The Walking Dead

poruka: 3.294
|
čitano: 444.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Walking Dead

I da su oboje pojedeni bilo bi bolje da je to neko video jer ce ispasti da su nestali pobegli oteti od strane nekoga drugog  mislim ova megi nece sig poverovati da je pojeden nego jurcati svuda da ga trazi

Ali takodje ne verujem da je mrtav..Svi ostali aj da kazem vazniji glumci su na bolji nacin msm vise zanimljivi nacin umrli.. 

Pogledajte na 2:04 .. Glen gleda ispod kontejnera. Koliko su velike sanse da se provce tamo ispod dok zobiji glabaju ovog druog..Svasta je ljudi moji moguce

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 18:33 (Scarfaceee).
10 godina
Re: The Walking Dead
Scarfaceee kaže...

I da su oboje pojedeni bilo bi bolje da je to neko video jer ce ispasti da su nestali pobegli oteti od strane nekoga drugog  mislim ova megi nece sig poverovati da je pojeden nego jurcati svuda da ga trazi

Ali takodje ne verujem da je mrtav..Svi ostali aj da kazem vazniji glumci su na bolji nacin msm vise zanimljivi nacin umrli.. 

Pogledajte na 2:04 .. Glen gleda ispod kontejnera. Koliko su velike sanse da se provce tamo ispod dok zobiji glabaju ovog druog..Svasta je ljudi moji moguce

Ako sam razumio 5 riječi sveukupno od cijelog teksta koji si napisao.....šta ti baljezgaš

14 godina
neaktivan
The Walking Dead

Da vidim misljenje ostalih bas me zanima kako drugi gledaju na to Gllen je 

11 Mrtav
41 Ziv
Repent the end is near!
15 godina
neaktivan
The Walking Dead

Glena spasava nova ekipa koja ce bit predstavljena nakon sljedece epizode (koja je o morganu).

One zabarakirane stepenice nisu sigurno stavljene da nazivcirau gledatelje bezveze. Sigurno ce neki od njih odvlacit paznju zombijima a drugi ga povuc ispod kontenjera ispod kojeg je ulaz u kanalizaciju !

Ili slican scenarij ali ga spasavaju Vukovi da ga njihov sef sado mazo muci te nakon toga Glen bjezi sa novom ekipom od Vukova.

Kako god, nova ekipa mora doc, vukovski sef se mora prikazat, nesto ce bit.

A Rick je sad u rage modu kad je vidio baby hranu kod onog vuka u kamperu. Sad ce zubima trgat glave zombijima do Aleksandrije!

Btw jedno pitanje, citam dosta na netu, kazu ljudi da kad zombij nekog ugrize ovaj odmah ce postat zombij jer oni sadrze virus. Sta nije to pobijeno u ranijim epizodama gdje su zakljucili da zapravo svi ljudi su zarazeni virusom (zivi i mrtvi) te kad umru, postanu zombi neovisno o nicemu!

Tako da po meni jedan ugriz zombija nebi smio pretvorit covjeka u zombija!

15 godina
neaktivan

Ugriz zombija te ne pretvara u zombija nego ti umreš od infekcije( vrućica i sl. kao neka jaca gripa ) i na taj nacin se ti pretvoris u zombija.

Tako sam ja bar shvatio, moguće da sam u krivu.

16 godina
neaktivan
Djozaa kaže...
Btw jedno pitanje, citam dosta na netu, kazu ljudi da kad zombij nekog ugrize ovaj odmah ce postat zombij jer oni sadrze virus. Sta nije to pobijeno u ranijim epizodama gdje su zakljucili da zapravo svi ljudi su zarazeni virusom (zivi i mrtvi) te kad umru, postanu zombi neovisno o nicemu!

Tako da po meni jedan ugriz zombija nebi smio pretvorit covjeka u zombija!

Ne umru od virusa nego od infekcije zbog ugriza.

14 godina
neaktivan
The Walking Dead

glen je ziv, uhvatili su ga na snimanju

17 godina
The Walking Dead

Čovječe ja tu seriju gledam sa mišem u ruci, čim mi uleti nekakav dramaturški dijalog ja to na fast forward.Jeb.ala ih dramaturška komponenta, daj akciju.

Bilo bi lijepo kada bi si netko dao truda da izreže te dosadne dijaloge, i sabije po tri četiri epizode u jednu od nekih sat, sat i pol.Onako, da ima 80 posto akcije i dvadeset posto drveljenja radi character developmenta, kao u filmu.Tko zna možda si uzmem vremena pa i sam to odradim, pa da se ljudi povedu za primjerom pa naprave isto sa drugim serijama koje oni sami vole gledati.

Iako ne sugeriram da se bezveze mogu rezati bilo koji dijalozi, ako bi se izbacivalo po tom kljuću ubio bi se narativ čitave priče i dobili se akcijski foršpani od sat i pol vremena, a to bi bila teža pušiona.Znači, rezati može samo onaj koji zna šta i gdje reže, dakle odgledao je sve sezone, i zna šta je bitno za narativ, a koje su scene ubačene da popune prazninu obzirom da je daleko jeftinije snimati scene gdje likovi drve o nečemu, dok akcijske scene imaju daleko veću cijenu i vremenski i novčano.

Što više pišem više mi se sviđa ideja, hm.Ustvari mislim da ću si stvarno dati truda pa skratiti svaku sezonu na nekih dva i pol sata filmskog doživljaja.Neki jednostavno ne vole gledati serije, ali filmove da.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
17 godina
neaktivan
The Walking Dead

Još malo pa ćemo vidjeti što će biti s Glennom ;) 

Lijep pozdrav ;)
13 godina
Baotica kaže...

Čovječe ja tu seriju gledam sa mišem u ruci, čim mi uleti nekakav dramaturški dijalog ja to na fast forward.Jeb.ala ih dramaturška komponenta, daj akciju.

Bilo bi lijepo kada bi si netko dao truda da izreže te dosadne dijaloge, i sabije po tri četiri epizode u jednu od nekih sat, sat i pol.Onako, da ima 80 posto akcije i dvadeset posto drveljenja radi character developmenta, kao u filmu.Tko zna možda si uzmem vremena pa i sam to odradim, pa da se ljudi povedu za primjerom pa naprave isto sa drugim serijama koje oni sami vole gledati.

Iako ne sugeriram da se bezveze mogu rezati bilo koji dijalozi, ako bi se izbacivalo po tom kljuću ubio bi se narativ čitave priče i dobili se akcijski foršpani od sat i pol vremena, a to bi bila teža pušiona.Znači, rezati može samo onaj koji zna šta i gdje reže, dakle odgledao je sve sezone, i zna šta je bitno za narativ, a koje su scene ubačene da popune prazninu obzirom da je daleko jeftinije snimati scene gdje likovi drve o nečemu, dok akcijske scene imaju daleko veću cijenu i vremenski i novčano.

Što više pišem više mi se sviđa ideja, hm.Ustvari mislim da ću si stvarno dati truda pa skratiti svaku sezonu na nekih dva i pol sata filmskog doživljaja.Neki jednostavno ne vole gledati serije, ali filmove da.

Never go full retard...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
Baotica kaže...

Al ga ti bulazniš........bez dobre drame nebi niti bilo serije.

14 godina
The Walking Dead

Pogledao sam današnju epizodu, osobno mi je bila zanimljiva.

Sada čekam vas da pogledate da možemo nastaviti raspravu.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
16 godina
Cromaki kaže...

Pogledao sam današnju epizodu, osobno mi je bila zanimljiva.

Sada čekam vas da pogledate da možemo nastaviti raspravu.

OK

14 godina
neaktivan
The Walking Dead

Dzabe se nadate epizoda prikazuje samo Morganov zivot prije nego sto se prilkljucio grupi 

Repent the end is near!
17 godina
neaktivan
The Walking Dead

Volim ovu seriju, ali zadnja epizoda toliko rupa ima da je to neviđeno. Ono preskakanje Michonne i onog Čobana preko ograde, nikak da se popnu i onda natezanje da bi ovaj pao među zombije, a Michone jednim udarecem u glavu zombija riješila sve probleme i bez ikakvog problema prešla preko. Vidi se da ponestaje ideje i da takve jadne scene i dijaloge ubacju da je to za krepat. Ovo za Glenna bi bio vrhunac serije da se spasi.

16 godina
neaktivan
The Walking Dead

Zadnja epizoda o Morganu je ok, no malo Morgan kao i njegov ucitelj seru sa svojom filozofijom zivota. Malo glup nacin kako je ugrizen Eastman, trebao je valjda prvo ubiti setaca, pa onda spasavati Morgana, no on je to uradio obrnuto i eto.. Nebitno, vidjet cemo da li ce Morgan uspjeti ovog "vuka" preusmjeriti u normalu.

dzix
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 22:53 (dzelo).
16 godina
neaktivan
The Walking Dead

Meni se stvarno sviđa ideja iza ove sezone, bar zasad, krdo zombija je postalo najveća prijetnja, pa odjednom ovi manijaci ulijeću, ali nekako mi izgleda ko da je sve to napravljeno nabrzinu s produkcijske strane, onaj CGI u prvoj epizodi, pa što je ono...90ih je bilo puno bolje od onoga, ali dobro amo tomu nekako i progledat kroz prste. Kao što je kolega gore naveo, one scene s ogradom, onda cijela ona spika sa ovim starosjediocima iz Alexandrie meeeeeeeeeeh pa one scene s onom doktoricom novom, bjezu pred tisucama zombija i stanu 2 minuta da odrzu moralni govor nekomu, neznam sve mi to tako jeftino izgleda, nemojte me krivo shvatit seriju obožavam, ali mi izgleda kao da iz sezone u sezonu padaju s kvalitetom i to čisto na račun ovih glupih i jeftinih scena

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 12:12 (infernoxcro).
10 godina
infernoxcro kaže...

Meni se stvarno sviđa ideja iza ove sezone, bar zasad, krdo zombija je postalo najveća prijetnja, pa odjednom ovi manijaci ulijeću, ali nekako mi izgleda ko da je sve to napravljeno nabrzinu s produkcijske strane, onaj CGI u prvoj epizodi, pa što je ono...90ih je bilo puno bolje od onoga, ali dobro amo tomu nekako i progledat kroz prste. Kao što je kolega gore naveo, one scene s ogradom, onda cijela ona spika sa ovim starosjediocima iz Alexandrie meeeeeeeeeeh pa one scene s onom doktoricom novom, bjezu pred tisucama zombija i stanu 2 minuta da odrzu moralni govor nekomu, neznam sve mi to tako jeftino izgleda, nemojte me krivo shvatit seriju obožavam, ali mi izgleda kao da iz sezone u sezonu padaju s kvalitetom i to čisto na račun ovih glupih i jeftinih scena

Napravljeno nabrzinu s produkcije strane? ha? Ti znaš da pričaš o najgledanijoj seriji na televiziji trenutno? Baš bi riskirali pad gledanosti samo da nešto naprave nabrzaka. 

17 godina
The Walking Dead

Ova nopva epizoda mi je bila meh...

DPk sam ju gledo i ja sam se poistovjetio sa Morganom... "Kill me"

16 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...
infernoxcro kaže...

Napravljeno nabrzinu s produkcije strane? ha? Ti znaš da pričaš o najgledanijoj seriji na televiziji trenutno? Baš bi riskirali pad gledanosti samo da nešto naprave nabrzaka. 

Stari 4 epizode su out, pogledaj i reci mi da nema previše glupih scena

10 godina
infernoxcro kaže...
ReverseFlash kaže...
infernoxcro kaže...

Ne. Nema. Uživam u seriji kao što sam uživao u pilot epizodi.

16 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...
infernoxcro kaže...
ReverseFlash kaže...
infernoxcro kaže...

Ne. Nema. Uživam u seriji kao što sam uživao u pilot epizodi.

Super, volio bi imat slične kriterije ko ti 

16 godina
The Walking Dead

ja neznam sto vi ocekujete od serije sa zombijima.

10 godina
mar123 kaže...

ja neznam sto vi ocekujete od serije sa zombijima.

Pfff. Zombiji su ovdje sekundarna stvar. Pa i slijepcu je očito da je primarni fokus na međuljudskim odnosima. I sami naslov serije/stripa se ne odnosi na zombije već na ove preživjele.

17 godina
neaktivan

Malo sporija, ali odlična epizoda. Vidi se da rastežu i da kupuju vrijeme, ali ova mala "priča unutar priče" bila je pravo osvježenje. Inteligentna, nabijena emocijama i pažljivo režirana.

Palac gore za odličnog engleskog glumca Lenny Jamesa.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
The Walking Dead

dobra epizoda,koliko sam vidio iduca ce biti jos bolja

16 godina
neaktivan
The Walking Dead

Malo drugacija epizoda nego sto smo navikli. Bez akcije, fokusirana na dijaloge i karakterizaciju likova. 

dzix
13 godina
The Walking Dead

Glenn se vraca u zadnjoj epizodi kao hebeni cliffhanger... vec vidim :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
The Walking Dead

sve mi se čini da onaj tip postavlja temelje za opalit Meggie hehe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice