Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 633.406
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Trebalo i neki tekst u stilu "HG Spot-od uspona do propasti". Da malo vidimo kakve se to zakulisne igre odvijaju u takvim tvrtkama.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

možda bi blo dobro za temu broja uzeti usporedbu informatičkih trgovina (ADM,Protis,Links itd.) i to razvrstati u kategorije uz malo istraživačkog novinarstva (kvaliteta usluge,poštarina i sl.),još dodati za svaku trgovinu best buy proizvod za svaku vrstu opreme (CPU,grafičke kartice,RAM memorija itd.)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Re: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Meni bi bilo fora da u nagradnoj igri bude pisanje bugu i objavljivanje tog teksta za jedan broj :D
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Meni bi bilo fora da u nagradnoj igri bude pisanje bugu i objavljivanje tog teksta za jedan broj :D

Nije ti ovo Modra lasta. :p

16 godina
dekstroza kaže...
Mitch kaže...

Nije ti ovo Modra lasta. :p

hahhah dobra...no ja sam mislio na forum

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Kada čovjek preda na servis svoj mob uredno legales kupljen u "TOM" centru !TOG" operatera, i nakon nekog vremena ga dobije toliko oštećenog, da se čovjek upita iz kojeg rata je taj mob došao, što čovjek može više očekivati od tog operatera i od njihova servisa, tko tamo radi i što, igra nogomet sa dobivenim mobovima na servis??

Želio bih da ekipa BUG-a u neko daljnje vrijeme, iz vica pošalje nekoliko mobova na servis svim operaterima koji egzistiraju u RH, te da pri tome obrate posebno pozornost na zamjenske mobove koje će dobiti za vrijeme servisa (ako ih uopće dobiju), te kakvi će mobiteli izgledati nakon servisa, jer sam doznao da znaju i tragovi žara cigarete ostajati po mobovima, a vlasnik je samo NEPUŠAČ!!?? Posebno obratiti pozornost na ispunjavanje formulara u kojem stoje zapisani detalji o stanju moba kakav je bio kada je predan djelatniku nekog konkretnog operatera!! 

slazem se s ovim, dobra ideja. ja dok sam odnio k750 nisam ga imao 3 tjedna, a u zamjenu sam dobio nokiu 3310. na kraju taj k750 nisu mogli popravit -.-

jos jedna ideja -- mogli bi napravit test i usporedbu kucista, od najjeftinijih pa do najskupljih, ocijenit ih koja su najbolja (npr prema prostranosti, velicini, protoku zraka, dizajnu i opcenitoj kvaliteti)

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
14 godina
protjeran

i jos jedna ideja :D

mogli bi napravit neku malu tablicu koja bi bila u svakom bug-ovom broju na odredenoj stranici. ta bi tablica pokazivala koje se igre najcesce igraju online (multiplayer), tj. koje su napopularnije multiplayer igre.tablica bi mogla biti kao neki top 10 ili top 15.

pretpostavljam da bi WoW bio prvi, a dalje ne znam koje bi bile. to bi (barem prema mojem misljenju) uvelike pomoglo ljudima u izbogu igara, znaci da ne kupe neku igru koju nitko ne igra vise online.

ne treba biti nikakav clanak o tome, nego samo neka mala tablica, mozete ju smjestit na pocetku di je sadrzaj.

evo to su moje ideje :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Obzirom na android marketu korisnici ne mogu kupovati JOŠ uvijek aplikacije preko mobova, volio bih ako može BUG pokušat pokrenuti nekim mailom i upitom u svezi narečenog problema, i one kokrodile u GoogleOVOJ baruštini maaaaalo prodrmati, neka pojasne i objasne ZAŠTO {#} {#} ??!!!! Neka se i o takvom nečemu napiše članak, a ne da samo BUG piše što drugi u europi komentiraju i lamentiraju, neka drugi pišu o nama i našim temama, neka pišu i o BUG-u!! 

Po ovom načinu odnosa i obraćanja odnosno 100%tne ne pažnje, Google od mene dobiva {#} i {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

Želio bi malo vidjeti pojedinosti oko foruma, možda kako je nastajao tijekom godina, koje su sve tehnologije korištene, i tako neke pojedinosti. Možda malo da i mi smrtnici vidimo izgled moderatorskog sučelja, intervju sa moderatorima na forumu (F1-Ivo, naxeem, LUXX, itd..) te kako im izgleda tipičan "radni dan" na forumu. Koliko često redakcija sudjeluje na forumu, te koliko vremena provode tamo? 

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
11 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Želio bi čitat Usporedni Test: Miševi za Igrače

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sirka666 kaže...

Želio bi malo vidjeti pojedinosti oko foruma, možda kako je nastajao tijekom godina, koje su sve tehnologije korištene, i tako neke pojedinosti. Možda malo da i mi smrtnici vidimo izgled moderatorskog sučelja, intervju sa moderatorima na forumu (F1-Ivo, naxeem, LUXX, itd..) te kako im izgleda tipičan "radni dan" na forumu. Koliko često redakcija sudjeluje na forumu, te koliko vremena provode tamo? 

moze, hocu prednarudzbu broja u kojem ce biti ta tema :)

Slazete li se sa ovom idejom?

24 da
3 ne
15 godina

Sorry ekipa, ali zadnje sto zelim citati u BUG-u je intervju sa moderatorima na forumu! OMG koje ideje!

Tj. ne zelim uopce citat o forumu u casopisu! Ako nekoga zanima nesto o moderatorima neka si otvori temu i neka pita moderatore sta vec ima za pitat (ne znam stvarno sta bi to bilo, ali ok) ili jos bolje, neka im posalje PM i zamoli ih da bude njihov prijatelj!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
4 6 hvala 0
14 godina
protjeran
win32 kaže...

Sorry ekipa, ali zadnje sto zelim citati u BUG-u je intervju sa moderatorima na forumu! OMG koje ideje!

Tj. ne zelim uopce citat o forumu u casopisu! Ako nekoga zanima nesto o moderatorima neka si otvori temu i neka pita moderatore sta vec ima za pitat (ne znam stvarno sta bi to bilo, ali ok) ili jos bolje, neka im posalje PM i zamoli ih da bude njihov prijatelj!

ok, kad si se tak pametno izjasnio da ne zelis citat o tome, daj onda ideju o cemu bi zelio citat, a ne samo kritizirat

16 godina
odjavljen

U samogradnji neka bude na par strana case modding ili neka bude u nastavcima kroz par brojeva.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

U samogradnji neka bude na par strana case modding ili neka bude u nastavcima kroz par brojeva.

odlicna ideja. planiram moddati kuciste, pa bi mi dobro dosli par savjeta. npr kako izrezati bocnu stranicu, kako pricvrstit plexi ili staklo, koji su najbolji ventovi s onim lampicama, neonske lampe, potenciometri, pa i samo lakiranje kucista

15 godina
minikdo kaže...
vexx5555 kaže...

odlicna ideja. planiram moddati kuciste, pa bi mi dobro dosli par savjeta. npr kako izrezati bocnu stranicu, kako pricvrstit plexi ili staklo, koji su najbolji ventovi s onim lampicama, neonske lampe, potenciometri, pa i samo lakiranje kucista

eto bugovcima godisnja samogradnja{#}

Gamers Don't Die, They Respawn¤¤xf:carlibas¤¤pocetnik u LoL
14 godina

Broj 223 je na kioske došao već 28. svibnja a broj 224 JOŠ uvijek nije došao  {#}, zašto????

Hoće li skoro ti dostavljači, želimo čitati nešto novoga na plaži tijekom "pauze" {#}!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
moderator

Bug br.224/225 bi trebao biti na većini kioska u subotu 02.07.2011.

Vesna Ujaković

Odjel pretplate i distribucije

16 godina
odjavljen
Vesna1 kaže...

Vesna Ujaković

A kada bi trebao doći pretplatnicima?

15 godina
vexx5555 kaže...

Već je u rukama jednog od inih.

Tema broja: Smartphonei (45 komada)

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
moderator
vexx5555 kaže...
Vesna1 kaže...

Vesna Ujaković

Danas je predan pošti i službi za dostavu.

I prestanite spamati po ovoj temi! {#}

...
16 godina
neaktivan

recenzije lcd 32-42 "  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Volio bih pročitati recenziju novog Samsungovog Smart TV-a i npr. u off temi kako radi hawk-eye u tenisu.

Tajna velikih bogatstava bez jasnog podrijetla uvijek je u zločinu koji je zaboravljen jer je počinjen propisno. - H. de Balzac
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:37 (OneSpy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja bih volio citat o naprednostima igracih konzola

Dejan
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Bilo sto, samo da tema broja opet ne bude vezana uz smartphone. Maaalo ste pretjerali. {#}

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
16 godina
odjavljen

Predlažem da na GamesMaster stranici gdje su top igre umjesto iPhone OS platforme bude "smarphone", dakle igre sa svih smartphone platformi. Zašto nije recimo Android, a ne baš iOS?

av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako instalirat mac os x lion na pc / intel

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
blendeR kaže...

Kako instalirat mac os x lion na pc / intel

To je piratstvo.

-------------------------------------------------------

ONTOPIC: volio bih čitati o Crossfire i SLi tehnologijama (par benchova i to) i o case moddingu.

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 12:54 (mate960).
16 godina
odjavljen

Pregled ponude cloud computing riješenja koja su primjenjiva u kućanstvima bila bi dobra tema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dejko2 kaže...

ja bih volio citat o naprednostima igracih konzola

Jedna tema tog tipa bi baš dobro sjela. Šta ko planira da izbaci za naredni period, njihove karakteristike itd.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice