pa bilo bi dobro malo o providerima,iako većina ljudi je osuđena na t-scum....bilo bi dobro malo pritisnut t-scum.....nije vrag da su i vama zaprijetili u bug-u da pazite šta pišete
Ako se sjecas u vrijeme "modema" tj. 56k u svakome broju BUG-a je bio popis providera, broj na koji se spajas sa modemom, cjenik te kompletna ponuda i to mi je bila jako korisna stvar uistinu jer sam vidio tko/sta je bolje tj. tko je najpovoljniji i od koga dobijem najvise, a za najmanje love.
Imam te brojeve pa ako treba stavim i screenshot.
Zato i kazem da bi bilo odlicno staviti bar u jednome broju kompletnu ponudu svih providera, brzine, uvjete, cjene....i mislim da bi ljudima to bilo jako korisna stvar.
Ne mora biti kao ono prije u svakome broju vec evo, da se u jednome broju obradi ta tema i da se nabroje svi provideri, usuge, paketi, brzine, pokrivenost.....IMHO korisna stvar.
Recimo meni uskoro u jednome stanu istice ugovor sa t-comom i nemam pojma sta cu uzeti, tako da bi mi tako neke informacije dobro dosle....pogotovo kada bi se sve nasle na jednome mjestu.
No takvih tj. slicnih tema je vec bilo u BUG-u, tocnije naziv je bio "Cjene ADSL-a u Europi", broj 148, stranica 36. Naravno, sada uopce ne ocekujemo istrazivanje cijena po Europi vec samo kod nas.
P.S.
Sada sam malo "listao" stare brojeve i bogme je bilo lijepo svega toga se prisjetiti...