Hej, trebao bih nekoga ko ima Bugov cd iz 2009 godine na kojemu je Ipos knjigovodstvi program.
Ako bi mi mogo kopirat tu datoteku i poslat, bio bih mu zahvalan.
Javiti se isključivo na p.p.
Hej, trebao bih nekoga ko ima Bugov cd iz 2009 godine na kojemu je Ipos knjigovodstvi program.
Ako bi mi mogo kopirat tu datoteku i poslat, bio bih mu zahvalan.
Javiti se isključivo na p.p.
Koji broj točno?
ha, ne znam koji je broj...molio bih admina koji ovo vidi, ako zna, da napiše koji je to broj.
trebam taj program
eh, pa za koga mi razvijamo silne mogućnosti ovog web?
već godinama imate na raspolaganju pretraživač sadržaja DVD-ova:
http://www.bug.hr/bug/pretraga2/?bug=o&t=ipos&x=25&y=15&tip=medij
da, tu je...
al ga ne mogu skinit
Našao sam DVD od 1.mj. 2009., ne mogu sada uploadat, budem najkasnije do sutra
Molim pomoć iz knjigovodstva!
(1)-blagajničkom isplatnicom isplaćena je gotovina i položen žiro-račun u iznosu 6000,00kn
(2)-izvadak s žiro-računa u svezi pologa na žiro-račun
(3)-nalogom za isplatu podignuta gotovinom sa žiro-računa u iznosu 10000,00kn
(4)-izvadak sa žiro-računa u svezi podizanja gotovine sa žiro-računa.
Unaprijed Hvala!
Molim pomoć iz knjigovodstva!
(1)-blagajničkom isplatnicom isplaćena je gotovina i položen žiro-račun u iznosu 6000,00kn
(2)-izvadak s žiro-računa u svezi pologa na žiro-račun
(3)-nalogom za isplatu podignuta gotovinom sa žiro-računa u iznosu 10000,00kn
(4)-izvadak sa žiro-računa u svezi podizanja gotovine sa žiro-računa.
Unaprijed Hvala!
1) Glavna blagajna potražuje, žiroračun prijelazni duguje 6000 kn
2) Žiroračun prijelazni potražuje, žiroračun redoviti duguje 6000 kn
3) Žiroračun prijelazni potražuje, glavna blagajna duguje 10000 kn
4) Žiroračun redoviti potražuje, a prijelazni duguje 10000 kn
Neka me netko ispravi ako sam pogriješio nešto i nadam se da znaš brojeve računa :)
Nema grešaka, mislim blagajna je nešto najjednostavnije a najviše zahebancije imam s njom, pogotovo kad svak uzima pare kad mu padne na pamet i za svakakve gluposti...
Molim pomoć ljudi ! :D
1. Zadatak
Trgovačko društvo Kraš d.d. Zagreb prema stanju u poslovnim knjigama na dan 1. siječnja 200.......godine ima obveze prema dobavljačima:
1. Šećerana Osijek 3100,00kn
2. Merkur Zagreb 4900,00kn
3. Biokovo Makarska 1800,00kn
4. Klek Križevci 2400,00kn
Potrebno je:
•otvoriti početno stanje u analitičkom knjigovodstvu dobaljača i na zbrojnom računu u glavnoj knjizi
•proknjižiti poslovne promjene u analitičkom knjigovodstvu dobavljača i na zbrojnom računu u glavnoj knjizi.
Sa žiro-računa doznačeno je dobavljačima:
1. Šećerana Osijek 3100,00kn
2.Merkur Zagreb 4900,00kn
3.Biokovo Makarska 1800,00kn
4. Klek Križevci 2400,00kn
Dobavljači su isporučili sirovina prema fakturi:
1. Šećerana Osijek 1100,00kn
2.Merkur Zagreb 2500,00kn
3.Biokovo Makarska 2300,00kn
4. Klek Križevci 3700,00kn .
Ne razumijem šta je tu problem... imaš četri dobavljača i obvezu prema njima, platiš sa ŽR (dobavljači duguju u nas je konto dobavljača PDV obveznika 4320 a ŽR 2000, u BIH ali ti konta nisu važna), i zadnja promjena dob potražuju a zalihe osnovnih sirovina duguju ( zalihe 10100 duguju a dob 4320 potražuje). Nije ti to teško.
Pozdrav...
Trebao bi pomoć kod ovog programa. Nikad ni instalirao niti vidio više od 5 minuta, ali cura se koristi tim programom i sad je zapelo na sekundu. Problem je u tome da treba i datum i vrijeme izdavanja računa kod ispisivanja. Znači kad izprinta račun, na računu je samo datum, ali ne i vrijeme kad je račun izdan (isprintan). E sad mogao bi ja sjest i šarat po postavkama, ali nekako mi nije do toga jer ne volim ni dirat ono u što se ne razumijem, jer koriste taj program za firmu i nebi mi ni dragi Bog pomogao da nešto zeznem :)
Dakle treba mi samo ako neko zna, da mi na brzinu da koju smjernicu gdje bi mogao dodat točno vrijeme kod ispisivanja računa.
Unaprijed hvala...