At the moment :
*Strapping Young Lad - The New Black
*ПоТоП
*Bill Skins Fifth - link : http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=114492591
At the moment :
*Strapping Young Lad - The New Black
*ПоТоП
*Bill Skins Fifth - link : http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=114492591
Reggae, Rock, Punk/Pop
El Maria & June Miller-Jungletrain.net Promomix November 2007
drumbica
Uglavnom Hip-Hop ali ubacim si u slušaoni i starog dobrog rocka.
Kako se i sam bavim muzikom za onog kog zanima može pogledat na http://www.myspace.com/soundimpuls ima dobrih frendova.
ok su stvari al ja više preferiram dub,dubstep,miami bas,breakbeat,nu breaks,electro,dnb,liquid funk,trip-hop,ambiental,chil,lounge,future jazz,hip-house
pa i vidim
da ste naveli od nekih žanrova kaj ja preferiram dnb,experimental di su te stvari zakaj nisu uvrštene na MS
jel to MC-ate po naški na dnb beatove,breaks il je više instrumnetal :)? pozz and keep the good woork
Samo 70-te i 80-te. Queen, Deep Purple, GNR, Black Sabbath, Rolling Stones, Metallica, ZZ-top, Whitesnake, T-Rex, Heart ......
Nesto malo Roxxete, Man At Work, Bob Marley, Madnes, Eddy Grant, Elton John, Opus, Foreigner, Michael Jackson ......
Jos puno toga, ali nezelim spamat.
Slušam brutal death metal poput Emeth, Cannibal Corpse i sl.
Heavy i Power metal obicno slusam, ali cijenim i Ex You rock i strani punk i rock.
Pa evo Sasa Matic je izbacio novi cd pa je sad to malo aktualno kod mene, al i druge stvari s istoka slusam
Pa evo Sasa Matic je izbacio novi cd pa je sad to malo aktualno kod mene, al i druge stvari s istoka slusam
Jači i brži ritam:
Hardcore, Terror, Speedcore, Noiscore
naravno poslušam i ostalu kvalitetnu glazbu bilo domaću ili stranu. Npr. super su mi radio postaje HKR i Radio Otočac, uvjek se nače dobre glazbe.
David Guetta - Essential Mix Radio1 BBC Global Gathering 2007
inace samo house
@ bestia
mislio je na mate galiča onog kaje suvlasnik native-a tj programa tractora kaje žario i palio
počet 90 ih i kod nas inče živi u berlinu ..stari raveri ga kao ja znaju
;) PLUR
Eto ja slušam od stranih - Dire Straits, Deep Purple, ZZ Top, Cat Stevens, U2, Stonese, Los Lobos, Vaya Con Dios, REM - uglavnom raznovrsno, a od žešćih Priestess, Audioslave, Nightwish, Maiden
A domaće: Vatra, Pivo, Letu Štuke, Azru, ITD Band, Valjak i Prljavce, ajde i Gibonni je ok.
Ne podnosim:
1. cajke
2. rap, hip hop, novi R'n'B tipa Rihanna (ali cijenim stari R'n'B tipa Aretha Franklin)
3. onaj true hardcore death metal (plaženje jezika i deranje kako će oćerupati slonove i da smo svi mrtva vražja djeca...)
4. klasične (lijepo je ako ti sviraš, a ako slušaš - ah, nije da ih ne podnosim, al su mi skladbe dosadne)
Audioslave i malo rapp
cajke
Pink Floyd, Guns n Roses, Queen, Led Zeppelin...
guns and roses, green day, sex pistols, iron maden.. druga klasa- što manje slušam-- bad religion, sve što mi se svidi čak i balade...
broj jedan mije Bon Jovi, Simple Minds, U2..., sve stano štoje dobro od domćeg Prljavo Kazalište i Giboni, samo neslušam glazbu s istočnog tržišta
U zadnje vrijeme SMS slušam, inače slušam sve ali u mojem repertoaru prevladavaju Cajke i domaće stvari...
U zadnje vrijeme SMS slušam, inače slušam sve ali u mojem repertoaru prevladavaju Cajke i domaće stvari...
ja inace slusam sve tipove glazbe (osim death metala i tih sranja)...a u zadnje vrijeme od domace glazbe preslusavam novi album connecta- "Ovo nije drugi album", a od strane glazbe novi album od pjevaca grupe SOAD Serja Tankiana (najbolja mu je pjesam Sky is over)
e da naravno zaboravio sam i jos nesto vazno.... slusam i cajke
"E, pa nema vise cile mile
stig'o Mile, Kitic Mile
kazi, Mile, Mile, brate
neka cuju, neka shvate, brate........"
ja inace slusam sve tipove glazbe (osim death metala i tih sranja)...a u zadnje vrijeme od domace glazbe preslusavam novi album connecta- "Ovo nije drugi album", a od strane glazbe novi album od pjevaca grupe SOAD Serja Tankiana (najbolja mu je pjesam Sky is over)
stig'o Mile, Kitic Mile
kazi, Mile, Mile, brate
Samo 70-te i 80-te. Queen, Deep Purple, GNR, Black Sabbath, Rolling Stones, Metallica, Whitesnake ......
Evo kod mene apsolutno isto...
Pogotovo Whitesnake
Mogu sve, osim cajki, kad samo čujem onog mile kitića, bubnjići mi puknu! Da nabrojim šta slušam:
Najviše slušam Pop/Punk i Rock.
Od Pop/Punka:
Simple Plan(najviše, super pjesme), Fall Out Boy, Good Charlotte, Green Day, Boys Like Girls, American Hi-Fi, Sum 41, Alien Ant Farm, MPFX, Bowling for Soup, Blink 182,...
Od Punka:
Rise Against, Anti-Flag, Billy Talent,...
Od Rocka, Metala:
Guns'n'Roses, Bon Jovi, Metallica, Iron Maiden, AC/DC, Radiohead, Motorhead, Led Zepellin, Pink Floyd, Van Halen, Queen, The Eagles, Eagles of death metal, The police, The Doors, Three Days Grace, ZZ Top, Gnarles Barkley,...
OD Hip-Hopa/Rapa:
Kanye West, Ghostface killah, Eminem, 2pac, Fat Joe, Will Smith,...
trenutno svira
Nas - It aint hard to tell
E, da.
Trenutno svira Nas - One Mic
stig'o Mile, Kitic Mile
kazi, Mile, Mile, brate