Da ali T150 dolazi sa opet nekvalitetnim papucicama bez kvacila, tak da u buducnosti nemre uzet mjenjac koji ce mu stvarno falit ak bude igrao assetto corsu... Ali da, G29 je stvarno skripav tak da ja bi njega iskljucivo uzeo novog (ili rabljenog, ali OBAVEZNO sa garancijom). Ja sam promijenio vec 2 komada G29tke (vec sam bio opisivao probleme) i evo trenutni 3 G29 sa amazona kojeg sam uzeo novog za 122€ koji je nedavno opet nedavno poceo skripat da te zabole glava (ne mene, nego ostale ukucane) tak da opet on ide na reklamaciju kad mu bude garancija pred isteku...
Za DFGT nedaj vise od nekih 50-60€, iako je volan super, ne vrijedi vise od 50€ za kolko sam ga ja i jedva prodao na njuskalu...
Ove ostale volane koji imaju ispod 900 stupnjeva okret nemoj nit gledat jer to opet nije simulacija i definitivno nije za uzivanciju pogotovo u assetto corsi i sl..
Edit: vec sam rekao par puta ovo... no ako uzmes G29 sa 2 god garancije, to je kao da imas dozivotnu garanciju na tom volanu jer svaki G29 volan ima problema sa cviljenjem a to se smatra greskom... Ne tak davno je na forumu bio jedan lik koji je uspio zeznut onaj dio sa kojim se steze G29 za stol, logitech mu je rekao da ce mu poslat novi volan jedino ako da dokaz da je ovog prethodnog unistio, ovaj precviko kabal i prihvaceno je