naci aparat koji ima litij ion bateriju. zapravo nema šanse, barem po cijenama od prije mjesec i pol

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fotoaparat do 700 kn

Evo i mene zanima što da kupim do nekih 800kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
klitmaister kaže...

Evo i mene zanima što da kupim do nekih 800kn?

dizem temu jer namjer.kupit cam do 100 eura nekome za poklon  ..ajde dajte koju preporuku

16 godina
Fotoaparat do 700 kn

Evo jedan jako dobar za te novce, da nemam fotoaparat ja bih ga kupio. Ima 5x opt.zoom, HD snimanje, 12.2 mpx.

Aparat je strava za te šolde.........

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-6D3DCD56-BEC5B686/lidl_hr/hs.xsl/index_17235.htm 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gennaro_gattuso kaže...

ja kupio fotic za more.platio 1200 kn. sa malo boljeg mobitela su bolje slike nego sa tih gluposti. a frend koji se bavi fotografijom kaze da sve ispod nekih 2000 kn je čisto sranje.

a za 700 kn teško da ces naci aparat koji ima litij ion bateriju. zapravo nema šanse, barem po cijenama od prije mjesec i pol

Što ti misliš ,ako aparat ima litijionsku bateriju da će slike biti dobre..{#} Da bi slike bile OK trebaš imati malo umjetničkog dara.

15 godina
neaktivan
moze koji komentar

OLYMPUS X-43 srebrni
Opis proizvoda:
Ovaj 14 Megapikselni modeli savršeni za sve koji imaju ograničen budžet, a ipak žele kvalitetu, prepuni su tehnologija, no to ne znači da su komplicirani za korištenje. S ovim ljepotanima iznimno je jednostavno snimiti izvrsne fotografije. Funkcija AF praćenja zadržava u fokusu objekte koji se pomiču, a i-Auto način rada otkriva pet najčešće snimanih scena te prema tome automatski podešava postavke. Tu su i napredna Tehnologija prepoznavanja lica i Kreativni filtri. Uz 5x širokokutni optički zoom jednostavno je snimiti panoramske snimke i snimke iz velike udaljenosti, a utor za SD karticu znači kraj brigama oko prostora za pohranjivanje fotografija.
Proizvođač: Olympus
Model: X-43 srebrni
PN: N3833792
Garancija: 24 mj.
Bruto masa: 0,200 kg

Tehničke specifikacije:
X-43 srebrni, 14 MPix, 4000x3000, Opt. zoom 5x, Dig. zoom 4x, Bljeskalica Always off,Always on,Auto,Red eye reduction, ISO 1600, Ekran 2,7", Video 640x480, 30 fps, Memorija 18 MB, Kartice SD,SDHC (SD2.0), 2x AA baterije

ili

OLYMPUS FE-4050 bijeli + mem.kartica 2GB

Opis proizvoda:
Visoka kvaliteta slike i tehnologija koja je jednostavna za korištenje po nevjerojatnoj cijeni. S 12 Megapikselnim FE-4050 koji ima 4x širokokutni optički zoom (27-108mm*) i novu Digitalnu stabilizaciju slike Plus snimite sve - od nevjerojatno oštrih slika ljudi u pokretu do krupnih kadrova udaljenih objekata. Uz 6.9cm/2.7” LCD, AF praćenje, i-Auto način snimanja, Naprednu tehnologiju prepoznavanja lica (za prepoznavanje do 16 lica), utor za SD** kartice i punjenje putem USB priključka, možete dobiti puno više od ovog tankog, laganog kompakta. Još bolje od toga je što ima i šest Kreativnih Filtara (Fish Eye, Pop Art, Skica, Pin Hole, te nove filtre Vjenčanje i Rock) koji vam omogućavaju da oslobodite svoju kreativnost. FE-4050 koji je dostupan u Zvjezdano Srebrnoj, Klasično Crnoj, Crvenoj, i Čisto Bijeloj boji omogućuje vam fotografiranje na potpuno novoj razini.

Proizvođač: Olympus
Model: FE-4050 bijeli + mem.2GB
PN:
Garancija: 24 mj.
Bruto masa: 0,200 kg

Tehničke specifikacije:
FE-4050 bijeli, 12 MPix, 4000x3000, Opt. zoom 4x, Dig. zoom 4x, Bljeskalica Auto,Red eye reduction, ISO 1600, Ekran 6,9cm LCD (230,000 piksela), Video 640x480, 30 fps, sa zvukom, Memorija 92 MB, Kartice SD,SDHC (SD2.0), Li-Ion punjiva baterija
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 22:14 (micamacaa).
15 godina
neaktivan
Fotoaparat do 700 kn

zar nitko????{#}

0 0 hvala 0
16 godina

Evo ovako, što se tiče kvalitete aparata u ovoj cijeni teško da ćeš naći nešto jako dobro i (vrhunsko?). Za tako nešto treba se odvojiti veća suma novaca. Što se tiče ovih olyimpusa, više manje slične su im karakteristike. Djeluju mi dosta plastični kao da su dječije igračke, a čini mi se da im je i softver malo mušičav. Nekada sam imao olymus D 535 (C-370), negdje je još tu i slke su ispadale sasvim ok, ali za današnje vrijeme to je nula. Sada koristim LUMIX TZ5 (već dvije god.) i jako zadovoljan sa sa njim. Neću ti sada nabrajati njegove karakteristike , nego ću ti samo reći zašto bi mogao uzeti Fujifilm FinePix JX200:

5x opt.zoom-28mm široko kutne leće

metalno kučište

HD snimanje videa sa zumom (ali dok zumira, nema zvuka)

litij ion baterija

2,7 inčni lcd ekra

kartice SD,SDHC (32gb, nisam siguran!?)  

Izašao je novi firmware, koji ispravlja bugove pri spajanju sa printerom. Po revjuima na netu korisnici hvale odlične slike. Ovaj aparat je svrstan u pet najboljih nisko buđetnih kompaktnih aparata u 2010.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 16:54 (bodija).
15 godina
neaktivan
bodija kaže...

Evo ovako, što se tiče kvalitete aparata u ovoj cijeni teško da ćeš naći nešto jako dobro i (vrhunsko?). Za tako nešto treba se odvojiti veća suma novaca. Što se tiče ovih olyimpusa, više manje slične su im karakteristike. Djeluju mi dosta plastični kao da su dječije igračke, a čini mi se da im je i softver malo mušičav. Nekada sam imao olymus D 535 (C-370), negdje je još tu i slke su ispadale sasvim ok, ali za današnje vrijeme to je nula. Sada koristim LUMIX TZ5 (već dvije god.) i jako zadovoljan sa sa njim. Neću ti sada nabrajati njegove karakteristike , nego ću ti samo reći zašto bi mogao uzeti Fujifilm FinePix JX200:

5x opt.zoom-28mm široko kutne leće

metalno kučište

HD snimanje videa sa zumom (ali dok zumira, nema zvuka)

litij ion baterija

2,7 inčni lcd ekra

kartice SD,SDHC (32gb, nisam siguran!?)  

Izašao je novi firmware, koji ispravlja bugove pri spajanju sa printerom. Po revjuima na netu korisnici hvale odlične slike. Ovaj aparat je svrstan u pet najboljih nisko buđetnih kompaktnih aparata u 2010.

HVALA BODLJO!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice