Dexter

poruka: 17
|
čitano: 3.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dexter

Navodno popularna americka serija?

Sto vi mislite o tome

http://en.wikipedia.org/wiki/Dexter_tv

Ja mislim da nije losa serija i svidja mi se!

A vi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 19:59 (izidor7).
17 godina
neaktivan
Dexter

Nije losa, dok sam bio mulac sam je volio gledat(sad sam kao puno stariji)Belji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Dexter

temu imas ovdje

a cak_norris, mislim da ti na krivog dexter-a mislis :)

-The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it -
17 godina
neaktivan
Dexter

treca sezona je tu.  

http://www.sho.com/site/video/brightcove/series/title.do?bcpid=1305238289&bclid=1859715194

Šutim

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 20:05 (izidor7).
17 godina
neaktivan
Dexter

Serija je genijalnost.

Prodajem jednotipkastu tipkovnicu. Povoljno!
17 godina
RE: Dexter
izidor7 kaže...

Navodno popularna americka serija?

Sto vi mislite o tome

http://en.wikipedia.org/wiki/Dexter_tv

Ja mislim da nije losa serija i svidja mi se!

A vi?

Jep serija je bomba. Najjača su njegova razmišljanja. Konačno jedna serija gdje je glavni lik "pravi" bolesnik koji uživa u ubijanju ljudi i naravno istovremeno misli da je to pravedno. Prva sezona je super, druga je već malo razvodnjena, ali sad koliko sam vidio treća sezona je dosta dobra.
AMD Phenom 9500 GA 790x DS4 RAM : 4 GB ATI RADEON 4850
17 godina
neaktivan
Dexter

Ma ŠTA...serija je za vrapče...Neodlučan

Iako nisam pogledao ni jednu epizodu znam da je loša...Belji se

17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Onda ju ne možeš niti ocjenjivati
Deal with the facts and live with them.
17 godina
Dexter

Serija je extra, pregledao sam obije sezone preko vikenda, jednostavno se nisam mogao odlijepiti od TV-a. Gledao sam i prve dvije epizode iz treće sezone a treća epizoda se upravo skida sa neta :D

@Jerkenovski     pravi si spamer,no comment

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 23:36 (zoka).
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Jerkenovski kaže...

Onda ju ne možeš niti ocjenjivati
 Kak ne kužiš da se šalim...izidor mi je dobar kolega iz škole...moram ga malo Osmijeh
17 godina
neaktivan
Dexter

Pogledao prvu ep.

Dobra je nema kajSmijeh

17 godina
neaktivan
Dexter

hehe, malo kasnite jer tema vec postoji na forumu... ali ajde aktualna je treca sezona pa je serija opet popularna.

Inace, prva sezona je za cistu peju, druga vec zivi na slavi prve sezone i ima nekakvu pricu, ali zato je do sada treca sezona izgubila na svemu.

dexter je postao mlakonja, stvari se rjesavaju manjom linijom otpora itd... no svejedno je gledljiva, ali se ne moze usporedzivati s prvom sezonom

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

no svejedno je gledljiva, ali se ne moze usporedzivati s prvom sezonom

Samo skidam treću, još ne gledam, ali IMHO trebalo je sve ostati na prvoj sezoni i Dexter ulazi u legendu. Druga je dobra, pa bih i tu mogao reći da je trebao biti kraj. Ali treća... neću reći ništa dok ne vidim do kraja.

Moram samo još dodati da su vrlo rijetke filmske priče o tako originalnim likovima, tako dobra karakterizacija likova u seriji i tako dobra promišljanja glavnog lika. Dexter je TV božanstvo.

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Moram samo još dodati da su vrlo rijetke filmske priče o tako originalnim likovima, tako dobra karakterizacija likova u seriji i tako dobra promišljanja glavnog lika. Dexter je TV božanstvo.

treca sezona moze zavrsiti dobro. Cool
suzdrzat cu se od spojlera ali po meni dexter se vec u drugoj epizodi zakopao do grla i iskreno bilo bi zanimljivo da krene kao druga sezona.
No showtime je najavio jos dvije sezone (ukupno 5).

Mislim da ce se svi sloziti da bi grand finale bio u petoj sezoni da Dex bjezi od svakoga, jer sve tajne izadzu vanka... te da na kraju sve zavrsi jednim finim rezanjem grkljana kao sto je zavrsila prva sezona... Neodlučan
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
pixelatem kaže...

no svejedno je gledljiva, ali se ne moze usporedzivati s prvom sezonom

Samo skidam treću, još ne gledam, ali IMHO trebalo je sve ostati na prvoj sezoni i Dexter ulazi u legendu. Druga je dobra, pa bih i tu mogao reći da je trebao biti kraj. Ali treća... neću reći ništa dok ne vidim do kraja.

Prvi put kada sam pročitao Dextera bilo mi je ništa posebno, tako da kada sam čuo da rade seriju po toj knjizi nisam očekivao niša posebno, ali serija je odlična i milijun puta bolja od knjige. 2. sezonu su radili scenaristi (nije bila adaptacija knjige) i mislim da je lošija od 1., ali svejedno dobro izvedena. 3. sezona mi je dobro počela ali ne sviđa mi se kako se Dexter mijenja.

Za one koji nisu znali: DEXTER JE VEĆ OTKUPLJEN ZA 4. I 5. SEZONU!!!
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Dexter

Nisam imao vremena bas tako da sam tek pri kraju druge sezone. Ali sada sam aktivno poceo gledat (tj. ne mogu stat) pa brzo to ide.

Prva sezona je fantasticna, jedino mi je radnja jako poznata od nekud. Ne znam jel moguce da sam je vec prije negdje gledao, ili neki film ima slicnu pricu.

Jedno 2 epizode prije nego li se saznalo pretpostavio sam tko bi mogao biti "Ice truck killer".

Uglavnom, super serija. Dexter je prebolestan ... :))

- Be a Minimalist. It's the least you can do ... -
17 godina
neaktivan
Dexter

evo sinoc sam pogledao novu epizodu iz trece sezone i sve mi nekako smrdi da ce to postat dobro

. Napokon se prica ponovno zahuhtava, iako su to mogli malo bolje napravit a ne 5 epizoda uvoda za glavni punch-line.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice