Bug 236/237

poruka: 162
|
čitano: 21.029
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Bug 236/237
mar123 kaže...

ma nema to neke velike veze s autorom, nije da se meni sad ne sviđaju sve tvoje recenzije, nego ova mi je skroz lose odrađena, max nije zasluzio tako nisku ocjenu, jednostavno sa onom grafikom, gameplayem i tehnickim stvarima samo zasluzuje vise ako ti se bas nije svidjela prica i ugođaj

Oko ocjene se možemo sporiti, kao i uvijek, ali se ne mogu složiti da je recenzija loše odrađena.

Detalji na nivoima i licima likova su izvrsni, možda i najbolji do danas, grafika je također izvrsna, no tim prije razočara ono što su s takvim resursima napravili od igre. I da - šta kartel nigdje ne pošalje jednog ili dva čovjeka? Čini se da uvijek idu u grupama od stotinu!

16 godina
HR_The_Butcher kaže...
mar123 kaže...

ma nema to neke velike veze s autorom, nije da se meni sad ne sviđaju sve tvoje recenzije, nego ova mi je skroz lose odrađena, max nije zasluzio tako nisku ocjenu, jednostavno sa onom grafikom, gameplayem i tehnickim stvarima samo zasluzuje vise ako ti se bas nije svidjela prica i ugođaj

Oko ocjene se možemo sporiti, kao i uvijek, ali se ne mogu složiti da je recenzija loše odrađena.

Detalji na nivoima i licima likova su izvrsni, možda i najbolji do danas, grafika je također izvrsna, no tim prije razočara ono što su s takvim resursima napravili od igre. I da - šta kartel nigdje ne pošalje jednog ili dva čovjeka? Čini se da uvijek idu u grupama od stotinu!

bi li bilo zanimljivo da posalju dvojicu? po mom misljenju igra je ok napravljena, ugođaj je mogo bit bolji ali sve ostalo je na nivou.

15 godina
mar123 kaže...

bi li bilo zanimljivo da posalju dvojicu? po mom misljenju igra je ok napravljena, ugođaj je mogo bit bolji ali sve ostalo je na nivou.

Znaš kako kažu - mišljenje je ko šu*ak, svatko ima svog.

Razlika između tvog i Vrdeljinog je to što on svoje tiska u Bug-u, a ti ne. Život nije fer.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Bug 236/237

Never Mind...

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 17:41 (VALVE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

po mom misljenju igra je ok napravljena, ugođaj je mogo bit bolji ali sve ostalo je na nivou.

Onda se slažemo, jer i ja mislim je igra ok. I 70% je ocjena za ok igru. To bi ti bilo školskih 3.5, pa onda možeš natezati za zaokruživanje u korist učenika :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 15:45 (HR_The_Butcher).
15 godina
Bug 236/237
Gdje je nestala Podnarova kolumna?

0 0 hvala 0
15 godina
Bug 236/237
Btw., gdje je recenzija GTX-a 690? Vertex 4?
Malo razocaranje ovaj mjesec...

Isprike na duplom, pisem s moba.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Isprike na duplom, pisem s moba.

Da, da... Cugaš, a? :D

16 godina
neaktivan
Bug 236/237

Što se samog Max Paynea i dotične recenzije istoga tiče, mislim da je uglavnom sve dobro i loše zaključeno na "pravi" način.

Još smatram da je igra dobila i visoku ocjenu s obzirom na ono što je za mene Max Payne bio, jest, i uvijek će biti.

Ostatak sadržaja iz časopisa - lipo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bug 236/237

meni je samo zao sto tema broja nisu bili smartphoni kao i prosle godine, ta tema bi mi bas pasala.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

meni je samo zao sto tema broja nisu bili smartphoni kao i prosle godine, ta tema bi mi bas pasala.

Zašto bi bili? Kada bi gledali šta kome paše... Tako da ti ta nije na mjestu.

Senaid
16 godina
royalhero kaže...
mar123 kaže...

Zašto bi bili? Kada bi gledali šta kome paše... Tako da ti ta nije na mjestu.

pa zato sto neke teme budu kao rituali, kao npr ona negdje na jesen gdje sastavljaju racunala u raznim cjenovnim rangovima, tako i tema sa smartphonima u raznim kategorijama.

13 godina
neaktivan

BBK je korisniji.

Senaid
16 godina
Bug 236/237

pa i to je tema koja izlazi svake godine, samo ne u ovo vrijeme, vec je puno novih mobitela izaslo i bilo bi dobro da ih testiraju. i zanima me zasto bug testira samo ne najjace mobitele, imali su lumiu 800, one x,s, galaxy s3, a sto s mobitelima srednje kategorije?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bug 236/237

Jesu pobjednici prosle BUG-ove nagradne u ovom bugu? Ako jesu moze netko napisat, Hvala :)

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa ako napišu recenziju nekog "bjesnog" mobitela, znači li to da ga ja moram imati?

Senaid

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 236/237

Velika nagradna igra. Čestitam svim budučim pobjednicima s gradova.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Busola kaže...
royalhero kaže...

Pa ako napišu recenziju nekog "bjesnog" mobitela, znači li to da ga ja moram imati?

Vidi šefe realno se može napisati jedna recenzija takvog mobitela po BUG-u , ali po meni daleko preporučljivije je obraditi SAMSUNG GALAXY mini zbog npr. akcije HT u kojoj za produženje ugovora dobijaš taj mobitel... Ionako već odavno smatram da su totalno pretjerali sa tim mobitelima , jer sam uvjeren da nikada mobiteli neće zamjeniti kompijutore niti će ikada se na njima npr. programirati ili pisati neki tekst u Wordu. Ta vrsta industrije će kroz dogledno vrijeme doživjeti blagi pad jedino ako ne pokupe ideje vojski i njihovih znanstvenika (koje su već i dolazile iz tog miljea...) o mobitelima koji projiciraju hologram...

u potpunosti se slazem, zanimljivih tema vise nema, samo neke recenzije hardvera za koji moram kredit dizat i otplacivat ga 20 godina. kao sot sam gore rekao nisu recenzirali jos nijedna mobitel srednje ili nize kategorije, samo one koji su preko 3 soma kuna. da ne govorim o televizorima koje isto nikad ne recenziraju, ovu srednju kategoriju, ne one po 20 soma kuna. nadalje, prije su receznirali pokoje zvucnike, sad i ako recenziraju to, to su oni zvucnici za ipod/iphone, pa koji ce mi to ku*ac? imamo li svi iphone? spomenuo bi fotoaparate koji su prije dobili dobru recenziju, nema njih vise, znaci da se uzme 20 modela svih kategorija, usporede slike, i ostalo, nista. kao sto si rekao za graficke, nema kod njih srednjeg i nizeg segmenta, samo 7970 i gtx 680, i u svakom broju vrte samo te kartice u razlicitim verzijama, ultra oc verzija, mega ultra oc verzija, odlicno hlađenje verzija i tako dalje. kad sam uzeo taj dvobroj u ruke pomislio sam da je neka zahebancija, jer ima debljih jednomjesecnih bugova. uzas zivi, prije su imali preko 200 stranica dvobroji, al glavno da su oni stavili svoje vip popuste sad unutra. sve su poceli smanjivat ali samo cijenu ne, stoji 35 kuna od pocetka. i onda listajuci novi broj vidim da su izdali i neki novi bug2, pomislim eto ga, i oni su poceli cupat lovu kako znaju i umiju, mogu samo rec da se od bug-a to uopce nisam nado, lose prelose.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...
Busola kaže...

jer ima debljih jednomjesecnih bugova.

Načelno se slažem s vama, ali onda se u tom pljuvačkom zanosu zaserete s ovakvim izjavama, debilnim predviđanjima i sl.

Ovaj dvobroj ima isto stranica kao i normalni brojevi do sada. Tako da ti ova izjava ne stoji (nemoj mi se samo pozivat na broj 217). Također, ovo nije "najtanji dvobroj super-duber ikada". Dvobroj 212/213 je imao isti broj stranica.

Sve u svemu, da, treba više recenzija hardvera u budget-segmentu i manje mobitela i gadgeta, ali svu žuč ste istresli sad ovdje. Otvorite si pivkana i chill...{#}

16 godina
Bug 236/237

treba sto vise ljudi pisat ovo, jer onda mozda i nesto promjene, ako se nitko nece zalit ostat ce kako je, nedvojbeno je da je casopis prije par godina bio za par razina bolji nego sad.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 236/237

Moze li netko staviti link s dobitnicima nagradne ige iz broja 235 ili stranicu u novom bug-u gdje pisu imena.Hvala

MONKey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Munk kaže...

Moze li netko staviti link s dobitnicima nagradne ige iz broja 235 ili stranicu u novom bug-u gdje pisu imena.Hvala

Imena dobitnika bit će objavljena danas (3.7.2012.) na www.bug.hr i u Bug-u 238 (ili Bug-u[2], tko to zna..).

13 godina
neaktivan

Ja sam se davno prebacio na Mrežu, mada sam od svibnja prošle godine kupio svaki Bug do sada, i rekao sam sebi da ću još kupiti ovaj dvobroj i fajront. Mreža rocks!

Senaid
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 13:14 (royalhero).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Windows 8 će proći kao i Vista. Orijentacija na Metro sučelje nije dobro rješenje za stolna računala - ukoliko sjedim za stolom, lakše mi je prtljati po tipkovnici i mišu nego držati ruke u zraku i dirkati ekran. Koji nije TS...

Bug ti ne plaća da pišeš polustranične kolumne jer  usprkos njihovu  šarlatanstvu, još ne uzimaju djecu...

BTW, nije u redu da su pretplatnici dobili Bug 30.6. a na downloadu je tek od jučer...

15 godina
royalhero kaže...

Ja sam se davno prebacio na Mrežu, mada sam od svibnja prošle godine kupio svaki Bug do sada, i rekao sam sebi da ću još kupiti ovaj dvobroj i fajront. Mreža rocks!

Kako se možeš "prebaciti" na Mrežu? To nisu uopće časopisi iste tematike.

13 godina
neaktivan

Ideš u offtopic, to nema veze sa temom. Čovjek je iznio svoje mišljenje, pametnije bi ti bilo da si post TU-o i TD-o, svako ima pravo na mišljenje, valjda?

Senaid
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
royalhero kaže...

Kako se možeš "prebaciti" na Mrežu? To nisu uopće časopisi iste tematike.

Pa upravo zbog toga. Ja sam developer, mene igre ne zanimaju, jedini hardver koji me zanima je serverski hardver. Šta ja imam tražiti u Bugu?

Senaid
17 godina
neaktivan
Pa ne znam šta ti je onda toliko dugo trebalo da skužiš da kupuješ krivi časopis. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan

Baksini Pitanja i Odgovori, u tome uživam.

Senaid
15 godina
royalhero kaže...

Pa upravo zbog toga. Ja sam developer, mene igre ne zanimaju, jedini hardver koji me zanima je serverski hardver. Šta ja imam tražiti u Bugu?

Ovo je zadnji put da sam ja tebe citirao (well, možda i nije..:D). Nemam se snage raspravljat s tobom.

Što god da netko kaže, ti ćeš nekak doći na to kak si ti developer, pišeš programe za lansiranje svemirskih modula i ne znam ni ja kaj.

Pretpostavljam da ovaj post pišeš na mašini s dva Xeona i 64 GB RAM-a?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice