Neću ga ni slušat...čin sam vidia ime mixa. :P
DJ kutak
- poruka: 720
- |
- čitano: 196.877
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Neću ga ni slušat...čin sam vidia ime mixa. :P
slažem se s tobom...al pare su pare...
pa radi efekte...i dodaje sampleove...djevi svoje pjesme nece samo pustiti i cekat...nego pustaju jedno po jeedno i rade muziku...nema on mp3 pjesmu koju svi mi imamo, nego producer files..sve posebno odvojeno
Jesi siguran u ovo? :) Ja mislin da nije tako.
Pa po tome bi na svakom playeru triba imat CD sa producer files od iste pjesme.
Prije će bit da on na jednom dijelu pojača bass ili treble pa na drugom smanji itd. I ja sam na ekvalizatoru primjetia da je bolje kad u istoj pjesmi konstantno pojačavaš ili smanjivaš nešto od toga....
Npr. ovde on to stalno radi. I baš se osjeti kad vrti po mixeru da je to.
evo ova stvar je stvorena u FL studiu.. http://soundcloud.com/old-boyz/sunset-25
a mix je rađen u mixmaisteru!! http://soundcloud.com/old-boyz/mix-for-the-soul
pa radi efekte...i dodaje sampleove...djevi svoje pjesme nece samo pustiti i cekat...nego pustaju jedno po jeedno i rade muziku...nema on mp3 pjesmu koju svi mi imamo, nego producer files..sve posebno odvojeno
Jesi siguran u ovo? :) Ja mislin da nije tako.
Pa po tome bi na svakom playeru triba imat CD sa producer files od iste pjesme.
Prije će bit da on na jednom dijelu pojača bass ili treble pa na drugom smanji itd. I ja sam na ekvalizatoru primjetia da je bolje kad u istoj pjesmi konstantno pojačavaš ili smanjivaš nešto od toga....
Npr. ovde on to stalno radi. I baš se osjeti kad vrti po mixeru da je to.
to ti govorim za tiesto, guettu...
Ma nevirujen.... Pa prema tome bi na svakom playeru u isto vrime triba imat istu pismu, samo različiti dio.....glupo...
Btw, ono ti je Andy Moor, također dobar DJ, 32. po DJmagu, on mixa isto ka i Guetta i Tiesto i svi ostali najbolji. Ako ne i bolje, oni su možda malo precijenjeni zbog komercijale.
iznad same pjesme tamo gdje piše ime pjesme dođeš i pokaže ti se <-> klilneš i pomičeš!!
iznad same pjesme tamo gdje piše ime pjesme dođeš i pokaže ti se <-> klilneš i pomičeš!!
Ma nekužin... Pojavi mi se to, ja klićen pokušavan pomicat, ali neće... :/
Nabaci sliku ako nije problem. :)
Balkan Club Sound Otvara Mix Contest....
Tko je zainteresiran nek ovdje vidi sve informacije....
http://soundcloud.com/dj_knezo/dj-knezo-january-mix
Evoga.... Traje samo 15min jer je rađen za jedno natjecanje u mixanju(post gore:) pa su samo 4 pjesme nažalost.
nije lose.
evo nesto iz FL studia...nije gotovo...kad bude stavim i spot na youtube
pozz svima :D
imam pitanje: Kako da na kompu napravim nesto ko tipa " Dj ____" neki cool zvuk :D
Ali da je na kompu?
odgovorite na PP
pozz svima :D
imam pitanje: Kako da na kompu napravim nesto ko tipa " Dj ____" neki cool zvuk :D
Ali da je na kompu?
odgovorite na PP
imas programe tipa reason, magix itd itd. za produkciju. Malo koristi google :)
Tko god hoce nauciti nesto o produciranju,remixanju i mixanju neka se registrira na ovaj forum i netko ce mu pomoci na bilo kojem polju muzike sta god ga zanima.....
Ako zatreba neki program mi ti ga nabavimo ili bilo sto...
Zašto tako puno DJeva koristi Mac kao laptop? Neki poseban razlog vezan uz taj njegov hobi/posao, ili samo ukus?
pozdrav, trebao bi mi neki program(ne treba bit besplatan) da je što jednostavniji i da s njim mogu npr. 10-tak pjesama spojit, ustvari da kad jedna završi da se polako stišava i počinje druga..ne treba on to automatski radit, mogu i ja to naštimat...ali naglasak na što JEDNOSTAVNIJI...
pozdrav, trebao bi mi neki program(ne treba bit besplatan) da je što jednostavniji i da s njim mogu npr. 10-tak pjesama spojit, ustvari da kad jedna završi da se polako stišava i počinje druga..ne treba on to automatski radit, mogu i ja to naštimat...ali naglasak na što JEDNOSTAVNIJI...
BUMP!
audacity
audacity
hvala!
Što mislite da sada na početku uzmem nešto tipa ovo ili neku mixetu ?
Virtual DJ - ultra jednostavan.
http://www.audiopro-croatia.com/mex/artikal.php?art=6512# ja ovo kupujem