Pretplacen na Bug, ali ga nisam dobio

poruka: 13
|
čitano: 1.918
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Je li jos netko ima ovaj probem i koliko cesto? Pretplatio sam se na 2 godine jer nisam ocekivao ovakve probleme, a eto ako se bude ponavljalo ispast cu magarac...

Problem sam prijavio Bug-u prije 7 dana i dobio nekakav generički odgovor da ce "reklamacija biti rijesena", ma sta to znacilo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 14:14 (kuro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pretplacen na Bug, ali ga nisam dobio
kuro kaže...

Je li jos netko ima ovaj probem i koliko cesto? Pretplatio sam se na 2 godine jer nisam ocekivao ovakve probleme, a eto ako se bude ponavljalo ispast cu magarac...

Problem sam prijavio Bug-u i dobio nekakav generički odgovor da ce "reklamacija biti rijesena", ma sta to znacilo...

poštar si uzeo tvoj primjerak

MPLAB C18
14 godina
zhUPer_C18 kaže...
kuro kaže...

Problem sam prijavio Bug-u i dobio nekakav generički odgovor da ce "reklamacija biti rijesena", ma sta to znacilo...

poštar si uzeo tvoj primjerak

Ma da? I sta sad, trebam se pomirit sa sudbinom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 14:25 (kuro).
17 godina
neaktivan

iz takvog razloga ja već nekoliko godina sam odlazim u redakciju Bug-a po svoj primjerak. počeo je ne stizati na moju adresu pa sam tražio od Bug-a da mi ne šalju nego da ću sam dolaziti po njega, no ja živim relativno blizu redakcije. ne znam da li je problem u pošti ili što

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Javi se na pretplata@bug.hr.

0 0 hvala 0
14 godina
Marko :D kaže...

Javi se na pretplata@bug.hr.

Jesam vec prije 7 dana, napisao sam u prvom postu

14 godina
Wolverine kaže...

iz takvog razloga ja već nekoliko godina sam odlazim u redakciju Bug-a po svoj primjerak. počeo je ne stizati na moju adresu pa sam tražio od Bug-a da mi ne šalju nego da ću sam dolaziti po njega, no ja živim relativno blizu redakcije. ne znam da li je problem u pošti ili što

Kakva im je praksa inace, jesu ti ga poslali ponovo kada si prijavio da ga nisi dobio?

I ne, ne zivim blizu njihove redakcije nazalost :)

14 godina

Čudi me da ovo već nisu riješili. Obično to riješavaju promptno. Danas je subota (ne rade) pa pričekaj do ponedjeljka i vjerujem da će to Vesna riješiti (možda i prije ako bude na Forumu).

Stručnjak za odmaganje...

3 0 hvala 0
14 godina
mario.L_hr kaže...

Čudi me da ovo već nisu riješili. Obično to riješavaju promptno. Danas je subota (ne rade) pa pričekaj do ponedjeljka i vjerujem da će to Vesna riješiti (možda i prije ako bude na Forumu).

Nadam se i cekam :)

15 godina

Bez brige...to se uvijek rješava novim primjerkom i to ekspresno...barem prema mom iskustvu...

Čak i ukoliko ga poštar strga gurajući ga u kaslić, šalju novi, tako da stvarno nemaš brige po tom pitanju...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
14 godina
kuro kaže...

Kakva im je praksa inace, jesu ti ga poslali ponovo kada si prijavio da ga nisi dobio?

I ne, ne zivim blizu njihove redakcije nazalost :)

Meni se prošle godine dogodilo da jedan broj nije stigao. Poslao sam mail na pretplata@bug i drugi dan su me zvali da će poslat novi. Došao nakon par dana. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Bez brige...to se uvijek rješava novim primjerkom i to ekspresno...barem prema mom iskustvu...

Čak i ukoliko ga poštar strga gurajući ga u kaslić, šalju novi, tako da stvarno nemaš brige po tom pitanju...

haha nekuzite da bi i poštar svoj komp od 23 000kn{#}{#}{#} LP sala...{#}

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
17 godina
Stjepanj kaže...

haha nekuzite da bi i poštar svoj komp od 23 000kn{#}{#}{#} LP sala...{#}

Napiši uvijek je šala, da znamo kad se treba smijati...

http://www.iskoristi-poticaje.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice