Smijem li primjetiti da ste u novom BUGu stavili nabavne ili cijene bez PDV za grafičke kartice 6850 i 6870? Predobro da bi bilo istina :-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AMD Rules :-)
ne nisu preporučene cijene, jer vidiš da prvih 5-6 su internet dućani a onda idu oni ozbiljniji. Internet dućani rade sa 5% marže pa je cijena malo veća od nabavne :-)
ne nisu preporučene cijene, jer vidiš da prvih 5-6 su internet dućani a onda idu oni ozbiljniji. Internet dućani rade sa 5% marže pa je cijena malo veća :-)
oni uglavnom nemaju ni jedan model po toj cijeni.
stavljaju manju cijenu da bi bilo puno loadanja po siteu
realna cijena po kojoj se trenutno može nabaviti 6870 je 1900 i nešto malo kuna koliko sam ja dao u PC4U (trgovina u Varaždinu).
Links, HGSpot treba preskočiti kao i one "internet" trgovine zbog velike marže.
kad smo kod ADM, vidim da na nabava.net nisu više najjeftiniji već ima još jeftinijih internet dućana koji nemaju komada proizvoda na lageru :-)
kad smo kod ADM, vidim da na nabava.net nisu više najjeftiniji već ima još jeftinijih internet dućana koji nemaju komada proizvoda na lageru :-)
ADM nije samo webshop, oni imaju i trgovinu. Mala je, ali prava.
takvu cool trgovinu mogu napraviti i sam u spavaćoj sobi bez ijednog proizvoda na lageru.
samo ti naruči a aj ću od microlinea ili MSana naručiti za tebe, super posao.
Slažem se. I ADM je postao trgovina zato i moraju dignuti maržu u odnosu na ostale webshopove. Na kraju i oni su počeli sa webshopom i tuđim lagerom. Nije to ništa loše samo jednom kad ozbiljnije pristupis kupcu onda to košta:-)
Btw, nije ADM nego AMD ;)
nisu u AMD-u pogrešne cijene nego u ADM-u.
dobro je čovjek naslovio thread
Btw, nije ADM nego AMD ;)
nisu u AMD-u pogrešne cijene nego u ADM-u.
dobro je čovjek naslovio thread
Ima i tu istine :-)