Max Payne

poruka: 26
|
čitano: 3.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Max Payne

Jos me boli izbor glumaca, jos zamjeram FOXu za pokvareno postupanje prema Payne and Redemptionu, ali trailer izgleda OK

17 godina
neaktivan
RE: Max Payne

Meni ovaj Mark Whalberg sasvim dobro pristaje ulozi Maxa..

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
Max Payne

Svi glumci su kol'ko-tol'ko OK ali ne pasu u potpunosti. Marky Mark nije dovoljno s.eban i opasan, Mila Kunis ne izgleda OUPCE "opasno", a Ludacris nije sijedi bijelac.

Sad ce mnogi lupit kontru i spustat mi rasizam, ali cinjenica je da Jim Bravura nije 30nesto godisnji crnac.

Moglo se to i bolje, ali...

17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Svi glumci su kol'ko-tol'ko OK ali ne pasu u potpunosti. Marky Mark nije dovoljno s.eban i opasan, Mila Kunis ne izgleda OUPCE "opasno", a Ludacris nije sijedi bijelac.

Sad ce mnogi lupit kontru i spustat mi rasizam, ali cinjenica je da Jim Bravura nije 30nesto godisnji crnac.

Moglo se to i bolje, ali...

He, he, podsjetio si me na mog prijatelja, taj nije nikad zadovoljan sa filmovima koji su napravljeni prema igrama. Uvijek ima neku zamjerku...mada ima mjesta za kritike....
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina

Dobro je, mogli su stavit onog što je glumija u Hitmanu pa tako upropastit film totalno Viče

Još će ovo i dobro ispast Osmijeh

17 godina
Max Payne

Boxer  kaze da ga podsjecas na mene, a sto se tice kritika nisam ja kriv sto ljudi uzmu kvalitetnu igru i od nje naprave usran film kojim nebih ni guzicu obrisao, ako su sposobni napraviti film od Hary Potter-a i Lord of The Rigns-a sto nebi mogli napraviti i od neke  igre, po meni Hitman je cista propast, od brutalnog lika iz igre koji nema ni trunke savjesti i morala ljudi su napravili pickicu koja se na kraju filma zaljubi i postedi covjeka koji mu predstavlja prijetnju, ili nedaj boze da spomenem The Condemned gdje se do perverznih granica glorificira Americka snaga i gdje glavni lik bez problema sve razvaljuje a prije svake borbe teatralno upozorava protivnika Do not come closer or there will be troble, dok sve to na netu gleda njegova mrtva hladna cura sto ima dvoje male djece, i nakon sto je on zavrnuo nekoliko vratova ona se baca njemu u zagrljaj ko da je isao kosit travu a ne klao ljude po otoku..., ili kada glavni negativac prasi po njemu pumperkom a ovaj se sakrijo iza kamena i umjesto da kao u pravom zivotu dodje covjek i sprasi mu par salvi u prsa, ovaj stoji i drzi govor dok Americki superheroj ne pobjegne skacuci u jezero i sve bi bilo i donekle shavtljvo da je negativac neki nesposobni debil koji nezna kako treba drzati pusku nego je utrenirani SAS-ovac!!! A da se uopce ne osvrcem na bljuvotine sto pravi Uwe Boll. Evo pogledao sam i trailer od Max Payn-a i stimung manje vise odgovara dok se na kraju ne pojavi neki crni krilati demon koji ga izvlaci kroz prozor, al zivi bili pa vidjeli. . .

A Boxer ja nisam nezadovoljan nego kritican pa me nemoj vise prozivat u tom kontekstu po forumu PLS!!! Viče

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 20:13 (D3ViL).
17 godina

Slazem se s tobom. Pogledajmo koliko filmova radjenih po igrana ista valja... Malo, jako malo. Silent Hill je dobar. Ostalo 0 bodova. Cisto vrijedjanje inteligencije.  A o Herr Boll-u nemojmo. Moj potpis na peticiji je rekao sta mislim o njemu.

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Boxer  kaze da ga podsjecas na mene,

A Boxer ja nisam nezadovoljan nego kritican pa me nemoj vise prozivat u tom kontekstu po forumu PLS!!! Viče

He, he, Drug nisam ja tebe kritikovao, nego me covjek samo podsjetio na tebe tj, tvoj stil kritiziranja filmova. Nema nista lose u tome.
Nego ljudi vi morate shvatiti da redatelji prave film po nekom svom uvjerenju, te imaju slobodu u svom poslu. Naravno to mu se moze obiti o glavu sto se tice gledanosti filmova i neprovarljivosti nerealnog ili sasvim drugacije interpretiranog sadrzaja iz igara ili knjiga tj. predlozaka za film.
Ja se slazem sa vama da stvarno ima filmova koji nemaju nekad veze s vezom a uzori su im  igre, ali to je veoma cesto tako.
Ali ako naprave film koji je pristojan i koji prati oko 80 % price, radnje ili likova, te tako donekle uvjerljiv, taj film necu smatrati potpunim promasajem. Dok drugi naprotiv hoce sve 100% identicno, a to je veoma tesko ispuniti, jer razlicito promatramo na radnju neke knjige vi, ja, netko treci  i redatelj.
Npr. film Alexander, u filmu prikazuju neke incestuozne i homoseksualne namjere, dok npr, neki drugi redatelj je mogao na sasvim drugaciji nacin interpretirati pricu o Aleksandru i predstaviti ga kao super macho frajera, koljaca i osvajaca, velikog vojskovodju a izbaciti neke aspekte za koje misli da su ili bi bili nezanimljivi itd.
Ali kako god, ja uopce nebranim takve filmove i redatelje, jednostavno za uspjeh bi mozda trebala veca strast za tu temu ili dosta prijedloga za film od strane igraca, obozavatelja i slicne populacije koja se za to zanima. Ali ipak nadam se da ce biti vise boljih filmova na temu igara...
Max Payne ima potencijala, a dok izadje dosta stvari moze biti izbaceno/ubaceno ili na drugaciji nacin prikazano bolje ili losije.

17 godina
neaktivan
Max Payne

Po zasad viđenom još imam nešto nade za film. Mila Kunis je slatkiš, al ne paše mi za Monu nikako. Mark još može stat.

17 godina
neaktivan
Trebali su zamijeniti uloge, tj. staviti Olgu Kurylenko kao Monu, a Milu Kunis kao njenu sestru (jer brže umre) :D

Ludacris kao Jim Bravura! rofl
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
Beno kaže...

Slazem se s tobom. Pogledajmo koliko filmova radjenih po igrana ista valja... Malo, jako malo. Silent Hill je dobar. Ostalo 0 bodova. Cisto vrijedjanje inteligencije.  A o Herr Boll-u nemojmo. Moj potpis na peticiji je rekao sta mislim o njemu.

Pa baš se i nebi složio s tobom Resident Evil je vrlo dobar film, a kritika ga nije ispljuvala, a koliko znam Silent Hill se kupa u pljuvačkama kritike
AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Max Payne

U cemu god se Silent Hill kupao on se bar donekle drzi orginalne price i setinga iz same igre a Resident Evil je totalno odlutao, prave superheroje u tajcama i gluposti iako tog nigdje nema u samim igrama! Na pocetku drugog dijela Jill Valentine se oblaci ko Rambo konstantno nailazi na mutave i glupe policajce koji nemogu izaci na kraj sa zombijma dok im ona onako ko u nekom westernu sprasi metak u glavu izjavljujuci nesto tipa "jesam vam rekla da im pucate u glavu" a vrhunac se dostize na blokadi gdje se pojavljuje jedan zombie a sve specijalce obuzima panika ko da su izasli iz vrtica, team leader biva ugrizen lezi i vristi ko curica ali nebojte se tu je Jill koja opet sprasi zombiju metak u glavu i ponavlja gore navedenu recenicu!!! ODVRATNO Ili mozda scena gdje na kraju drugog djela Nemesis sa suzom u oku prestane da napada Alice, koja na kraju filma dobiva telekineticke sposobnosti ma smece zadnje kategorije!!!

Resident Evil

http://www.imdb.com/title/tt0120804/

Resident Evil Apocalipse

http://www.imdb.com/title/tt0318627/

Resident Evil Extincion

http://www.imdb.com/title/tt0432021/

Silent Hill

http://www.imdb.com/title/tt0384537/

I ako odes na gore navedene linkove primjetit ces da ni jedan od tri Residenta nema bolje ocjene od Silent Hilla.

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan
Max Payne

Čini mi se da su pogodili s izborom glumaca. Wahlberg je baš neki dark tip koji ubija pogledom Smijeh, a Mili Kunis valjda najbolje od svih glumica paše uloga Mone... A tek kad obuće kožno odjelce Smijeh...

Baš razmišljam, lik Maxa Payna bi savršeno stajao Robbiju Williamsu, samo šteta što nema puno glumačkog iskustva...

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
Max Payne

Nekako mi je whalberg presitan za ulogu Max-a. Trebali su neku mrgu uzet.

Nekako bi mi david boreanaz vise paso ko max-

http://images.askmen.com/galleries/men/david-boreanaz/pictures/david-boreanaz-picture-1.jpg

al nadam se iskreno da nece zasrat ko svi game filmovi osim RE1

Ogame player
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 22:46 (bistri).
17 godina
neaktivan
Max Payne

Sad sam se sjetio! Činilo mi se da sam već vidio neki film sličan Max Paynu. I taj film je vjerojatno i preteča igre. Zove se Payback iliti po hrvatski Vraćanje duga i bio je jučer na TV-u.

Evo i isječaka iz filma:

P.S. - Melu Gibsonu bi svakako pristajao lik Maxa Paynea.

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
Max Payne

Posljednji trailer @ kino-govno.com (ti Rusi stvarno znaju odabrati ime stranice Smijeh).

Obratite pažnju na Ludacrisa aka Jim Bravura u odijelu Cool

You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan
Max Payne

Treba se strpit pa pogledat film..  Mark W. mi je sasvim solidan akcijski junak. Na primjer u Shooter-u je zakon.

Ostatak ekipe - može proći ako je režija dobra što ostaje za vidjet po izlasku Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Film će biti sranje,lik u opće nema onaj glupi smiješak.Inače taj mi je smiješak bio najbolja stvar u cijeloj igru,umireš sa smiješkom.

Failure is never an option
17 godina
odjavljen
MegaMass 2000 kaže...

Film će biti sranje,lik u opće nema onaj glupi smiješak.Inače taj mi je smiješak bio najbolja stvar u cijeloj igru,umireš sa smiješkom.

Slažem se!Osmijeh
Goodbye
17 godina
neaktivan
Max Payne

Ne znam..   mislim da će film postići dosta veliki uspjeh i biti bolji od ostalih filmova po video igrama (čast Silent Hill-u).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Max Payne

Najavljen je za 17.10.2008 (USA)

Ako nista, mracan je... Mozda jos i ne ispadne toliko los...

Nadam se da nece pretjerati sa "Valkirama" kao na traileru...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2008 9:22 (Beno).
17 godina
protjeran
Max Payne

Whalberg i Payne neidu zajedno, mogli su uzet Clooneya, i to bi bilo bolje neg tog pedercica... inace ne ocekujem puno od filmova po igrama al ovo je garantirani neuspjeh

Oh, by the way...
17 godina
neaktivan
Max Payne

Sad imamo i 4 milijuna redatelja:-)

Ja sam sretan što Uwe nije dobio prava na Max Paynea. Što se tiče filma očekujem da će bit gledljiv, za razliku od nekih drugih ostvarenja.

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
17 godina
Max Payne

Film je katastrofa! Jedan od gorih filmova ikad. Uwe Boll i Stephen Norrington nebi mogli jace upropastiti ovaj film.

1. Nema nikakve veze sa Max Payne igrom (nema John Woo slowdownova, nema Max Payne monologa...)

2. Scenarij je uzasan (likovi su suplji i plitki, vecina je potpuno nevazna i beskorisna, lokacije su besmislene i nepotrebne, likovi se po njima presetavaju kao da je rijec o point'n'click avanturi a ne filmu)

3. Max Payne (VG) likovi su ispremjesani. Kao da je netko uzeo random scenarij i samo zamijenio imena sa imenima iz MP igre, bez smisla i logike.
4. Nije akcijski film. Postoje 2 ili 3 akcijske scene, ali opet je pre plitak, neinteresantan i predvidiv da bi bio triler.

(.......)

Mislio sam bojkotirati film zbog Marky Marka i Mile, ali Mark kao Max je jedna od samo nekoliko stvari koje valjaju u ovom smecu. Mila je slatka kao uvijek, ali lik Mone je nevjerojatno beskorisan i nevazan, ocito je ubacena u scenarij samo da film bude sto slicniji igri.

Film ima i neke dobre stvari kao sto su noir elementi i "sivi filter", ali nista od toga nije dovoljno da film bude dobar.

Da se ne zove Max Payne i da se likovi drugacije zovu, film bi bio samo los. Ovako, kada ima tako kvalitetan predlozak (sa vise nego kvalitetnom i interesantnom pricom i likovima), film je KOMA!

4/10

17 godina
neaktivan

Film još nisam gledo, ali ako je ovako kao što kažeš uvijek nam ostaje igraNamigiva

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
17 godina
moderator
Beno kaže...

Film je katastrofa!

Na rottentomatoesu ima tek 18% pozitivnih recenzija (cream of the crops 9%). Steta - iako je radjen po igri, ocekivao sam barem pristojan, gledljiv film.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice