Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 620.106
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Kada će izaći novi Brothers in Arms jer je u ovom zadnjem (Hells Highway) na završetku pisalo To Be Continued...

xFire: ivan996
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 7:21 (xxCROsainTxx).

0 0 hvala 0
15 godina

Test DVD pogona...koliko god zvučalo smiješno, mislim da je ovakav test prijekopotreban.

Sve što tražim je da procjene/izmjere buku. Taj podatak nećemo dobiti u nikakvim specifikacijama, pa se vrlo lako zeznuti i uzeti neki vrlo bučan.

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 14:10 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
15 godina

i dajte molim vs malo manje ovih glupih gadgeta iphonea,ipada i slicnih kura_ca i mao više kompova, testova hardwarea itd...

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
trebala bi biti posebna rubrika predstavljanje i testovi novih i starih tehnologija, i uz test ssd memorija, da komentiraju dali se isplati uzeti ssd disk i ako da, koji je najisplativiji
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
14 godina
neaktivan

Da napisu nesto vise o ovome posto ga namjeravam kupit.....

http://www.bug.hr/vijesti/tablet-windowsima-7/98768.aspx

0 0 hvala 0
16 godina

HTPC - kako ga što jeftinije napraviti, koje komponente/kućišta, itd.

Usporedba vanjskih uređaja (sa/bez HDD-a) sa mogućnošću HD multimedije -

WD TV Live, Popcorn, Icidu i drugi koji su dobavljivi u Europi,

jer isti niču kao poslije kiše od raznih (renomiranih i noname) proizvođača.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Matozan kaže...

Vec nas je par zatrazilo HTPC u novom broju. Valjda nas budu poslusali :(

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Matozan kaže...

Vec nas je par zatrazilo HTPC u novom broju. Valjda nas budu poslusali :(

valjda,i ja zelim htpc

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
16 godina

Pošto vidim da je mnogo forumaša "glasalo" za Home Theater PC, onda je po meni najbolje ovo za rujanski broj :

• Tema broja : Konfiguracije, od HTPC-a do Ekstremnog PC : konfe za 3,5,7 i 10 tisuća kuna
  • Test Novih Fermija GTX 460 i 450 (ako dotad izađe)

E sad ja bih još volio vidjet nešto od ovog :

• Test Eksternih HDD kućišta, i onih sa USB 3.0
  • Podaci o trenutno dostupnim USB 3.0 karticama i stickovima
  • Best Buy komponente sa najnižom razinom buke (komponente za "torrent" pc)

Hvala unaprijed, Mitch.

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!

6 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

Hvala unaprijed, Mitch.

Ovo ti je lagano:grafa sa pasivnim hladnjakom,neki ogroman CPU hladnjak tipa Mugena i gore skuplji vent sa 500-700 okretaja i tiho napajanje.
Od ovog ne moze biti tiše.

Elite Spammer
15 godina

Ja bi htio da neki iz redakcije npr. Vrdelja ili Petrić ili ostali naprave kao nekakav interview o sebi kako su uopće došli u BUG. Osmijeh

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Krešo91 kaže...

Ja bi htio da neki iz redakcije npr. Vrdelja ili Petrić ili ostali naprave kao nekakav interview o sebi kako su uopće došli u BUG.Osmijeh

On ti je Petric, kao švedsko prezime

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 18:36 (Mitch).
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
Krešo91 kaže...

Ja bi htio da neki iz redakcije npr. Vrdelja ili Petrić ili ostali naprave kao nekakav interview o sebi kako su uopće došli u BUG.Osmijeh

On ti je Petric, šveđanin

To nije blizu Svedsko prezime.

Kako se cita? Pitris?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

• Tema broja : Konfiguracije, od HTPC-a do Ekstremnog PC : konfe za 3,5,7 i 10 tisuća kuna

Oprostite na duplom ali, taj tema je svake godine u 10. mjesecu.

Zasto kvariti tradiciju?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

Pošto vidim da je mnogo forumaša "glasalo" za Home Theater PC, onda je po meni najbolje ovo za rujanski broj :

• Test Novih Fermija GTX 460 i 450 (ako dotad izađe)

E sad ja bih još volio vidjet nešto od ovog :

• Test Eksternih HDD kućišta, i onih sa USB 3.0
  • Podaci o trenutno dostupnim USB 3.0 karticama i stickovima

Hvala unaprijed, Mitch.

za torrent pc je također bitno da ima što manju potrošnju, pa bi bilo dobro da se i to uzme u obzir.

16 godina
neaktivan

mislim da bi se mogli pozabaviti malo sa gamerima..... onim hardcore i svi koji se tako osjecaju

znači veliki TEST: gaming tipkovnice, gaming headsetovi.... za miševe i podoge netreba jer je prije nekoliko brojeva bio test gaming glodavaca

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

u idućem bugu  bi definitivno volio vidjet duplericu na kojoj su gole ženske sa radeonima na "ključnim" mjestima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dj_renny kaže...

u idućem bugu  bi definitivno volio vidjet duplericu na kojoj su gole ženske sa radeonima na "ključnim" mjestima :D

Najbolje bez radeona. Da se ključna mjesta vide. Ali tada bi Bug bio posve drugi tip časopisa.

Definitivno bi trebao biti HTPC i test tipkovnica. Mogli bi se malo pozabaviti i sa hladnjacima za grafe. Dugo nisam vidio test hladnjaka za grafe. Pokusni kunić-GTX480.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
dj_renny kaže...

Najbolje bez radeona. Da se ključna mjesta vide. Ali tada bi Bug bio posve drugi tip časopisa.

Definitivno bi trebao biti HTPC i test tipkovnica. Mogli bi se malo pozabaviti i sa hladnjacima za grafe. Dugo nisam vidio test hladnjaka za grafe. Pokusni kunić-GTX480.

guras prste u vatru... doslovno XD

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
15 godina
neaktivan

Apsolutno treba napraviti pravi test radeonka izašlih u ovoj godini...... serije 5......

15 godina
neaktivan
sta se tice onog tihog kompaa, sa ebaya mozes narucit vodeno za 200 kn plus carina 150... OD TOGA tise neide XD
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
sta se tice onog tihog kompaa, sa ebaya mozes narucit vodeno za 200 kn plus carina 150... OD TOGA tise neide XD

aj nam reci di :)

link

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
protjeran
Volio bih da u slj. broju bude top 10 igara i aplikacija za android i test kuhanih rom-ova. Takoder bih volio vidjeti temu o clockanju i kako ga podnose pojedine komponente.
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelio bi vidit test gotovih konfa iz metroa,mercatora itd. ali s najmanje 15 konfa/usporedba hostinga i imena domena/PRAVI test coolera s hit coolerima... eh da. moze i neka velka (20str) tema o clockanju...
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
17 godina
neaktivan

Evo da i ja nešto napišem. Nemam baš prijedloga za sljedeći broj (iako se i tu mogu strpati), nego više "općenitih" prijedloga. Neznam da li je već netko ovakvo nešto predlagao, a stvarno nemam volje pretražiti svih 37 stranica ove teme. Osobno bih volio vidjeti da u svakom broju napišete po 2 ili 4 stranice o nekoj kompaniji koja je utjecala na razvoj PC industrije i informatičke industrije općenito npr. Xerox, Microsoft, IBM, Intel, Sony, Cisco, Epson, HP itd. Malo pisati o njihovim uspjesima i promašajima, načinima na koji su utjecali na industriju, njihovim planovima za budućnost i novim tehnologijama koje istražuju. Iako se takvo nešto može vrlo lako naći na internetu ipak je puno ljepše i zabavnije za čitati kada to odradi profesionalni novinar i sve to zapakira u jedan fin tekstić, nego korporacijski marketing i "internetski novinari". Ne trebam ni spominjati koliko su takve stvari poučne  i informativne.

Drugi prijedlog bi bio da u svakom broju obradite jednu od tehnologija na koje odavno čekamo, iliti tehnologiju budućnosti. Npr. u sljedećem broju pišete o virtualnoj stvarnosti - radi li itko na razvoju takve tehnologije? Zašto još nije moguća? Kada očekivati takvo nešto? Dokle smo trenutno dogurali? Koje još prepreke treba prijeći? itd. To su stvari o kojima svatko voli čitati pogotovo kad su takve teme profesionalno obrađene. Može svatko od nas naći informacije o tome na internetu ali, kao što sam već rekao, puno je ljepše, preglednije i bolje kada jedan profesionalni novinar skupi sve potrebne informacije o tome i upakira ih u jedan zanimljiv tekst. Što je najbolje, ima cijela hrpa tehnologije koja "samo što nije" tako da bi definitivno imali hrpu materijala za tekstove.

Toliko zasad od mene, al' budem ja imao još prijedlogaNamigiva

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
11 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Jel mogu na dvd stavit demo verziju pes 2011 ili fifa 11 ....

1 0 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

Jel mogu na dvd stavit demo verziju pes 2011 ili fifa 11 ....

ako će do tad izać

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
15 godina

Ja bi želio vidjeti remake bug dvd-a. Odavno ga nisu mijenjali, a i izgled je malo zastario.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

PA OVAJ NOVI BUG JE KATASTROFA!

Hrpa bespotrebnih stranica o Antivirusu,pa koristim najslabiji antivirus godinama i nikad nikakvih virusa!!!!!!!!!!!!

ŽAO MI NOVACA!!!!!!!

Stisni HVALA nije teško.

2 3 hvala 0
17 godina

Sta je vec izasao?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice