Bug dvd ne radi šteta zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 6.860
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:04 (X-edd).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bug dvd ne radi šteta

Pošalji mail na adresu:

bugdvd@bug.hr

16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

možda ti ne čite dvd dl

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:04 (X-edd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

Ni meni ne radi DVD od broja 197, ali sto sad, sve sto ima na dvd-u ima i na netu,

zasto bi se zahebavao oko toga, ja bi iskreno rade kupovao bug bez dvd-a

da postoji i da je malo jeftiniji ( 30kn npr.), tek nedavno sam bacio hrpu starih bug

dvd-a jer neznam koji ce mi vrag

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

@drnde"

zasto si ih bacio ja to nikad nebi bacio......

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

@drnde"

zasto si ih bacio ja to nikad nebi bacio......

A zasto ne? Bar sam se rijesio hrpe od 100+ cd-a/dva-a koje vise nikad nebi koristio
a tek onih 60-tak bugova kojih sam uvalio u stari papir, ormar mi je odahnuo Belji se

Mislim ne mozes mi rec da bugove dvd-e non-stop koristis, ja ga stavim u komp,
kad tek kupim bug, pogledam sto ima na njemu i nakon toga zavrsi na hrpi s
ostalima, a vjerujem da jednako postupa vecina citatelja ovog casopisa...

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

ja to cuvammm....;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

meni u zadnje vrijeme isto dvd ne radi. ubacim ga u čitač i ne pokrene se autorun. pokrenem task manager i vidim da radi proces bugdvd.exe ali se ništa ne vidi, nema onih izbornika ni ničega. treba mu dost dugo da se pojavi sam od sebe. onda ja odem na dvd pa ga ručno ponovno pokrenem i onda se sve normalno pokaže. jel to problem do dvd-a ili mog xp-a, kojeg uskoro planiram reinstalirat? ne vjerujem da je do čitača jer sve ostale medije normalno čita i pokreće autorun-e s njega.

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za bugovce..

Vidim da se ovo s bug dvd-om zna događati..

Pritegnite proizvođača dvd-a (ili promjenite), jer vam štampa previše kopija s istim glass masterom.

16 godina
protjeran
ivan_1995 kaže...

ja to cuvammm....;)

Tako je ja vise cuvam Bugove i dvd od Buga nego sebeViče

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

meni nije radio DVD od broja 203, bio je izgreban,

napisao sam mail BUG-u i za 7 dana je došao novi koji je radio!

RESPECT za profesionalnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

Moj frend isto ne može pokrenuti bug dvd ali ostale npr.serious sam,enter,... može.

Karlo Maurman

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Traži novi od BUG-a
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
protjeran
the economist kaže...

to je profesionalnost ?! ja sam pisao i čak telefonom razgovarao sa Dragom Galićem,ali on nikako nije dao na svoj BUG. radi,radi i radi,a ja sam ga probao u 6 (šest) čitača i snimača i NIJE RADIO. poslao mi je dva BUG dvd koji mi uopće ne trebaju ali i dalje nije htio priznati da se u tisku može dogoditi greška ! ne njihov sveti bug-ma neeeee.kažem NISAM NI TRAŽIO novi dvd već ukazati na to da mi se to nekoliko puta dogodilo. on kaže da nikada nitko nije to rekao ?! pa i ja bih tako da mi je posao tetiranje novih komponenti i igranje igrara za jaaako dobru plaću.

Z
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 9:08 (opcom).
17 godina
opcom kaže...
the economist kaže...

to je profesionalnost ?! ja sam pisao i čak telefonom razgovarao sa Dragom Galićem,ali on nikako nije dao na svoj BUG. radi,radi i radi,a ja sam ga probao u 6 (šest) čitača i snimača i NIJE RADIO. poslao mi je dva BUG dvd koji mi uopće ne trebaju ali i dalje nije htio priznati da se u tisku može dogoditi greška ! ne njihov sveti bug-ma neeeee.kažem NISAM NI TRAŽIO novi dvd već ukazati na to da mi se to nekoliko puta dogodilo. on kaže da nikada nitko nije to rekao ?! pa i ja bih tako da mi je posao tetiranje novih komponenti i igranje igrara za jaaako dobru plaću.

ja sam samo poslao mail da mi ne radi dvd i normalno su mi poslali novi...tak da mislim da tvoja priča i ne drži baš vodu

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 16:15 (mali.ivica87).
17 godina
moderator
opcom kaže...

Žao mi je što imaš ovakvo iskustvo. Želio bih samo objasniti par stvari:

1. Svaki produkt, pa tako i naš DVD može biti tehnički neispravan, mi radimo na tome da ih bude što manje, ali neke stvari su naprosto van naše kontrole. Svaki mjesec imamo pritužbe od 10 do 100 čitatelja kojima je DVD neispravan i SVIMA šaljemo novi DVD koji prije toga ispitamo na našim računalima.

2. Od nama prisiglih DVD-ova koji su čitateljima bili neispravni, nekih 30% se može pročitati na našiim računalima, 30% se na nekima čita, a na nekima ne, 30% je nečitljivo na svim računalima, a nekih 10% je fizički toliko oštećeno da nismo niti problali.

Utvrdili smo da većina problema s neispravnim DVD-ovim nastaje u pakiranju i transportu na što mi imamo vrlo malo utjecaja. Stoga nam ne preostaje drugo nego da  molimo za ispriku i strpljivost, te šaljemo novi DVD. Zamjenski DVD šaljemo svima, bez obzira jesu li nam poslali neispravni ili ne.

3. Drago Galić je urednik i nije mu posao da se bavi reklamacijama čitatelja pa ste se možda nešto krivo razumjeli. Koliko shvaćam, Drago ti je ipak poslao ispravne DVD-ove, ali ako imaš daljnih primjedbi molim te da pišeš na pretplata@bug.hr ili na tel. 01/38 21 555 i poslat ćemo ti zamjenski DVD čim saznamo tvoju adresu

Pozdrav,

Aron Paulić

direktor

Bug

17 godina
protjeran
Aron kaže...
opcom kaže...

Žao mi je što imaš ovakvo iskustvo. Želio bih samo objasniti par stvari:

1. Svaki produkt, pa tako i naš DVD može biti tehnički neispravan, mi radimo na tome da ih bude što manje, ali neke stvari su naprosto van naše kontrole. Svaki mjesec imamo pritužbe od 10 do 100 čitatelja kojima je DVD neispravan i SVIMA šaljemo novi DVD koji prije toga ispitamo na našim računalima.

2. Od nama prisiglih DVD-ova koji su čitateljima bili neispravni, nekih 30% se može pročitati na našiim računalima, 30% se na nekima čita, a na nekima ne, 30% je nečitljivo na svim računalima, a nekih 10% je fizički toliko oštećeno da nismo niti problali.

Utvrdili smo da većina problema s neispravnim DVD-ovim nastaje u pakiranju i transportu na što mi imamo vrlo malo utjecaja. Stoga nam ne preostaje drugo nego da  molimo za ispriku i strpljivost, te šaljemo novi DVD. Zamjenski DVD šaljemo svima, bez obzira jesu li nam poslali neispravni ili ne.

3. Drago Galić je urednik i nije mu posao da se bavi reklamacijama čitatelja pa ste se možda nešto krivo razumjeli. Koliko shvaćam, Drago ti je ipak poslao ispravne DVD-ove, ali ako imaš daljnih primjedbi molim te da pišeš na pretplata@bug.hr ili na tel. 01/38 21 555 i poslat ćemo ti zamjenski DVD čim saznamo tvoju adresu

Pozdrav,

Aron Paulić

direktor

Bug

kako je teško vama tamo objasniti. ne vičem ali moram velikim slovima :)

JA NE TREBAM TAJ DVD !  galić mi je odmah poslao 2 (dva) komada,a ja sam mu rekao da ne treba jer sam od nećaka već skinuo što mi treba. problem je bio što me on pokušava uvjeriti da je moj dvd ispravan i da se to BUG-u NIKADA ne događa ! princip-tu sam puko ! ako moj dvd radi zašto mi ga nije poslao nazad ?! ja sam ga kod profi fotografa slikao (makro prikaz-ako se tako kaže)gdje se vidi elipsasti oblik tiska na dvd-u,ali to je samo trebalo PRIZNATI. i ništa drugo.

ponavljam NE TREBAM taj prokleti dvd.

Z
16 godina
odjavljen
opcom kaže...

kako je teško vama tamo objasniti. ne vičem ali moram velikim slovima :)

JA NE TREBAM TAJ DVD !  galić mi je odmah poslao 2 (dva) komada,a ja sam mu rekao da ne treba jer sam od nećaka već skinuo što mi treba. problem je bio što me on pokušava uvjeriti da je moj dvd ispravan i da se to BUG-u NIKADA ne događa ! princip-tu sam puko ! ako moj dvd radi zašto mi ga nije poslao nazad ?! ja sam ga kod profi fotografa slikao (makro prikaz-ako se tako kaže)gdje se vidi elipsasti oblik tiska na dvd-u,ali to je samo trebalo PRIZNATI. i ništa drugo.

ponavljam NE TREBAM taj prokleti dvd

A šta bi ti onda? Čokoladicu?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Bug dvd ne radi šteta

kada smo kod tih DVD-ova, mislim da bi se trebali početi ekološki osvješteno ponašati i prestati ih omatati u onu plastiku što se razgrađuje 100+ godina i početi omatati u obični papir,

ako će raditi ok a ako neće nije do plastike...

bilo bi idealno kada bi se cijeli časopis prestao omatati u taj prokleti najlon ali znam da to sada nije moguće ali DVD bi se mogao početi omatati u papir, i to reciklirani...

dobili bi mali zeleni +, malim koracima do očuvanja okoliša...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the economist kaže...

kada smo kod tih DVD-ova, mislim da bi se trebali početi ekološki osvješteno ponašati i prestati ih omatati u onu plastiku što se razgrađuje 100+ godina i početi omatati u obični papir,

ako će raditi ok a ako neće nije do plastike...

bilo bi idealno kada bi se cijeli časopis prestao omatati u taj prokleti najlon ali znam da to sada nije moguće ali DVD bi se mogao početi omatati u papir, i to reciklirani...

dobili bi mali zeleni +, malim koracima do očuvanja okoliša...

Ako je papir jeftiniji super ideja..

TONY
17 godina
protjeran

što se mene tiče može biti on-line,pa nema potreb za papirom,ali kako na wc-u čitati ? šta ako mi lap ispadne hahahahaha

cd ili dvd bi se mogao izrađivati od bambusa... koja sranja o ekologiji. tamo se priča i jedna stvar je ekološka a rat u iraku zagadi čitav planet za 100 godina. ionako smo potrošili Zemlju,kasno je.

Z
16 godina
neaktivan

nije kasno, imamo još nekih 25 godina

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice