Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 625.052
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Razer_Copperhead kaže...

Da li još uvijek vrijedi da možemo slati slike svog PC-a umjesto "Desktopa mjeseca"? Također me zanima da li umjesto "Desktopa mjeseca" može biti fotografija mjeseca? To sam već predložio ovdje, ali nije se ništa odgovorilo pa me zanima Vaše mišljenje.

Pa možete poslati - do sada nitko ništa nije poslao (jasno, nije bilo ni neke istaknute obavijesti - samo spika na forumu).

A na kakve fotografije mjeseca misliš? Nisi baš jasan i precizan u svojim prijedlozima...

...
15 godina
protjeran
Što bi željeli čitati u novom Bugu
Htpc.sve o njimu.kuciste,komponente,programi...
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Da li još uvijek vrijedi da možemo slati slike svog PC-a umjesto "Desktopa mjeseca"? Također me zanima da li umjesto "Desktopa mjeseca" može biti fotografija mjeseca? To sam već predložio ovdje, ali nije se ništa odgovorilo pa me zanima Vaše mišljenje.

Pa možete poslati - do sada nitko ništa nije poslao (jasno, nije bilo ni neke istaknute obavijesti - samo spika na forumu).

A na kakve fotografije mjeseca misliš? Nisi baš jasan i precizan u svojim prijedlozima...

Mislio sam na fotografije kao što su u ovoj temi. ''Umjetničke'' fotografije prirode ili nečeg drugog.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
moderator
Razer_Copperhead kaže...
Miro kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Mislio sam na fotografije kao što su u ovoj temi. ''Umjetničke'' fotografije prirode ili nečeg drugog.

Hm, nije to za Bug, tražilo bi puno prostora, a nije konkreten tema, pa bi mnogi rekli da uzalud trošimo prostor/papir...

...
15 godina
Napišite par riječi idućeg BUG-a o Kasperskom 2011,ako je moguće.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
softwaremaniac kaže...
Napišite par riječi idućeg BUG-a o Kasperskom 2011,ako je moguće.

Slazem se mogli bi malo o KIS I KAV 2011

17 godina

Definitivno HTPC. Gotova rijesenja vs home made rijesenja. Nisam siguran kada je to zadnji put bilo u Bugu. 

Dakle nekoliko verzija, jeftino, optimalno i high end rijesenje. Daljinci za HTPC, eventualno nekakva ozvucenja i slicno.

I'm going woo woo

7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Test lcd televizora 720p i 1080p i test am3 matičnih ploća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mozda o prastarim mobitelima, ili o Amigi a500, ili jeftine gaming konfe, mozda ps3 slim xbox 360 slim usporedba?
Mislis da me je briga jer imam 1 zvjezdicu??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sesvetski Kraljevec kaže...
jeftine gaming konfe

Dali ovo postoji!? Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Hahaha :D npr. Za 3-4k. Vidim da se dobre stvari mogu sloziti, pa bi i novije igre na medium-low pogonili.
Mislis da me je briga jer imam 1 zvjezdicu??

1 0 hvala 0
15 godina

Volio bih vidjeti da bug obradi temu sastavljanja cijelog PC-ja.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Neka se napokon nešto napiše o moddingu kučišta. Bilo je o OC-anju, pa zašto ne bi i ovo bilo.

Jedva čekam novi broj, nadam se da će bit novi Extremni PC.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 23:24 (vexx5555).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Bilo je vec u jednom od prijasnjih BUG-ova...mislim u nazad max godinu dana, ali nemoj me drzati za rijec.

P.S:

Provjerim sutra pa ti javim koji je broj ako je bilo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...
DamageHigh kaže...

Bilo je vec u jednom od prijasnjih BUG-ova...mislim u nazad max godinu dana, ali nemoj me drzati za rijec.

P.S:

Provjerim sutra pa ti javim koji je broj ako je bilo.

BUG br. 179 (10/2007) str. 108-112, 36 slika popraćene tekstom uputstva.

Radio, ne radio, svira radio!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 1:27 (boxer).
15 godina
neaktivan

Ja bih volio čitati o HTPC-u potrebnom softwareu i to, o antivirusinim riješenjima KIS i to...

Još bih volio o home media serverima s windows home serverom ili ačternativa linux ... volio bih i ponovoan high-end kučišta (ako se tako piše) to je bilo davno... i o jeftinim a kvalitetnim kučištima.

Neka sad bede škola adbe after efecta i premiere i to bi mi bio najdraži broj buga.. još da bude neki privjesak i is the best!

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo 3 brza prijedloga:

Usporedni test izdržljivosti tipkovnica / miševa (izljevanje kave, soka, pad sa stola i sl.).

Wireless samogradnja (antene, kablovi, setup svega, ...).

Usporedba aktualnih CMS-ova (koji je najbolji za što, learning curve, proširivost, ...).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zvjerkan kaže...

... volio bih i ponovoan high-end kučišta (ako se tako piše) to je bilo davno...

Stvarno davno.. BUG broj 208 (ožujak 2010.), str. 71. - 82.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina

Tema broja :

Konfiguracije (mislim da je dovoljno novih komponenti izašlo pa da se složi neka tema)

- u kategorije po nekim best buy segmentima : jeftina,poslovna,optimalna,gamer i htpc.

Mene najviše zanima što bi složili pod optimalno (negdje do 6000 kn), odma bi kupio

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zvjerkan kaže...

... volio bih i ponovoan high-end kučišta (ako se tako piše) to je bilo davno...

Ma nisam na to doslovno mislio znaš ono što je bilo pije par godina kučišta za zahtjevne.. e to bi ja opet

16 godina

siječanj 2009, nema baš puno kučišta novih tak da mislim da nije potrebno.

15 godina
Zvjerkan kaže...
DamageHigh kaže...
Zvjerkan kaže...

Ma nisam na to doslovno mislio znaš ono što je bilo pije par godina kučišta za zahtjevne.. e to bi ja opet

...

BUG broj 208 (ožujak 2010.), str. 71. - 82. BUG broj 208 (ožujak 2010.), str. 71. - 82.
15 godina
neaktivan

Ma da znam na to to su su najskuplaj .. a ja bih htrjo onako neka do 1000 - 1500 a da su dobra.. i to..

Ali mene više zanima HTPC, i home media server s windows home serverom ili linuxom.. da to detaljno opišu .. koje komponente .. itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dajte stavite nesto o tarifama za internet na mobu tele2 vip...
nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

to možeš i sam na netu nač lako.. ja bi ono što nisam stručan.. al to oni neče

17 godina
moderator
Zvjerkan kaže...

Ma da znam na to to su su najskuplaj .. a ja bih htrjo onako neka do 1000 - 1500 a da su dobra.. i to..

Ali mene više zanima HTPC, i home media server s windows home serverom ili linuxom.. da to detaljno opišu .. koje komponente .. itd..

Na žalost, jako je slaba ponuda kućišta za HTPC u nas, tako da je teško napraviti takvu temu...

decko1987 kaže...

Pa mogao bi biti zadovoljan s onim što te čeka u ljetnom dvobroju... Cool

...
17 godina
odjavljen
Miro kaže...
Pa mogao bi biti zadovoljan s onim što te čeka u ljetnom dvobroju... Cool

hoće bit možda opet besplatno surfanje od vip-a?

15 godina
protjeran
Steta za htpc.bas mi to treba
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...
Zvjerkan kaže...

Na žalost, jako je slaba ponuda kućišta za HTPC u nas, tako da je teško napraviti takvu temu...

Pa nije kuciste jedina stavka. Istina je da je estetski najbitnija, ali kod HTPC-a se gleda i stedljivost, i dimenzije, buka etc. Imate desetak kucista na raspolaganju. Kome ne pase to nek trazi vani. Mislim da je ostalima bitnije ono sto staviti unutra.

I'm going woo woo
16 godina
Mitch kaže...

Tema broja :

Konfiguracije (mislim da je dovoljno novih komponenti izašlo pa da se složi neka tema)

- u kategorije po nekim best buy segmentima : jeftina,poslovna,optimalna,gamer i htpc.

Mene najviše zanima što bi složili pod optimalno (negdje do 6000 kn), odma bi kupio

Miro, jel moguće ovo ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice