Games master promašaj godine? zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.644
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Games master promašaj godine?

Već sam sasvim siguran da imate premalo radne snage... jer prenosite samo glavne vijesti dok detalje kao npr: ova Srbska stranica nikad ne dajete! U tom tekstu govorili su par mjeseci prije izlaska Crysis o crysisu i cryengineu 2(editoru)...blabla(puno zanimljivih detalja)

ima još.... npr. sjećam se da sam na vašoj stranici pročitao kako se Crytek širi u Budimpeštu a niste naveli da se nakon toga krenuo širiti i u Aziju evo! - mislim... ako ste počeli pratiti njegovo širenje trebali ste pratiti (ali niste imali dovoljno ljudi pa niste ni mogli)..........!

Treba vam više ljudi jer ona stranica (game area) ima više detalja jer ima više ljudi. :(( možda nemate za plaće isplatiti??

lol

EDIT: Vi imate i boljih strana... bolji ste ipak od game arene zaključio sam kad sam vidio ovaj link njihove stranice evo - pa na šta to liči!!

I imate najzanimljiviji tekst!

My dog - who past away
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 1:17 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

... a nisu ni pismeni(game arena) za razliku od vas: "New Your City"

My dog - who past away

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zato imaš i časopis bug ( kojeg moram kupit, sramim se šta još nisam ),,gdjee sve detaljno piše koje če igrice izači, kakve če biti itd, i o mnogim drugim stvarima

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 2:50 (Xero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao što je reko Xero imaš časopis u kojem piše detaljnije o svemu, a da Gamig Area ima svoj časopis nebi sigurno na njihovom sajtu isli toliko u detalje jer im se onda nebi isplatilo proizvodit casopise. I sigurno si surfo po netu trazeci nešta o Crysisu i naisao na sajt Gaming Area koji očito nisi pogledo malo detaljnije jer koliko sam ja uočio ono je Bosanska stranica a ne Srpska jer na naslovnoj pise BH...

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Games master promašaj godine?
Ficho3D kaže...

Već sam sasvim siguran da imate premalo radne snage... jer prenosite samo glavne vijesti dok detalje kao npr: ova Srbska stranica nikad ne dajete! U tom tekstu govorili su par mjeseci prije izlaska Crysis o crysisu i cryengineu 2(editoru)...blabla(puno zanimljivih detalja)

ima još.... npr. sjećam se da sam na vašoj stranici pročitao kako se Crytek širi u Budimpeštu a niste naveli da se nakon toga krenuo širiti i u Aziju evo! - mislim... ako ste počeli pratiti njegovo širenje trebali ste pratiti (ali niste imali dovoljno ljudi pa niste ni mogli)..........!

Treba vam više ljudi jer ona stranica (game area) ima više detalja jer ima više ljudi. :(( možda nemate za plaće isplatiti??

lol

EDIT: Vi imate i boljih strana... bolji ste ipak od game arene zaključio sam kad sam vidio ovaj link njihove stranice evo - pa na šta to liči!!

I imate najzanimljiviji tekst!

koji je smisao ovog threada?

Naslov je "Games master promašaj godine?" a u postu hvališ games master.

Malo kritike i puno hvaljenja a naslov da je promašaj godine.

Ciniš mi se jako neodlucnim.

Izgleda da je u 1:10 jako prekasno za tebe da bi mogao normalno razmišljat pa bubaš ovakve threadove.

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina

BUG je više informatički, čak i svestrano orijentiran pa je i ovaj, pogotovo novouređeni GM vrlo dobar.

Što se tiče radne snage, po pitanju gaminga, ima je na lageruCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ispričavam se ako je offtopic...ali mene užasno smeta kod BUG-a što stavljaju recenzije igara 2-3 mjeseca (2-3 broja BUG-a) nakon što su igre izašle...

Primjer je novi broj BUG-a 194 u kojemu se opisuju NFS UC, WOW WOTLK, Left 4 Dead...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ispričavam se ako je offtopic...ali mene užasno smeta kod BUG-a što stavljaju recenzije igara 2-3 mjeseca (2-3 broja BUG-a) nakon što su igre izašle...

Primjer je novi broj BUG-a 194 u kojemu se opisuju NFS UC, WOW WOTLK, Left 4 Dead...

i meni
My dog - who past away
17 godina
moderator
Ficho3D kaže...

Već sam sasvim siguran da imate premalo radne snage... jer prenosite samo glavne vijesti dok detalje kao npr: ova Srbska stranica nikad ne dajete! U tom tekstu

Da, imamo premalo radne snage - jer nema dovoljno pismenih i radišnih ljudi. Pogledaj samo ti svoj post (Srbska=srpska), a i onih koji ti odgovaraju...
I temu si otvorio u pogrešnom podforumu, pa će biti zaključana.
Najbrži kaže...

Točno, offtopic si (iako u dobrom podforumu, ali to ti je Ficho kriv)!
Opaska ti je besmislena - igre se opisuju kada se odigraju, a ako ih opisujemo PRIJE nego što su objavljene onda se to radi u obliku NAJAVE. Tu i tamo neki naslov dobije nešto kasnije svoj opis jer je manje zanimljiv, pa čeka na red i slobodan prostor. Uz sve to moraš računati da se mjesečnici rade dosta unaprijed, pa su tako opisi WOTLK i L4D u zadnji tren ugurani u ovaj broj! Malo je falilo da završe i veljači...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice