Tko je osvojio Ipod?

poruka: 14
|
čitano: 2.288
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tko je osvojio Ipod?

Tko je osvojio Ipod?

brb

0 0 hvala 0
17 godina
Tko je osvojio Ipod?

Misliš iPhone?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tko je osvojio Ipod?

hm i mene muci to pitanje

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Tko je osvojio Ipod?

Sin nekog clana uprave koji jadan nema para kupit svoj...

kako to obicno biva, ako ga je dobio "obican smrtnik" onda kupon ne vrijedi ili je falsifikat.

Meni evo vec 5 godina nisu dali Mercedes iz nagradne igre LEDO jer sam dobio dopis da sam pokusao prevarit tvrtku LEDO...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tko je osvojio Ipod?

valjda misliš iphone, a ne ipod

dobitnik

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Sin nekog clana uprave koji jadan nema para kupit svoj...

kako to obicno biva, ako ga je dobio "obican smrtnik" onda kupon ne vrijedi ili je falsifikat.

Meni evo vec 5 godina nisu dali Mercedes iz nagradne igre LEDO jer sam dobio dopis da sam pokusao prevarit tvrtku LEDO...

Nisu planirali da netko stvarno i dobije ili..?:P
17 godina
neaktivan
kad je doso po svog merđu rekli su mu da su se zezali :P a on je samo otiso...ja bi se vratio po svog merđu ponoći :P
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Tko je osvojio Ipod?

da Ipod sry zabunio sam se

EDIT: thanks na linku jurluk..... jeli Osijek spada u Sjevero istočnu Hrvatsku (Sj.ist.Hrv. je blizu osijeka pa...)

brb
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2009 15:55 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tko je osvojio Ipod?

ja bi rekao da Osijek spada u istocnu Hrvatsku, fakat zbunjuce =P

i nije "Iphone" nego "iPhone" Belji se

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tko je osvojio Ipod?

Osijek je ISTOČNA HRVATSKA za one koji neznaju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tko je osvojio Ipod?

hvala... ma znam ja gdje je istok - zapad sjever - jug ........ samo nisam bio siguran dali to obuhvaća i Osijek jer je Sjeveroistočna Hrvatska blizu Osijeka. Znači to je zagreb vjerojatno .. ali on je više sjeverno nego sjeveroistočna Hrv.! whatewer...

brb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...

hvala... ma znam ja gdje je istok - zapad sjever - jug ........ samo nisam bio siguran dali to obuhvaća i Osijek jer je Sjeveroistočna Hrvatska blizu Osijeka. Znači to je zagreb vjerojatno .. ali on je više sjeverno nego sjeveroistočna Hrv.! whatewer...

LOL. tebi je sjeveroistočna Hrvatska blizu osijeka. LOOOOOOOL
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
jurluk kaže...
Ficho3D kaže...

LOL. tebi je sjeveroistočna Hrvatska blizu osijeka. LOOOOOOOL
 e ljudi jel spada istra pod sjeveroistok....? :P :P :P
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
neaktivan
Tko je osvojio Ipod?

noup, pod jug :P

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice