Tko je osvojio Ipod?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Misliš iPhone?
hm i mene muci to pitanje
Sin nekog clana uprave koji jadan nema para kupit svoj...
kako to obicno biva, ako ga je dobio "obican smrtnik" onda kupon ne vrijedi ili je falsifikat.
Meni evo vec 5 godina nisu dali Mercedes iz nagradne igre LEDO jer sam dobio dopis da sam pokusao prevarit tvrtku LEDO...
Sin nekog clana uprave koji jadan nema para kupit svoj...
kako to obicno biva, ako ga je dobio "obican smrtnik" onda kupon ne vrijedi ili je falsifikat.
Meni evo vec 5 godina nisu dali Mercedes iz nagradne igre LEDO jer sam dobio dopis da sam pokusao prevarit tvrtku LEDO...
da Ipod sry zabunio sam se
EDIT: thanks na linku jurluk..... jeli Osijek spada u Sjevero istočnu Hrvatsku (Sj.ist.Hrv. je blizu osijeka pa...)
ja bi rekao da Osijek spada u istocnu Hrvatsku, fakat zbunjuce =P
i nije "Iphone" nego "iPhone"
Osijek je ISTOČNA HRVATSKA za one koji neznaju!
hvala... ma znam ja gdje je istok - zapad sjever - jug ........ samo nisam bio siguran dali to obuhvaća i Osijek jer je Sjeveroistočna Hrvatska blizu Osijeka. Znači to je zagreb vjerojatno .. ali on je više sjeverno nego sjeveroistočna Hrv.! whatewer...
hvala... ma znam ja gdje je istok - zapad sjever - jug ........ samo nisam bio siguran dali to obuhvaća i Osijek jer je Sjeveroistočna Hrvatska blizu Osijeka. Znači to je zagreb vjerojatno .. ali on je više sjeverno nego sjeveroistočna Hrv.! whatewer...
noup, pod jug :P