PC/X360 dobar gaming volan do 500kn

poruka: 3
|
čitano: 2.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dobar gaming volan do 500kn za PC/X360

Planiram uzet volan za PC i x360. Zelio bi da je postoje sto teze moguce, znaci postolje sa papucicama, postolje volana i mjenjac. Nebi bas htio neku gadnu plasticariju, a niti da moram stavljat vrece pjeska da papucice ili volan stoje na mjestu.

Da ima feedback vibraciju, realtivno dobru, i najbitnije od svega, dobrar response i preciznost sta se tice svega.

Sta se tice mjenjaca, moze keytronic( onako kako recimo enzo ima na volanu) al rađe bi da ima dobar stari klasicni( bolji je osječaj)

Planiram igrat Forzu 4 s njim, Shift na PC-u, i jos mozda neke arkadne racing igre...

Gledao sam neke Genius, Trustmaster i Logitech, al logitech su dosta skuplji( neznam dal s razlogom ili nabijanje cijena radi imena)

BTW, nije nuzno da set ima podrsku i za x360, al ako je moguce, bolje da :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 2:06 (TheDarkSide).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC/X360 dobar gaming volan do 500kn

Mene zanima dali se je netko susreo s ovim volanom http://www.acme.eu/en-us/product/078055 

imao sam slican model (manji i bez mijenjaca) 

Što se tiće logitech-a nije to nabijanje cijena jednostavno su volani dosta kvalitetni i čvrsti.... imao sam ja volan od 300-350 kuna  i služio me je dobro i onda su nakon pola godine poceli problemi (pukla mi je stega i volan je poceo krivo prikazivati osi x i y)..... 

a sad čekaj nekoga drugoga da ti preporući jel ja sam jako malo volana imao.

evo ovakav je bio prije

Suha krpa na dnu mora.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 16:00 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Dobar gaming volan do 500kn za PC/X360
TheDarkSide kaže...

Planiram uzet volan za PC i x360. Zelio bi da je postoje sto teze moguce, znaci postolje sa papucicama, postolje volana i mjenjac. Nebi bas htio neku gadnu plasticariju, a niti da moram stavljat vrece pjeska da papucice ili volan stoje na mjestu.

Da ima feedback vibraciju, realtivno dobru, i najbitnije od svega, dobrar response i preciznost sta se tice svega.

Sta se tice mjenjaca, moze keytronic( onako kako recimo enzo ima na volanu) al rađe bi da ima dobar stari klasicni( bolji je osječaj)

Planiram igrat Forzu 4 s njim, Shift na PC-u, i jos mozda neke arkadne racing igre...

Gledao sam neke Genius, Trustmaster i Logitech, al logitech su dosta skuplji( neznam dal s razlogom ili nabijanje cijena radi imena)

BTW, nije nuzno da set ima podrsku i za x360, al ako je moguce, bolje da :)

Ako hoćeš FF,mjenjač,kvalitetu,onda ti treba najmanje 1000kn(za novi)...Logitech Driving Force je odličan,ali ti ostaje samo polovan jer se više ne proizvode...

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice