Kada će izaći novi Brothers in Arms jer je u ovom zadnjem (Hells Highway) na završetku pisalo To Be Continued...
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 620.106
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Test DVD pogona...koliko god zvučalo smiješno, mislim da je ovakav test prijekopotreban.
Sve što tražim je da procjene/izmjere buku. Taj podatak nećemo dobiti u nikakvim specifikacijama, pa se vrlo lako zeznuti i uzeti neki vrlo bučan.
i dajte molim vs malo manje ovih glupih gadgeta iphonea,ipada i slicnih kura_ca i mao više kompova, testova hardwarea itd...
Da napisu nesto vise o ovome posto ga namjeravam kupit.....
HTPC - kako ga što jeftinije napraviti, koje komponente/kućišta, itd.
Usporedba vanjskih uređaja (sa/bez HDD-a) sa mogućnošću HD multimedije -
WD TV Live, Popcorn, Icidu i drugi koji su dobavljivi u Europi,
jer isti niču kao poslije kiše od raznih (renomiranih i noname) proizvođača.
Vec nas je par zatrazilo HTPC u novom broju. Valjda nas budu poslusali :(
Vec nas je par zatrazilo HTPC u novom broju. Valjda nas budu poslusali :(
valjda,i ja zelim htpc
Pošto vidim da je mnogo forumaša "glasalo" za Home Theater PC, onda je po meni najbolje ovo za rujanski broj :
- Tema broja : Konfiguracije, od HTPC-a do Ekstremnog PC : konfe za 3,5,7 i 10 tisuća kuna
- Test Novih Fermija GTX 460 i 450 (ako dotad izađe)
E sad ja bih još volio vidjet nešto od ovog :
- Test Eksternih HDD kućišta, i onih sa USB 3.0
- Podaci o trenutno dostupnim USB 3.0 karticama i stickovima
- Best Buy komponente sa najnižom razinom buke (komponente za "torrent" pc)
Hvala unaprijed, Mitch.
Hvala unaprijed, Mitch.
Ovo ti je lagano:grafa sa pasivnim hladnjakom,neki ogroman CPU hladnjak tipa Mugena i gore skuplji vent sa 500-700 okretaja i tiho napajanje.
Od ovog ne moze biti tiše.
Ja bi htio da neki iz redakcije npr. Vrdelja ili Petrić ili ostali naprave kao nekakav interview o sebi kako su uopće došli u BUG.
Ja bi htio da neki iz redakcije npr. Vrdelja ili Petrić ili ostali naprave kao nekakav interview o sebi kako su uopće došli u BUG.
On ti je Petric, kao švedsko prezime
On ti je Petric, šveđanin
To nije blizu Svedsko prezime.
Kako se cita? Pitris?
- Tema broja : Konfiguracije, od HTPC-a do Ekstremnog PC : konfe za 3,5,7 i 10 tisuća kuna
Oprostite na duplom ali, taj tema je svake godine u 10. mjesecu.
Zasto kvariti tradiciju?
Pošto vidim da je mnogo forumaša "glasalo" za Home Theater PC, onda je po meni najbolje ovo za rujanski broj :
- Test Novih Fermija GTX 460 i 450 (ako dotad izađe)
E sad ja bih još volio vidjet nešto od ovog :
- Test Eksternih HDD kućišta, i onih sa USB 3.0
- Podaci o trenutno dostupnim USB 3.0 karticama i stickovima
Hvala unaprijed, Mitch.
za torrent pc je također bitno da ima što manju potrošnju, pa bi bilo dobro da se i to uzme u obzir.
mislim da bi se mogli pozabaviti malo sa gamerima..... onim hardcore i svi koji se tako osjecaju
znači veliki TEST: gaming tipkovnice, gaming headsetovi.... za miševe i podoge netreba jer je prije nekoliko brojeva bio test gaming glodavaca
u idućem bugu bi definitivno volio vidjet duplericu na kojoj su gole ženske sa radeonima na "ključnim" mjestima :D
u idućem bugu bi definitivno volio vidjet duplericu na kojoj su gole ženske sa radeonima na "ključnim" mjestima :D
Najbolje bez radeona. Da se ključna mjesta vide. Ali tada bi Bug bio posve drugi tip časopisa.
Definitivno bi trebao biti HTPC i test tipkovnica. Mogli bi se malo pozabaviti i sa hladnjacima za grafe. Dugo nisam vidio test hladnjaka za grafe. Pokusni kunić-GTX480.
Najbolje bez radeona. Da se ključna mjesta vide. Ali tada bi Bug bio posve drugi tip časopisa.
Definitivno bi trebao biti HTPC i test tipkovnica. Mogli bi se malo pozabaviti i sa hladnjacima za grafe. Dugo nisam vidio test hladnjaka za grafe. Pokusni kunić-GTX480.
guras prste u vatru... doslovno XD
Apsolutno treba napraviti pravi test radeonka izašlih u ovoj godini...... serije 5......
aj nam reci di :)
link

Evo da i ja nešto napišem. Nemam baš prijedloga za sljedeći broj (iako se i tu mogu strpati), nego više "općenitih" prijedloga. Neznam da li je već netko ovakvo nešto predlagao, a stvarno nemam volje pretražiti svih 37 stranica ove teme. Osobno bih volio vidjeti da u svakom broju napišete po 2 ili 4 stranice o nekoj kompaniji koja je utjecala na razvoj PC industrije i informatičke industrije općenito npr. Xerox, Microsoft, IBM, Intel, Sony, Cisco, Epson, HP itd. Malo pisati o njihovim uspjesima i promašajima, načinima na koji su utjecali na industriju, njihovim planovima za budućnost i novim tehnologijama koje istražuju. Iako se takvo nešto može vrlo lako naći na internetu ipak je puno ljepše i zabavnije za čitati kada to odradi profesionalni novinar i sve to zapakira u jedan fin tekstić, nego korporacijski marketing i "internetski novinari". Ne trebam ni spominjati koliko su takve stvari poučne i informativne.
Drugi prijedlog bi bio da u svakom broju obradite jednu od tehnologija na koje odavno čekamo, iliti tehnologiju budućnosti. Npr. u sljedećem broju pišete o virtualnoj stvarnosti - radi li itko na razvoju takve tehnologije? Zašto još nije moguća? Kada očekivati takvo nešto? Dokle smo trenutno dogurali? Koje još prepreke treba prijeći? itd. To su stvari o kojima svatko voli čitati pogotovo kad su takve teme profesionalno obrađene. Može svatko od nas naći informacije o tome na internetu ali, kao što sam već rekao, puno je ljepše, preglednije i bolje kada jedan profesionalni novinar skupi sve potrebne informacije o tome i upakira ih u jedan zanimljiv tekst. Što je najbolje, ima cijela hrpa tehnologije koja "samo što nije" tako da bi definitivno imali hrpu materijala za tekstove.
Toliko zasad od mene, al' budem ja imao još prijedloga
Jel mogu na dvd stavit demo verziju pes 2011 ili fifa 11 ....
Jel mogu na dvd stavit demo verziju pes 2011 ili fifa 11 ....
ako će do tad izać
Ja bi želio vidjeti remake bug dvd-a. Odavno ga nisu mijenjali, a i izgled je malo zastario.
PA OVAJ NOVI BUG JE KATASTROFA!
Hrpa bespotrebnih stranica o Antivirusu,pa koristim najslabiji antivirus godinama i nikad nikakvih virusa!!!!!!!!!!!!
ŽAO MI NOVACA!!!!!!!
Sta je vec izasao?