Bug desetljeća (217)

poruka: 265
|
čitano: 46.753
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Bug desetljeća (217)
Izgleda da u ovom broju Bug-a su testirane "GTS 250" na naslovu iznad "Ni simo,ni tamo". :P
17 godina
neaktivan
75% geek. :)
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Bug desetljeća (217)

ljudi , ovi popuati , pise u technomaxu 20% na cjelokupni adata program , jel to znaci na sve informaticke proizvode ili samo firme adata , i svi ostali shopovi imaju popuste samo na par odredenih stvari , skroz glupo , tako ih nitko nece ni iskoristit , trebali su dat na bilo sta u ducanu ( oke mogli su cijenovno ogranicit)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanoile kaže...
Izgleda da u ovom broju Bug-a su testirane "GTS 250" na naslovu iznad "Ni simo,ni tamo". :P

greske se dogadaju. :)

17 godina
odjavljen
Bug desetljeća (217)

bez varanja sam 42% geek{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

ajde ajde, nije sve tako crno, zato je forum tu da napredujes :)

Full HD Addict :)
17 godina
odjavljen
benko kaže...
M4X kaže...

ajde ajde, nije sve tako crno, zato je forum tu da napredujes :)

kviz je baš gikovski težak,ima previše prošlosti a nažalost prvo računalo sam prekasno dobio

ako netko ima točna rješenja na sva pitanja neka mi pošalje na pp,unaprijed hvala

15 godina
neaktivan
varalico xD
I)0/\/7 I_3412/\/ 70 I-I4(I(, I-I4(I( 70 I_3412/\/
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

kviz je baš gikovski težak,ima previše prošlosti a nažalost prvo računalo sam prekasno dobio

ako netko ima točna rješenja na sva pitanja neka mi pošalje na pp,unaprijed hvala

Nije tolko pretjerano.

Samo pitanja broj 4, 7,12,19 i 21 sam na blef gađao. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
M4X kaže...

Nije tolko pretjerano.

Samo pitanja broj 4, 7,12,19 i 21 sam na blef gađao. :)

kako za koga,tko je odmalena u tome za njega nije teško

15 godina
moderator
athlon64 kaže...

ljudi , ovi popuati , pise u technomaxu 20% na cjelokupni adata program , jel to znaci na sve informaticke proizvode ili samo firme adata , i svi ostali shopovi imaju popuste samo na par odredenih stvari , skroz glupo , tako ih nitko nece ni iskoristit , trebali su dat na bilo sta u ducanu ( oke mogli su cijenovno ogranicit)

Popust u Technomaxu je na sve ADATA proizvode (kao što piše), a ne na sav asortiman. Jedino H2 Shop ima popust na sve u dućanu. Glupo ili ne, mislim da je teško osigurati jedinstveni popust na sve u dućanu iz jednostavnog razloga jer je trgovačka marža kod različitih proizvoda različita. Zato lijepo piše na što se popust odnosi. Ako kupuješ laptop, razmisli o Technomarketu koji daje popust na jedan HP model, ako kupuješ sat, idi u Marli, ako kupuješ periferiju, pogledaj Logitechov popust, ako kupujueš PC, tu je Links. Sve ovisi o tome što trebaš. Trudili smo se s kuponima obuhvatiti sve kategorije proizvoda. Jedino nitko nije uspio osigurati popust na televizore, nažalost.

16 godina
neaktivan
Bug desetljeća (217)

Moj BUG još nije stigao :(

Idem u poštu derat se na tete na šalteru!!! ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Bug desetljeća????

Ja ga dobio i bug je ono. Ima toliko sadržaja, za svakog po nešto. Jako mi se sviđa. Najveci i najjači Bug do sada. {#}

14 godina
neaktivan
Bug desetljeća (217)

Evo upravo sam kupio najnoviji bug(217)

Ne znam za vas, ali za mene je ovo NAJBOLJI BUG DOSADA.

perodigitron
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Z_interactive kaže...

na 167 str ima tekst o cbs sindromu. bugovci bi mogli napravit anketu u idućem broju o tome kolika je dioptrija u čitatelja buga

evo meni je nažalost -6/-6.5

Ja sam onda još dobar -0.25/-0.5 , no mislim da se ta dioptrija malo povećala   ipak. Budem vidio na očnom pregledu pred kraj godine.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- & Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
16 godina
neaktivan
Bug desetljeća (217)

imam pitanje u vezi s ovim kuponima,

jel mogu iskoristit ovaj kupon za LOGITECH od 10% i kupon za TECHNOMAX od 20% i stovremeno i tako dobit 30% popusta, hvala

etikete, ovo je nacija etiketa!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...

jel mogu iskoristit ovaj kupon za LOGITECH od 10% i kupon za TECHNOMAX od 20% i stovremeno i tako dobit 30% popusta, hvala

Ja se nadam da da 

najbolje je da pitaš u trgovini 

perodigitron
15 godina
neaktivan
Nikos kaže...
hrabri zec kaže...
Imam problem sa otvaranjem dvd-a iz novog buga. Nema autoplay, samo vrti i vrti.. Kao da mi nesto grebe po cd-u.

Pošaljite Vaše podatke na e-mail: pretplata@bug.hr i poslati ćemo Vam novi DVD.

Odjel pretplate i distribucije

hvala puno. ali nakon sta sam sinoc ugasio komp, i jutros pokusao ponovo, sve je ok.

zdravi i veseli bili!

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
16 godina
neaktivan
Bug desetljeća (217)

nisam prelistavao ove stranice na forumu, al bio sam se začudio kad sam vidio u naslovu nvidia geforce gts 250...al eto, u tekstu je ok...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug desetljeća (217)

Ja bas i nisam zadovoljan s novim bugom,istina da ima 244 str i svake pohvale na povecanju strana ali za citati ima isto ko i prije jer je oglas od gigabyta na oko 6 str,tehnomax na 8 strana i onaj dio o starim clancima buga na fala bogu oko 34 i dok se to zbroji tj oduzme od od ukupnog broja stranica ostaje isto ko i prije ili je povecanje neznatno,ja sam se poveselio da ce biti to pune 244 strane kvalitetnog stiva ko i do sad ali ove reklame  a jos vise o starim clancima buga koje vec imam su me stvarno razocarali,mislim da se tu nesto bolje moglo stavit,inace sve pohvale za ostale teme i recenzije mada mi i tema napajanja za zahtjevne i nije zahtjevna jer su max 750 w snage napajanja a to je standard za neki cf ili sli a zahtjevniji korisnici su oni koji malo vise opterecuju napajanje npr. 3 ili 4 grafe,eto to je moje misljenje,pozdrav svima u redakciji.

darkness is my friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ljubo2mad kaže...

Ja bas i nisam zadovoljan s novim bugom,istina da ima 244 str i svake pohvale na povecanju strana ali za citati ima isto ko i prije jer je oglas od gigabyta na oko 6 str,tehnomax na 8 strana i onaj dio o starim clancima buga na fala bogu oko 34 i dok se to zbroji tj oduzme od od ukupnog broja stranica ostaje isto ko i prije ili je povecanje neznatno,ja sam se poveselio da ce biti to pune 244 strane kvalitetnog stiva ko i do sad ali ove reklame  a jos vise o starim clancima buga koje vec imam su me stvarno razocarali,mislim da se tu nesto bolje moglo stavit,inace sve pohvale za ostale teme i recenzije mada mi i tema napajanja za zahtjevne i nije zahtjevna jer su max 750 w snage napajanja a to je standard za neki cf ili sli a zahtjevniji korisnici su oni koji malo vise opterecuju napajanje npr. 3 ili 4 grafe,eto to je moje misljenje,pozdrav svima u redakciji.

Zato nisu napajanja za NAJzahtjevnije već samo za zahtjevnije :)

15 godina
neaktivan
kaj je u samogradnji?
I)0/\/7 I_3412/\/ 70 I-I4(I(, I-I4(I( 70 I_3412/\/
16 godina
marinn95 kaže...
Krešo91 kaže...
Krešo91 kaže...

Jel mi može neko reć šta ima u samogradnji ovaj put....just a sneak peek {#}

Anybody please...može samo naslov

" Izrada stalka za lemljenje s usisivanjem dima "

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Moj BUG još nije stigao :(

Idem u poštu derat se na tete na šalteru!!! ;)

Prijavite nepristigli Bug na e-mail: pretplata@bug.hr ili na tel. 01/3821 555 i poslati cemo Vam Bug br. 217 ponovno.

Odjel pretplate

15 godina
moderator
ExXxEr kaže...

Već sam odgovarao na ovo pitanje, ali evo opet:

vincimus kaže...
sirka666 kaže...

Mene zanima mogu li se kombinirat kuponi. Npr kupujen logitech tipkovnicu u tehnomaxa i iman li onda 30% popusta?

Treba čitati na što se popust odnosi. Npr. kod Technomaxa se 20% popusta odnosi isključivo na ADATA asortiman.

Drugim riječima, navedeni popusti se NE MOGU kombinirati jer se ne odnose na iste proizvode.

17 godina
Hyperion kaže...
Z_interactive kaže...

na 167 str ima tekst o cbs sindromu. bugovci bi mogli napravit anketu u idućem broju o tome kolika je dioptrija u čitatelja buga

evo meni je nažalost -6/-6.5

Ja sam onda još dobar -0.25/-0.5 , no mislim da se ta dioptrija malo povećala   ipak. Budem vidio na očnom pregledu pred kraj godine.

ja sam nekidan prvi put u zivotu bio kod okulista. -0.75 na oba :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
15 godina
protjeran
Bug desetljeća (217)

Za mene bag desetljeca predstavlja bagov promasaj desetljeca ja neznam sta je sa redakcijom dali imaju neki novi grip pa ljudi oni stalno ponavljaju ono o cemu su ranije pisali prosla tri broja smanje za 10 stranica u ovaj ubace mnogo reklama i na kraju se hvale sa 244 strane,samo neznam cega? O temama bolje da nepisem najbolje da su ih nazvali "repriza jer neznamo o cemu da pisem0" vec tri broja zaredom,a prilozi na disku cista glupost umjesto onog videa o tv-u desetljeca(gluposti desetljeca) bolje da su stavili nesto korisnije.

Na strani 8 se nalazi komentar moga mejla koji sam poslao JABUKOVACA gospodin koji odgovara na mejlove vjerojatno je najpametniji covjek na svjetu(on je izmislio komp)sve zna a druge ismijava kad god stigne.

Nadam se da ce u novoj godini redakcija bug-a da ozdravi pa da se prihvate posla jer se od imena ne zivi!

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
Rajko kaže...

Za mene bag desetljeca predstavlja bagov promasaj desetljeca ja neznam sta je sa redakcijom dali imaju neki novi grip pa ljudi oni stalno ponavljaju ono o cemu su ranije pisali prosla tri broja smanje za 10 stranica u ovaj ubace mnogo reklama i na kraju se hvale sa 244 strane,samo neznam cega? O temama bolje da nepisem najbolje da su ih nazvali "repriza jer neznamo o cemu da pisem0" vec tri broja zaredom,a prilozi na disku cista glupost umjesto onog videa o tv-u desetljeca(gluposti desetljeca) bolje da su stavili nesto korisnije.

Na strani 8 se nalazi komentar moga mejla koji sam poslao JABUKOVACA gospodin koji odgovara na mejlove vjerojatno je najpametniji covjek na svjetu(on je izmislio komp)sve zna a druge ismijava kad god stigne.

Nadam se da ce u novoj godini redakcija bug-a da ozdravi pa da se prihvate posla jer se od imena ne zivi!

Bug*, bugov*, smanjenje.

ontopic: ocito je da te lik ispljuvao i da to nije uredu, ali nemozes tako govoriti ! ( odgovorio je tako jer se vrlo malo ljudi zanima za Parallel Desktop for Mac. )

zasto bi ovo sad bio Bugov promasaj desetljeca? jer Bug daje zakupni prostor da dobije novac pa da ga moze uopce i tiskat? ne. Teme su odlicne, autorima same pohvale, imaju odlicne argumente koje podupiru raznoraznim testovima.

Na DVD-u imas pored konstantnog dodavanja novih programa i stalnu kolekciju koja se REDOVITO updatea a ondje ima ama bas svega ( citaj SVE ). Stvarno imas svega sto trebas.

budi sretan da je i ovako, posebno u ovakvo, recesijsko doba!

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
Bug desetljeća (217)
Haha...nema se para a?
Baš sam sad čuo reklamu za Bug na anteni zagreb..
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug desetljeća (217)

Ma što bi ovi ljudi htjeli, Bug im da kartice sa popustima u raznim trgovinama, 500 kn popusta u VIP-u na Air Mac, besplatnu sim karticu sa 100 min poziva.

Da ne govorimo o mogućim nagradama iz besplatne nagradne igre, nemoraš slati sms-ove da bi igrao.

I k tome diplomu koliki si geek. Ja 58% {#} 6 odgovora znao 100% ostale lupao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice